Yatak Odası Dekorasyonu Yatakodasına perde..

SessizveDerinden

Aşkımın Aşkıyım :)
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
325
9
38
Sakarya
Umarım doğru yere açmışımdır konuyu :)
Öncelikle yatak odam resmdekinin aynısı...
Daha 1 seneden fazla var ama şimdiden evimi hayalimde de olsa dekore ediyorum.Fikir topluyorum
Son yıllarda turkuaz rengine ve beyazla uyumuna takmış durumdayım.
Sizce yatak odama bu şekilde zebra ile fon perde uyumlu olurmu ?.

$yatak.webp
$zebra.webp
$perde.webp

Turkuaz ve beyaza bayiliyorum.. Ben de salonumu bu renklerde doseyecegim. Madem fikrimizi soruyorsun o zaman soyleyeyim. Ben zebra perdelere bayiliyorum ama fon perde hic sevmiyorum. Bana gore odayi boguyor fon perdeler.yatak odami pembe beyaz yapacagim oraya pudra pembe zebra perde alacagim. Belki fikir olur. Umarim icine en cok sinen sekilde olur <3

Beyaz mobilyanın en güzel tarafı detaylarla dilediğin gibi renklendirebiliyorsun. Turkuaz beyaza çok yakışan bir renk. Turkuaz fonlar, turkuaz avize turkuaz abajur ve beyaz-turkuaz detayları olan bir halı ile harika bir atmosfer yaratabilirsin :)

2 odamda zebra kullanıyorum (mutfak dahil üç) oturma odasında ki çok açık mavi ama nedense çok karanlık geliyor bana (güney cephesi olmasına rağmen) karşımızda ev var sürekli tam açamıyorum da.
Yatak odam zaten pek güneş almıyor iyi ki oraya stor almışım diyorum. pudra pembesi stor-minik çiçek desenli tül ile kombine etmiştim. Yatak odası için stor daha şık sanki.

Back
X