Yatalak Kaynana veya Kaynbabaya bakar msnz?

tabıkı bakarım kendı aılemı koyarım yerlerıne cunkı benım aılem herseyden onemlıkaydirigubbakcemile4

Bakamam .profosyenel bakıcı bulurum , .yatalak insanı kaldırırken benim belim kaysa bana kim bakıcak.çok kuvvetli olmak gerekir heralde .

bende demın dusundum esımın annası amelıyat olacak..

benım babam olmasa allah korusun ona kım bakacak dıye dusundum bu yuzden bakarım

bakamam
bir bakıcı tutar en güzel şekilde bakılmasını sağlarım
hata gerekirse kendi evime alırım evimde baktırırım
ama kendim bakamam
bakarım diyen arkadaşlar ya gerçekten kanatsız melekler yada hasta bakımının ne anlama geldiğinin bilmiyorlar

arkadaşlar insan eti ağardır die bi laf var,ben şimdi bakarım bakarım derim iş başa düşünce off poff yapmıycağmın garantisini veremem..çünkü yatalak bakmak çok farklı,bebekten daha çok ilgiye ihtiyacı var,sağlık sorunları cabası,ama şu var ASLA ortada bırakmam,evime alırım,durumum müsaitse evde bakıcılı kalır..durumum yoksa yine bakarım ama dediğim gibi zaman geçtikçe of pof yapmıycağmın garantisini veremem..:(allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin..

Doğal olarak anneden babadan gördüğümü uygularım.a.s
Benim anneannemde dedemde yatalak olarak bizim evimizde vefat ettiler.
Annem babam baktı.Of bile etmeden.:Saruboceq:
Ama ben kayınvalidemi de kayınbabamıda kendi annem babam gibi görüyorum.:asigim:
Tabiki seve seve bakarım.Ama eşiminde yardım etmesi gerek tabiki.vereliniortak

Benim bir komşumun annesi felç geçirip yatalak oldu kendi gözlerimle ve kendi kulaklarımla duyup gördüğüm beni çok üzdü annesine ağıza alınmadık hakaretler iteleyip kakmalar vs çok çirkindi biz geçmiş olsuna gitmiştik dayanamayıp annesinin kendisine bu yaşına kadar baktığını bir of bile demediğini söyledim tamam onuda anlıyorum yatalak birine bakmak çok zor olsa gerek ama bu yatalak bir insana heleki seni doğurup büyüten bir insana bu denli davranmayı haklı göstermez zaten kadın fazla yaşamadı başsağlığına gittiğimizde de hiç ortam cenaze evinin ortamı yoktu

insan ilk başta duyunca bakamam diyor ama mantıklı düşününce bakmamız gerekir. eğer başka evlatları varsa destek olunmalı. tek bir evlada yıkılmammalı. diğerleri oldu hayırsız çıktı yapacak birşey yok. ben hiç sevmiyorum. ama sokağa atamam. imkanım varsa yanıma yardımcı alırım. yatalak bakmak çok zordur. sonuçta anne. biz de o duruma düşebiliriz. ama allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah. çok zor çoooook.
annesine eziyet eden o vicdansız kadını yolardım valla. anneye nasıl öyle davranır? benim anneme anjiyo yapıldı. daha öncede kalp pili takıldı. anjiyo olmadan 2 gün hastanede yattı ve ben 2 gün boyunca ağladım. birşey olacak diye ödüm kopuyor. allah o vicdansız kadını cezalandırır kendide aynı duruma düşer!

ALLAH başa vermesin ama herkes ektiğini biçer bence kızları baksın ...onlara daha yakışır gelini adam yerine koyma düşüp hasta oluncada gelin baksın olur canım

kaynanamı kendi evime getirip kendi ellerimle bakarım ama kayınpedere bakmam.yani bi bakıcı tutup kendi evinde baktırırım.çok kötü şeyler yaşadık,şeytan görsün yüzünü.baktırmamım sebebide sadece vicdanlı oluşum.ama kaynanam herşeye rağmen iidir elimden geldiğince en ii şekilde bakmaya çalışırım.kayınpederede 5 tane oğlu var onlar baksın gerekirse..

