- 4 Nisan 2008
- 2.025
- 556
- 123
- Konu Sahibi middleburypink
her erkek sevecek diye bişey yok, benimki de seksi iç çamaşırı sevmez, bimden aldığım yüksel bel iç çamaşırına bayılır. ilginçler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne biliim zaten onlarla yatılmaz sadece özel gecelerde görsel şölen diyelimİşte onu diyorum hepsinin geni aynı değil ki =)
Ben bir iki kez denedim eşimi, lütfen bu tip şeyler giyme dedi kibarca
Hani dedim erkekler severdi böyle şeyleri, böyle görüntüler bende sevimli çağrışımlar yapmıyor, istemiyorum dedi
Yani şimdi ne denir ki bu adama , giymiyorum bende
Evlendiğimizde bana sadece evde giydiğin şeyle yatma sakın demişti, o da benim alışkanlığımda yok zaten mutlaka yatak giysilerim ayrıdır. Yani diyeceğim o ki hepsi birbirinin aynı değil, zevkleri farklı. Düz renk penye yatakta giydiğim sporcu atletleri var mesela onlara bayılıyor =))
ahhaaa... asıl önemli konuİkinizde sevmiyomussunuz ne mutlu işte :)
Benim takıldığım nokta çevrenizdeki insanların sizin yatak odası muhabbetlerinde ne işi var![]()
eşin de sen de sevmiyorsan ne için giyeceksin ki ?Merhaba kizlar ben 6 aylik evliyim. Çevremdekiler surekli yatakodasinda seksi giyinmenin onemini anlatiyorlar erkekler boyle seylerden hoslaniyorlar diyorlar. Yalniz ben evlendigimden beri gecelik ya 1 ya 2defa giydim tarzim degil hoslanmiyorum. Yazin sort askili tsort tarzi seyler giydm.Ve bigun esiminde tepkisini merak ettim internetten bir kac gecelik resmi gonderdm sence aliyim mi gibisinden sacmalama ben hoslanmam boyle seylerden dedi. Ama yinede benim icime bir kurt dustu bugunlerde acaba yanlis mi yapiyorum diye. Lutfen fikirlerinizi yazar misiniz ?![]()
Bilmiyorum simdiye kadarda hic oyle bi problemimiz olmadı ama iste dedigim gibi cevremdekiler surekli oyle konustuklari icin iste yok kocani baskasina kaptirinca anlarsin falan diye cok sasirdim acikcasi![]()
Amaaaan bos ver bacim erekekler ne giydiyine bakmiyorrr heleki yadak odasinda ))))artik boyle seyler de erkekleri heyecanlandirmiyoMerhaba kizlar ben 6 aylik evliyim. Çevremdekiler surekli yatakodasinda seksi giyinmenin onemini anlatiyorlar erkekler boyle seylerden hoslaniyorlar diyorlar. Yalniz ben evlendigimden beri gecelik ya 1 ya 2defa giydim tarzim degil hoslanmiyorum. Yazin sort askili tsort tarzi seyler giydm.Ve bigun esiminde tepkisini merak ettim internetten bir kac gecelik resmi gonderdm sence aliyim mi gibisinden sacmalama ben hoslanmam boyle seylerden dedi. Ama yinede benim icime bir kurt dustu bugunlerde acaba yanlis mi yapiyorum diye. Lutfen fikirlerinizi yazar misiniz ?![]()