• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatakodasında nasıl giyinsem sorunsalı?

kırmızı dantelli gecelik tüylü terlik candır diyen biri daha çıkmamış hayret:KK53:

bu konunun türevleri defalarca bu forumda açıldı

hatta biri benim eşim böyle şeylerden hoşlanmaz giyenlere..... gözüyle bakar demişti:KK57:

bizim aşkımızda böyle şeylere ihtiyaç yok demişmiş:KK70:

sen istiyorsan giy istemiyorsan giyme sana kalmış bir durum

ben hiç hoşlanmam ama giyenlere de saygımız var

Gecelik dediginiz sexi ic camasiri degil herhalde? Eger oyleyse bir adam nasil hoslanmaz ya cazibene cazibe katarsin bence. Belki gonderdigin sey uzun bir gecelik falansa belki o hosuna gitmemistir. Daha yirtici seyler bakabilirsin.

İşte onu diyorum hepsinin geni aynı değil ki =)
Ben bir iki kez denedim eşimi, lütfen bu tip şeyler giyme dedi kibarca
Hani dedim erkekler severdi böyle şeyleri, böyle görüntüler bende sevimli çağrışımlar yapmıyor, istemiyorum dedi
Yani şimdi ne denir ki bu adama , giymiyorum bende
Evlendiğimizde bana sadece evde giydiğin şeyle yatma sakın demişti, o da benim alışkanlığımda yok zaten mutlaka yatak giysilerim ayrıdır. Yani diyeceğim o ki hepsi birbirinin aynı değil, zevkleri farklı. Düz renk penye yatakta giydiğim sporcu atletleri var mesela onlara bayılıyor =))
ne biliim zaten onlarla yatılmaz sadece özel gecelerde görsel şölen diyelim ;) ben cok seviyorum sevmeyen erkek yoktur diye düsünüyodum ama yanılmısım demekki :))

Bemce bazi erkekler sevmiyor olabilir.
Sahsen basima böyle bir sey geldi sevgilimle yani artik nisanlim omaya az kaldi da :) bir kere böyle bir magazanin önünden geciyorduk. Ama baya fena seyler vardi. bizimde iletisimimiz aşırı rahattir böyle bir seyi soracak kadar :) sen sever misin böyle seyleri dedim.
O da hayir sortun askilinin suyu mu cikti dedi :) ki bunu bir akrep erkegi dedi. Demek ki tarz meselesi.

Bende sevmiyorum. Rahat edemiyorum. Bikaçtane var benimde 3.5 yıllık ewliyim toplasan 3 kere giymedim. Ee şimdi bide çocuk var. Gece uyanıp duruyor. Erotik halde onun yanında zaten dolaşamam. Bide ben üşüyorum yaaa :) yaz kış üşüyorum :) onunla yatsam ertesi gün hasta olurum kesin bana göre değil ;)

Ben arada giyerim su saten veya tul olan hani abartisiz geceliklerden.
Gecen bir arkadas ortamindayim.konu geceliklerden acildi.vucut corabi diye bisey varmis bunun gibi daha bicok sey.
Onlardan giyiyolarmis..kendimi cok geri hissettim o an:)

Bunu giyenlerde hani yasam tarzlari falan cook mutasip olan arkadaslarim.benim orda haberim oldu:KK45::KK51:
Ama fotolara baktim yinede alip giyemedim ya cok abartili geldi bana

Merhaba kizlar ben 6 aylik evliyim. Çevremdekiler surekli yatakodasinda seksi giyinmenin onemini anlatiyorlar erkekler boyle seylerden hoslaniyorlar diyorlar. Yalniz ben evlendigimden beri gecelik ya 1 ya 2defa giydim tarzim degil hoslanmiyorum. Yazin sort askili tsort tarzi seyler giydm.Ve bigun esiminde tepkisini merak ettim internetten bir kac gecelik resmi gonderdm sence aliyim mi gibisinden sacmalama ben hoslanmam boyle seylerden dedi. Ama yinede benim icime bir kurt dustu bugunlerde acaba yanlis mi yapiyorum diye. Lutfen fikirlerinizi yazar misiniz ?:110::KK17:
eşin de sen de sevmiyorsan ne için giyeceksin ki ? :KK14:

Kendini ifade edemiyor olabilir.
Hoslanmayan erkek yoktur neredeyse.az cok seveler.
Babydoll de mi sevmiyor mesela. O daha masum bir sey.
Ona sorma kendine yakistirdiklarini al zaten beğenir o. Sürpriz olur hem de.
O giysilerin icindeyken hal tavir da cok onemli tabii.

