Yatakta neler demek erkeği çıldırtır?

Bebişimmm zevk kirli bi eylemdir unutma sal kendını temız olsa neee olmasa ne yapıstır gıtsın

Bu olmadı işte insanın hevesi kalmaz o an. Kizarsaniz kalkıp gider tabi. Biraz daha ılımlı olun o anı düşünün temizlik yapılır illa şimdi olmayacakda ne zaman olacak bu çılgınca sevişmeler..
Duvarlara kadar sildirecek bana illa

Ahahahha benim eşimin lafıdır en iyi kadın yatağa donsuz giren kadındır der ahahaha ben de gecelik altına bazen çamaşır giymem öyle uyurum azıcık havalandırmakta erkeğe her an hazırım mesajı veriyor

vücut çorabını bende denim, zaten eşimin ayaklarıma bacaklarıma ilgisi var, tahrik edici buluyor gibi, çorap iyi kombin olur. fiyatlara bakcam. ay kadın olmak zor valla yaa, ayağımızdan saçımıza hep masraf. çağla şikelin ince çoraptan badi yapma videosu vardı, düğünlerde kaçan çoraptan birini badi yapıp üzerime, birinide altıma giysem, hahaha

Bu konuyu nasıl kaçırırım ya. 7 aylık gebelikten üzgün modda slmlar. Dün izlediğim filmden etkilenip penguen yürüyüşümle gidip bu adamı halledim dedim. Azcık oynaşacaktım ki horlamasıyla ben bitik uyandığımda sabahtı.

Benim adam hala seni mutlu edecek bi şey aldım yatakta görürsün diyo söylemiyo meraktan çıldırdım. ne alsa yatakta mutlu olurum anlamadım

burdada bi konuda geçiyordu, yüzük gibi penise takılıyormuş, titreşimliside varmış, kılitorise ekstra uyarım sağlıyormuş, sana zevk verecek deyince, bir kadına alınıp zevk veren şuan aklıma bu geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…