Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çoook merhametli biriyimdir, yaşlılara ve çocuklara hiç dayanamam ama k.valideme bakmam... çünkü benim de bakıma muhtaç olduğumda onun bana nasıl davrandığını gördüm...doğumumdan hemen önce, "aslında böyle zamanlarda kızın en yakınları olmalı yanında" dedi bana... doğumdan çıkmışım çevremdekilere ne zaman su içebilirim diye soruyorum... hanfendi demiş ki, aman su içmesin tuvalaete kalkmsı gerekir dedi; sonra kalkıp karşımda kana kana su içti... ayrıca 85 yaşındaki hasta annesine olan yaklaşımını da gördüm... ve daha neler neler oldu... bakmam...eşimin hatırı için de bakmam, insanlık namına da bakmam.....
canım, nasıl diyim...lohusalıkta bana gerilmek bile yasaktı... o benim bebeğimi kucağıma almama, emzirmeme vs her şeye söylenirdi ama ben bunları hoş karşılamalıydım...allahım o günler kabustu yarabbim...kimseye yaşatmasın allah öyle yalnızlık...haklısın canım,insan bazı şeylere kinleniyor unutamıyor.peki bu kadın sana onları söylerken sen bişey demedinmi.bende doğum zamanı siz bana bakmazsanız bende size bakmam demiştim açık açık.sen bişey demedinmi çok kızdım kaynanana yaklava:
canım, nasıl diyim...lohusalıkta bana gerilmek bile yasaktı... o benim bebeğimi kucağıma almama, emzirmeme vs her şeye söylenirdi ama ben bunları hoş karşılamalıydım...allahım o günler kabustu yarabbim...kimseye yaşatmasın allah öyle yalnızlık...