- 30 Mart 2009
- 3.314
- 1
- 156
tabiki bakarim rabbim kimseyi o duruma düsürmesin:Saruboceq:
yatanada zor bakanada ama hic bir kimse evlat gibi olmaz bakici ne kadar bakabilir.
unutmayalimki onlar bizim atamiz birlikte yasadigimiz esimizi onlar bu yasa getirdi.
hani derler ya bir ata 9 evlada bakar büyütürmüs ama 9 evlat bir ataya bakamazmissenağlama
insan ne yasarsa yasasin gecmisin kiinin esiri olmamali hickimse dört dörtlük deyildir..
hepimiz zorluklardan gectik ama her ne yasarsak yasayalim vijdanli davranmaliyiz..
cok sevdigim esim icin yaslilara hürmetim icin seve seve bakarim...
bana yapmadıklarını bırakmadılar ama öle bir durumda napardım şimdiden bişi demek zor ...ama dilerim Allah benim elime düşürmesin onları bu onlara dahada ızdırap olur ölmeden ..utanırlar belki...
bu söze katılıyorum arkadaşım çok doğru bir laf
k.validemin 8 evladı var
gecen sene ayağını kırdı hep yattı evlatları geldi ama eh işte binada ki 2 erkek evladı kah indiler yanına kah inmediler karılarıyla
kızlar baktı gidiş o gidişleri oldu
bana kaldı her zorumluluk yılmadım isyan etmeden baktım bakmaya bilirdimde
eşimin bana yıllarca çektirmesine karşın k.validenin çok sevdiği kıyamadığı geliniyle yaptıkları şeylere rağmen ben
bakmam demedim
güvendikleri uğramaz oldu gözümün içine baktı ve ben içimdeki o nefretlere karşı kayınvalideye baktım ve yattığı yerden bile yetti bana sinir edene kadar
ve benim yerime bir başkası olsaydı bakmazdı
şimdi allaha şükür ayaklandı
bu durum da ; çekene de zor bakana da zor.. Allah kimseyi yatırıp kimseye muhtaç etmesin. ama öyle bi durum olursa dilleri tatlı olduktan sonra seve seve bakarım. ama ne kaynanalar var,gelini altını temizler yedirir içirir ama hala laf söyler,yaptığını beğenmez.. tatlı dilli olsun canımı yesin valla
tatlı dilli güler yüzlü olduktan sonra yatalak olmasada yine seve seve içimden gelerek bakrım amaaaa benim ki sivri dilli suratıda turşu satıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?