rabbim göstermesin inşallah kimselere çok zor bişey cevap vererek büyük konuşmaktan korkuyorum ama allah biliyo sizde bilin bakmam bakması için birini tutarım ama ne kayın valideme nede kayın pederime bakamam :1no2::1no2:

çoook merhametli biriyimdir, yaşlılara ve çocuklara hiç dayanamam ama k.valideme bakmam... çünkü benim de bakıma muhtaç olduğumda onun bana nasıl davrandığını gördüm...doğumumdan hemen önce, "aslında böyle zamanlarda kızın en yakınları olmalı yanında" dedi bana... doğumdan çıkmışım çevremdekilere ne zaman su içebilirim diye soruyorum... hanfendi demiş ki, aman su içmesin tuvalaete kalkmsı gerekir dedi; sonra kalkıp karşımda kana kana su içti... ayrıca 85 yaşındaki hasta annesine olan yaklaşımını da gördüm... ve daha neler neler oldu... bakmam...eşimin hatırı için de bakmam, insanlık namına da bakmam.....

çoook merhametli biriyimdir, yaşlılara ve çocuklara hiç dayanamam ama k.valideme bakmam... çünkü benim de bakıma muhtaç olduğumda onun bana nasıl davrandığını gördüm...doğumumdan hemen önce, "aslında böyle zamanlarda kızın en yakınları olmalı yanında" dedi bana... doğumdan çıkmışım çevremdekilere ne zaman su içebilirim diye soruyorum... hanfendi demiş ki, aman su içmesin tuvalaete kalkmsı gerekir dedi; sonra kalkıp karşımda kana kana su içti... ayrıca 85 yaşındaki hasta annesine olan yaklaşımını da gördüm... ve daha neler neler oldu... bakmam...eşimin hatırı için de bakmam, insanlık namına da bakmam.....

haklısın canım,insan bazı şeylere kinleniyor unutamıyor.peki bu kadın sana onları söylerken sen bişey demedinmi.bende doğum zamanı siz bana bakmazsanız bende size bakmam demiştim açık açık.sen bişey demedinmi çok kızdım kaynanana ya :oklava:

henüz bekarım ama onlara baktığımda kendi anne ve babamı göreceğimden onlara ailemden daha farklı davranmam
bunun bide öbür dünyası var
allahım kimseyi eleeteğe düşürmesin

öncelikle Rabbim hiç kimseleri yataklara düşürüp kapılara baktırmasın...:Saruboceq:
benim kayınpederimde 3,5 yıla yakın bitkisel hayatta kaldı ve evde baktık.. helali hoş olsun hiç iğrenmeden tiksinmeden elimden geleni yaptım keşke daha fazlasını yapabilseydim ... bunu öncelikle Allah rızası için yaptım ...ve hep aklıma ya bende birgün aynı durumda olursam sorusu geldi hep... Sizlerinde belirttiği gibi çok zor ama o yatakta yatmak dahada zor..Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin inş..

haklısın canım,insan bazı şeylere kinleniyor unutamıyor.peki bu kadın sana onları söylerken sen bişey demedinmi.bende doğum zamanı siz bana bakmazsanız bende size bakmam demiştim açık açık.sen bişey demedinmi çok kızdım kaynanana ya :oklava:
canım, nasıl diyim...lohusalıkta bana gerilmek bile yasaktı... o benim bebeğimi kucağıma almama, emzirmeme vs her şeye söylenirdi ama ben bunları hoş karşılamalıydım...allahım o günler kabustu yarabbim...kimseye yaşatmasın allah öyle yalnızlık...

canım, nasıl diyim...lohusalıkta bana gerilmek bile yasaktı... o benim bebeğimi kucağıma almama, emzirmeme vs her şeye söylenirdi ama ben bunları hoş karşılamalıydım...allahım o günler kabustu yarabbim...kimseye yaşatmasın allah öyle yalnızlık...

anladım canım :teselli: şimdi hala aynımı peki.inşallah uzaksındır ondan.bide yanındaysan çok kötü olur ya..

allahım sen kimseyi bana beni de kimseye muhtaç etme:Saruboceq:eminim çok zordur bakmak ta bakılmakta allah bu durumda olanların yardımcısı olsun inşallah

allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin büyükte konuşamak istmiyorum ama bakamam büyük ihtimalle babaannem yatalaktı ne kadar zor olduğunu biliorum

Back
X