• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatakodasında nasıl giyinsem sorunsalı?

zaten sende sevmiyormussunn :KK70: aman daha ne şort gıy tayt gıy. Belkı öyle hoşuna gıdıyordur.
Benım eşim geceliği sever ama evde vucut hatlarımı belli eden şeyleri giymemede bayılırrrr :KK30:

Bilemiyorum 5 yil birlikte olup evlendik hic degisik fantezilerinin oldugunu hissetmedim birbirimizide iyi taniyoruz. Ama ara sira elbise giy falan dedigi olur

Benim evim tek cephe. O da direk guneye bakiyor. Istanbulda hala sortla oturup cam kapi acik yatiyoruz. Hala vantilator calisiyor. Kisin buyuk bi ihtimal pijamamin altini coraplarimin icine falan sokar yatarim bende. :KK70:
Ben zaten oldum olasi usuyen bir insanim yaz kis ayaklarim buz gibidir. Suandada gribim helal olsun bu havada cam kapi aciyorsunuz biz utanmasak petekleri calistiricaz

Saten gecelikleri hic sevmiyorum uyurken agzi yuzu egiliyor, uyandigimda gecelik tepemde toplanmis oluyor. Ben sevmiyorum bu yüzden baskasina gidilir mi? Karim gecelik giymedigi icin baska kadina gidicem ne biliyim sacma bir bahane olurdu. Adam uyuduktan sonra geceligi gormuyo sonuçta :KK70:
Sormayin uyuz oluyorum :KK62: ceyizimde bile sadece bir takim var istemedim baska. Ama ic camasirlarina cok duskunumdur renk renk alirim :KK55:

Merhaba kizlar ben 6 aylik evliyim. Çevremdekiler surekli yatakodasinda seksi giyinmenin onemini anlatiyorlar erkekler boyle seylerden hoslaniyorlar diyorlar. Yalniz ben de evlendigimden beri gecelik ya 1 ya 2defa giydim tarzim degil hoslanmiyorum. Yazin sort askili tsort tarzi seyler giydm.Ve bigun esiminde tepkisini merak ettim internetten bir kac gecelik resmi gonderdm sence aliyim mi gibisinden sacmalama ben hoslanmam boyle seylerden dedi. Ama yinede benim icime bir kurt dustu bugunlerde acaba yanlis mi yapiyorum diye. Lutfen fikirlerinizi yazar misiniz ?:110::KK17:

Tevatür bunlar, herkes gecelik sevmez
Benim eşimde hiç hoşlanmaz
Temiz, kişisel bakımın tam olmak, özenli olmak yeterli
Deli oluyorum şu erkekler seksi gecelik sever lafına, tornadan mı çıktı bu adamlar, mecburlar mı gecelik sevmeye=)

Deli oluyorum şu erkekler seksi gecelik sever lafına, tornadan mı çıktı bu adamlar, mecburlar mı gecelik sevmeye=)
:KK9::KK9::KK9: cok haklisinizz esimin hoslanmiyorum deme seklinden anladim sevmedigini cunku istemem ama olursada hosuma gider seklinde soyleseydi anlardim. Bundan sonra cevremdekilere kulak asmayacagim

canım tabiki tornadan çıkmadı :)) ama erkeklerin geninde varr cezbediyo yanii :))

Bende hoslanmiyorum rahat edemiyorum

Her ne kadsr esim hoslansada , ama benim rahatligim daha önemli...

ne kadar çok anlam yükleniyo şu geceliklere. benimkide sevmez ama gayet güzel bi evliliğimiz var çok şükür :nazar:
eşim bana soğuk davranıyo arkadaş gibiyiz diye konu açanlara hemen başlıyolar yok kırmızı geceliğini giy, tüylü terliklerini giy parfüm sık bilmemne. ben böyle konu açsam bana ne dicekler bunlar işe yaramadığına göre aramız hep bozuk kalccak heralde :KK70:

Merhaba kizlar ben 6 aylik evliyim. Çevremdekiler surekli yatakodasinda seksi giyinmenin onemini anlatiyorlar erkekler boyle seylerden hoslaniyorlar diyorlar. Yalniz ben evlendigimden beri gecelik ya 1 ya 2defa giydim tarzim degil hoslanmiyorum. Yazin sort askili tsort tarzi seyler giydm.Ve bigun esiminde tepkisini merak ettim internetten bir kac gecelik resmi gonderdm sence aliyim mi gibisinden sacmalama ben hoslanmam boyle seylerden dedi. Ama yinede benim icime bir kurt dustu bugunlerde acaba yanlis mi yapiyorum diye. Lutfen fikirlerinizi yazar misiniz ?:110::KK17:
Bence bu biraz kadını metalaştırmak gibi bir şey, satış taktikleriyle kadınlara böyle olmalısınız mesajını yerleştirmek sürekli öyle gezmemelisiniz hem şöyle düşünün eğer her gün siz mükkemmel sofralar hazırlarsanız bu eşinize sıradan gelmeye başlar zamanla bi özelliği kalmaz

canım tabiki tornadan çıkmadakı :)) ama erkeklerin geninde varr cezbediyo yanii :))

İşte onu diyorum hepsinin geni aynı değil ki =)
Ben bir iki kez denedim eşimi, lütfen bu tip şeyler giyme dedi kibarca
Hani dedim erkekler severdi böyle şeyleri, böyle görüntüler bende sevimli çağrışımlar yapmıyor, istemiyorum dedi
Yani şimdi ne denir ki bu adama , giymiyorum bende
Evlendiğimizde bana sadece evde giydiğin şeyle yatma sakın demişti, o da benim alışkanlığımda yok zaten mutlaka yatak giysilerim ayrıdır. Yani diyeceğim o ki hepsi birbirinin aynı değil, zevkleri farklı. Düz renk penye yatakta giydiğim sporcu atletleri var mesela onlara bayılıyor =))

Her erkek ayni degil. Onemli olan kocanin seni hangi kiyafetle sexi ve cekici buldugu. Belki o seni sort ve askili kiyafetle seviyor? Erkeklerin lafinin altinda mana arama. Sevmiyorum demisse sevmiyordur. Bide su var oduna gecelik giydirsen nolur? Is sende biter tatlim...

ben hep o geceliklerden giydim 4 5 yıldır. hamileyken bile adamın dibi düşüyordu valla. hoşlanmamasının sebebi ne

öfff beee :KK47: bi gecelik sexi çamaşır giyilmedi diye evden koca kaçıyorsa kapyı kendimiz açalım bavulunu da eline verelim yanii bu kadınlar bazen hakkaten saçmalıyor.Filmlerde olur o ayyy kocan evden giderse görürsün lafları.pfff sinir olurum.
Herkesin özel hayatı adı üstünde kendine özeldir yani ilaaaa illaaaa gecelikle olmaz bu iş yaa,yapmayın.:KK14:

ayrıca sizi çekici bulacak adam paçalı don da giyseniz o halinizden hoşlanacaksa hoşanır yani:KK53:
edit: herzaman temiz güzel kokup özbakımınıza dikkat etmek kouşuluyla tabiii...

Back
X