- 18 Ağustos 2009
- 5.471
- 4.564
- 698
Bebişimmm zevk kirli bi eylemdir unutmaYa bi de benim temizlik takıntım var öyle elledikten falan sonra bir yerlere elini sürünce kendimi tutamayıp işin ortasında kızıyorum o da kalkıp gitti birkaç kere öyle yapınca ben. Ama napayım temizlemekle uğraşamam her defasında her yeri
Duvarlara kadar sildirecek bana illaBu olmadı işte insanın hevesi kalmaz o an. Kizarsaniz kalkıp gider tabi. Biraz daha ılımlı olun o anı düşünün temizlik yapılır illa şimdi olmayacakda ne zaman olacak bu çılgınca sevişmeler..
Keşke ama işte temizlikle ömrü geçen annemden göre göre takmamak imkansız gibi tüm odağım dikkatim gidiyo o andaBebişimmm zevk kirli bi eylemdir unutmasal kendını temız olsa neee olmasa ne yapıstır gıtsın
Kiz duvara da fışkırıyor bu neymiş bu kadar ? İtfaiye hortumu mübarekDuvarlara kadar sildirecek bana illa
oyyy maşallah maşallah. fanfini finito yaaniiBenim kız da çok hareketliydi çıktı ve hala aynı, beş dakka yerinde durmaz, dötü kurtlu diyorum kızıma
Yok ellerini sürüyo yaBizim
Kiz duvara da fışkırıyor bu neymiş bu kadar ? İtfaiye hortumu mübarek
Ahahahha benim eşimin lafıdır en iyi kadın yatağa donsuz giren kadındır der ahahaha ben de gecelik altına bazen çamaşır giymem öyle uyurum azıcık havalandırmakta erkeğe her an hazırım mesajı veriyorBence koku da önemli. Misss gibi olmalısın boynundan yanağından hoşgeldın dıye öptüğünde şöyle bı kokunu duysunben bide donsuzluğa bayılıyorum kızlar gecelık elbıse mınık etek artık ne gıyersen gıy , adam ztn şok olur bı bakıcak zaten hanımın donu yok hazır benden bukdr
O ne ola kifarklı uyarım olsun diye penis halkası falan almasın kız?
Normalde cinsel ilişki esnasında kotla kazakla oturmuyosan açık saçık olacak tabi dkdkdkBir şeyler aldım da yeni ama çok açık saçık. Özel bölgesi açık bş ley utancımdan mahvoldum giyince şoka girecek adam
Bakalım yarın görücem neymişburdada bi konuda geçiyordu, yüzük gibi penise takılıyormuş, titreşimliside varmış, kılitorise ekstra uyarım sağlıyormuş, sana zevk verecek deyince, bir kadına alınıp zevk veren şuan aklıma bu geldi.
Aaaaa sonra ne olduBende kırmızı geceliğimle kayınvalideme açmıştım kapıyı
Benim herif böyle dediğinde zar almıştı. Baya kullandık ama nereye kimin eline düştü bilmiyoruzBenim adam hala seni mutlu edecek bi şey aldım yatakta görürsün diyo söylemiyo meraktan çıldırdım. ne alsa yatakta mutlu olurum anlamadım
HahahahBenim herif böyle dediğinde zar almıştı. Baya kullandık ama nereye kimin eline düştü bilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?