Bilmiyorum simdiye kadarda hic oyle bi problemimiz olmadı ama iste dedigim gibi cevremdekiler surekli oyle konustuklari icin iste yok kocani baskasina kaptirinca anlarsin falan diye cok sasirdim acikcasi o_O

Kocam ben gecelik giymiyorum diye kapılcaksa buyursun kapılsın benena :14:
Bide canın ne istiyosa giy yani. Paçalı donla yatmıyosan sıkıntı yok. Şortta seksi, mini etekte olabilir.

Benım de eşim de aramaz.her erkek hediye paketi gibi kadından hoşlanır diye bişey yok sade saten bişeyler olabilir. Ama o da senin az cok tarzını biniyor. Ben de çocuk gibi giyinrim rahatlık önemli.cinsel anlamda bi mesafe varsa bunun için giyinilecekse o zamn başka

Benim esimde sevmez cok abartili gecelikleri sortlu saten takimlari yakistirir bana. Onun disinda hep penye askili gecelikler sortlu benye takimlar giyiyorum.daha cok begeniyorhatta hep giyinik yat der gece bisey olur deprem olur falan tedbirli olmak iyidir der:KK70::KK70:

. Her erkek sever seksi gecelikleri diye bisey yokki . Bazilari hic hoslanmiyor. Bende cok sevmem arada giyerim. Ama o cok abartili olanlar vucut corabiymis degisik degisik kostumler. asla ve asla. benim bi komsum var onun esi cok hoslaniyomus boyle seylerden hatta kedi kiz kostumu hemsire kostumu falan vardi gostermisti. Bu kadarindanda midem bulaniyo benim .

o kıyafetlerden ben de hoslanmıyorum doğada hıcbır dişi erkek için suslenmez hep erkekler dişilere begenılmek ıcın suslenırler kavga ederler nedır yanı o benım ıcın sexy kıyafet giysin

hem bence bu iş kıyafete değil bu iş kadında biter eğer sen şuh bır kadınsan bı bakışnla bıle fazlasıyla cezbedıcı olursun ama degılsen kazuletsen ıstedıgın kıyafetı gıy bısey olmaz

Eşiniz sevmiyormuş daha ne bazı erkekler sevmiyor benim babamda sevmiyormuş geçen sandıgı açtık annemin bir sürü geceliği çıktı taa kaç seneden bir kere bile giyemedim bunlara baban hiç sevmiyo dedi , hepsi gecelik seviyor diye kaide yok çevrenizde genelleme yapanlarda yanlış konuşuyor

ya erkekler değişik bnmkide jartiyer falan sevmez şu ev elbiseleri gibi penye geceliklerimi sever hatta ev için çiçekli bol eşofmandan daha değişik pijamalar varya onu giydiğim zaman donu güzel napıosun der :D bence eskidenmiş o aman erkeklerde erkekler hep şu eski kadınların uydurması ataerkil zihniyet aman adam mutlu olsun gözü doysun...

Merhaba kizlar ben 6 aylik evliyim. Çevremdekiler surekli yatakodasinda seksi giyinmenin onemini anlatiyorlar erkekler boyle seylerden hoslaniyorlar diyorlar. Yalniz ben evlendigimden beri gecelik ya 1 ya 2defa giydim tarzim degil hoslanmiyorum. Yazin sort askili tsort tarzi seyler giydm.Ve bigun esiminde tepkisini merak ettim internetten bir kac gecelik resmi gonderdm sence aliyim mi gibisinden sacmalama ben hoslanmam boyle seylerden dedi. Ama yinede benim icime bir kurt dustu bugunlerde acaba yanlis mi yapiyorum diye. Lutfen fikirlerinizi yazar misiniz ?:110::KK17:
Amaaaan bos ver bacim erekekler ne giydiyine bakmiyorrr heleki yadak odasinda ))))artik boyle seyler de erkekleri heyecanlandirmiyo

Back
X