- 19 Haziran 2015
- 1.594
- 2.858
- 31
Merhabalar. :)
Evet, belki hayati bir dert değil ama benim bütün hayatımı etkileyen ve kötü sonuçlar doğuran bir derdim var.
Sabahları yataktan çıkamıyorum!
İsteğim en geç 5:30 civarı kalkıp, 6:30 da evden çıkmak. Bu gerçekleştiremediğim hedefim.
Saatim 5:50 'ye kurulu. Benim yataktan çıkmam 6:30 'u buluyor. Ve dolayısıyla metrobüsün en kalabalık saatine kalıyorum, okula da yetişemiyorum.
Hele, yataktayken metrobüsü düşündüğüm an yataktan çıkasım gelmiyor. 5 dk daha 10 dk daha derken geç kalıyorum ve sabah derslerini kaçırıyorum.
Sürekli telefonda alarmı erteliyorum.
Bunun için bir sürü Türkçe ve İngilizce kaynak okudum. Size de sormak istedim.
Evet, uykumu daha kaliteli hale getirmem lazım. Erken yatmam lazım.
Ya da ne bileyim telefonu uzak bir yere koymam lazım.
Telefonu uzak bir yere koymak da işe yaramıyor. Sabah uyanır uyanmaz kalkıp duşa girmek de. Çünkü sürekli yatağa geri dönüyorum.
Duşa giriyorum. Kahvaltı yapıyorum. Yine yatağa girip uyuyorum.
Ve bu cidden büyük bir sorunum. Çünkü bu son senem. Ve her hangi bir dersten kalmak okulumu uzatacak.
Lütfen, motivasyonlarınızı ve önerileriniz, benimle paylaşın.
Eminim bu sorunu yaşayan çok kişi vardır.
Teşekkürler.
Evet, belki hayati bir dert değil ama benim bütün hayatımı etkileyen ve kötü sonuçlar doğuran bir derdim var.
Sabahları yataktan çıkamıyorum!
İsteğim en geç 5:30 civarı kalkıp, 6:30 da evden çıkmak. Bu gerçekleştiremediğim hedefim.
Saatim 5:50 'ye kurulu. Benim yataktan çıkmam 6:30 'u buluyor. Ve dolayısıyla metrobüsün en kalabalık saatine kalıyorum, okula da yetişemiyorum.
Hele, yataktayken metrobüsü düşündüğüm an yataktan çıkasım gelmiyor. 5 dk daha 10 dk daha derken geç kalıyorum ve sabah derslerini kaçırıyorum.
Sürekli telefonda alarmı erteliyorum.
Bunun için bir sürü Türkçe ve İngilizce kaynak okudum. Size de sormak istedim.
Evet, uykumu daha kaliteli hale getirmem lazım. Erken yatmam lazım.
Ya da ne bileyim telefonu uzak bir yere koymam lazım.
Telefonu uzak bir yere koymak da işe yaramıyor. Sabah uyanır uyanmaz kalkıp duşa girmek de. Çünkü sürekli yatağa geri dönüyorum.
Duşa giriyorum. Kahvaltı yapıyorum. Yine yatağa girip uyuyorum.
Ve bu cidden büyük bir sorunum. Çünkü bu son senem. Ve her hangi bir dersten kalmak okulumu uzatacak.
Lütfen, motivasyonlarınızı ve önerileriniz, benimle paylaşın.
Eminim bu sorunu yaşayan çok kişi vardır.
Teşekkürler.