Yataklari ayirmali ayirmamali mi

"hastalıkta ve sağlıkta..." diye boşuna kurulmadı bu cümleler.hem kusura bakmasınlar ama onların çocukları taşıdıklarınız.
siz sağdan sola dönerken ses çıkarmayım aman diye düşünürken sağdan sola nasıl dönebiliyor musun, ağırlığın arttı ağrın var mı,miden yanıyor mu...vs gibi soruları sormadan popolarından kelebekler uçuşarak yatanlar var.

doğumdan sonra geceleri de kalkacaksınız,çocuk tek başına bir sorumluluk değil sizin için.
bir zahmet rahatsız olsunlar diyorum.asla ve kati yatak ayrılmaz bana göre.

Kocanız ayrı yatmak istiyor heralde.
Arkadaşlara katılıyorum.
Ayırmayın yatagınızı falan
Biraz oda sizin nerler yaşadıgınız görsün vs.
Sonuçda ortak yapılmış birşey:)))
Niye sadece siz sıkıntı çekesiniz ki

bence yatağınızı ayırabiilirsiniz veya onu uyandırmamaya dikkat ederseniz ayırmanıza gerek kalmaz.ama horlauyorsanız bu gerçekten eşinize eziyettir uykusunu alaması lazımki verimli çalışşsın. uykusuzluk gerçekten başağrısı agresiflik berbat bişeydir. çalışan insanın uykusunu mutlaka alması gerekir bende çalıştığım için önceden bilirim yani. ben kocama kıyamam uykusuz kalsın istemem.bu mecburi bir durum keyfi deyilki yatak ayırmakla birbirinizden soğumassınız bence herşey bebeğiniz için sonuçta hem eşiniz size uyku sersemi çarpabilir ben inşallah hamile kalayım kesinlikle son aylarda ayrı yatarımama aynı odada. yanioturma odasında çekyatlarda demek istiyorum.ayrıca eşiniz çalışıp nafakanızı kazanıyor niye uykusundan olsunki bu bencillik deyil bence.bebeğiniz doğduktan sonrada oda sabaha kadar uykusuz mu kalacak nasıl çalışacak hem işte hem evde. ben bebeğim olsun katiyyen eşimin uykusunu böldürtmem. ben bakarım bebeğime ama eşimde baksın uyansın onun da çocuğu fadakarlık bumudur. o çalışşın beni kimseye muhtaç etmesin yeri gelir tabikide bakacak çocuğuna ama çalışan insanın evinde rahat etmeye hakkı vardır uyumaya dinlenmeye.onun çocuğunu taşıyorum diye benle beraber uykusuz kalması gerekmez.bence eşinizle açıkça konuşun beraber verin kararı.allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin ağız tadı vesin yuvanızda amin..........

bencede ayırmayın çünkü bi alışırsa hep ayrı yatarsınız. katlansın oda sen o kadar sıkıntıyı çekerken o güzel güzel uyuyacak mı canım.. allah bebeğinizi sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…