Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana çok sıkıntıları oldu beni çok kırıp üzdüler
haketmediğim davranış ve tutumda bulundular
eğer böyle bir şey başıma gelse
yinede seve seve bakardım
bakarım tabiki....kimse beni mecbur tutamaz ama sonucta bakıma muhtacsa ve benim elime düşmüşse bakarım..tabiki bakanada yatanada cok zor allah kimseyi düşürmesin. bu soru yatalak annenize ve babanıza bakarmısınız olsaydı..cevaplar değişirmiydi?.sonucta eşimin annesi veya babası en azından eşimin hatırı için bakarım....
bu konu nıye aklınıza geldı boyle bısey olma ıhtımalımı var anlasılan sızı uzmusleer tek cocukmu esınız baska evlat yokmu
Sımdı bakarım dıyemeyecegım sanırım.Allah onları benım elıme dusurmesın.Seytana uyupda bı kotuluk yapmakdan korkarım.
Ben ahırette bıle karsılasmamak ıcın hakkımı helal ettım onlara.Bu dunya da tekrar karsıma cıkmalarına tahammul edemem.
Bazı zamanlar unutuyorum amaaaaa kucucuk de olsa yuzlerını gorsem soyledıklerı aklıma gelıyo hemen.E bende namusuma kadar laf eden bırıne degıl hastalıgında bakmak saglıklarında bıle yuzlerıne bakmaya tahammul edemezken bu soruyada evet bakarım cevabını veremıyecegım.
Hem oyle ya kızım bır gozum bır mantıgıyla yasıyolar ya kızlarına hersey hak ıken benım esımın koluna gırmeme bıle koca meraklısı dıyolar ya kızları baksın ben nıye bakayım.
Ayyyhhhh daha da ıcımden gecenlerı yazarak heyheylerımı basıma toplamak ıstemıyorummmmmm:))))
canısıbenneyaptımki senin yaşadıklarını hayal bile edemem:çok üzgünüm:
ben bakarım ama bu konuda çok şanslıyım...kayınvalidem de kayınpederim de dünyanın en iyi insanları...aksi olsaydı ne olurdu bilmiyorum...
fakat birşey anlatmak istiyorum; babam beni ölüm döşeğinden yardım etmem için aramadan 1 ay önce ablamla anne babam hakkında konuşmuştuk...
ben dedim ki "anneme bakarım babama bakmam" ablamda demiştiki " aaa ben babama bakarım ama anneme bakmam"
bu konuşmadan 1 ay sonra babam geldi ve babama işimden bile ayrılarak 7/24 seve seve 8 ay baktım...bacağı kesik ağır şeker hastası ve 70 yaşında yatalak bir adam düşünmafoldumben
iyileşip ayaklanınca babama yalvardım ayaklarına kapandım "ne olur gitme sana ölene kadar bakmak istiyorum" diye ama gitti:gitme:
bu arada dipnot belirtmek istiyorum; babam beni ve ablamı ben 8 yaşımdayken terk etti...20 yıla yakın bir süre sonra ben arayıp buldum.
Yani eşim çok istiyorsa bakıcı tutar ya da eşim bakar babasına..Kayın pederime nasıl bakarım Allah aşkına..bu şekilde davranan ne kayınvalideye nede kayınpedere bakarım. eşim istiyorsa bir bakıcı tutar baktırır.
ne ekersen onu biçersin...
Hayır bakmam..
Dünyanın en iyi kayınvalidesi bile olsa yanına yardımcı kadın tutulmasını sağlarım..
Allahım kimseyi hiç kimseye muhtaç etmesin inşallah:Saruboceq:
canısıbenneyaptımki senin yaşadıklarını hayal bile edemem:çok üzgünüm:
ben bakarım ama bu konuda çok şanslıyım...kayınvalidem de kayınpederim de dünyanın en iyi insanları...aksi olsaydı ne olurdu bilmiyorum...
fakat birşey anlatmak istiyorum; babam beni ölüm döşeğinden yardım etmem için aramadan 1 ay önce ablamla anne babam hakkında konuşmuştuk...
ben dedim ki "anneme bakarım babama bakmam" ablamda demiştiki " aaa ben babama bakarım ama anneme bakmam"
bu konuşmadan 1 ay sonra babam geldi ve babama işimden bile ayrılarak 7/24 seve seve 8 ay baktım...bacağı kesik ağır şeker hastası ve 70 yaşında yatalak bir adam düşünmafoldumben
iyileşip ayaklanınca babama yalvardım ayaklarına kapandım "ne olur gitme sana ölene kadar bakmak istiyorum" diye ama gitti:gitme:
bu arada dipnot belirtmek istiyorum; babam beni ve ablamı ben 8 yaşımdayken terk etti...20 yıla yakın bir süre sonra ben arayıp buldum.
baban sana ne kadar çok dua etmiştir ve geçmişte sizleri bırakıp gittiği için bence çok pişman olmuştur çok büyük bir sevaba girmişsin