• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatay geçiş ...

nurefsanturgay

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
78
3
6
35
Çorum
Arkadaşlar hazırlık sınıfı öğrencisiym bu dönem yatay geçiş yapacağım. Merak ettiğim bi sey var acaba ben o üniversiteye gidince devamsızlk yaptığım günler de aynen benimle gelecek mi. ? Yoksa orada sil baştan mı olacak çünkü benim devamsızlık burda çok fazla Yaptm geçiş yapacağım Üniveristesnin devamsızlık hakki ne kadar bilemiyorum. Sınıfta kalmaktan korkuyorum :(

Arkadaşlar hazırlık sınıfı öğrencisiym bu dönem yatay geçiş yapacağım. Merak ettiğim bi sey var acaba ben o üniversiteye gidince devamsızlk yaptığım günler de aynen benimle gelecek mi. ? Yoksa orada sil baştan mı olacak çünkü benim devamsızlık burda çok fazla Yaptm geçiş yapacağım Üniveristesnin devamsızlık hakki ne kadar bilemiyorum. Sınıfta kalmaktan korkuyorum :(

Tam bilmiyorum ama gittiğin üniversite dönemlik sistem uyguluyorsa yeni dönem de devamsizligın sıfırlanır. Selçuk üniversitesinde okudum her dönem sıfırlaniyordu dönemlik sistem uyguladıkları için

HTC Wildfire S A510e cihazımdan gönderildi

Back