yatdım lütfen kk hanımları..

lumiaa

susuyorum susacaklarım bitmiyor..
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
72
6
31
Geç dollenme hakkında bilgi verebilir misiniz bana hanımlar konumu taşımazsanız eğer sevinirim biliyorum burası değil açmam gereken yer ama mecbur kaldım adet dongusu başlangıç tarihinden mi bitiş tarihinden mi hesaplanıyo benim günüm geçti benim hesap yapmama göre fakat kan testinde 0.100 çıktı kesin değil ama hala adet olmadım be felaket derecede ağrım var (idrara sıkışıpta kendinizi tuttuğunuz zaman kasıklarınız patlayacakmış gibi ağrır ya aynen öyle) ve akıntım var beyaz ve koyu krem gibi renkte geç dollenme olabilir mi acaba kanda çıkmaz belki veya bana vereceğiniz bi bilgi doktora gitmem gerekiyor du adetimin 3. Günü hormon testi için olamadığım için gidemedim aynı zamanda sol yumurtalığımda ufak ufak polikistik over adı verilen kistlerim varmış lütfen yardım edin bana aklım çorba oldu

Adet döngün en son olduğun adetin ilk gününden itibaren başlar, bir sonraki adetinin başlama gününde biter. Şayet hamile kaldıysan bebeğin haftası hesaplanırken son adet tarihinin ilk günü olarak kabul edilir. Geç döllenme de şöyle oluyor: Olması gerekenden daha geç yumurtluyorsun ve döllenme geç olmuş oluyor. Burda son adet tarihine göre değil ultrasonda gösterilen tarihe göre hesap yapılıyor diye biliyorum.

Adet döngüsü reglinin ilk gününden baslar en son ne zaman regli oldunuz?

Mart ayının son günü oldum 4 nisanda bitti bir günde bekledim normalde hesap lamam adet günlerimi unuturum hep aklımda tutamam geçen pazar yaptım kan testi 0.100 çıktı işte

Adet döngün en son olduğun adetin ilk gününden itibaren başlar, bir sonraki adetinin başlama gününde biter. Şayet hamile kaldıysan bebeğin haftası hesaplanırken son adet tarihinin ilk günü olarak kabul edilir. Geç döllenme de şöyle oluyor: Olması gerekenden daha geç yumurtluyorsun ve döllenme geç olmuş oluyor. Burda son adet tarihine göre değil ultrasonda gösterilen tarihe göre hesap yapılıyor diye biliyorum.
Yaa bu konuda kalın kafalıyım biraz şimdi diyelim ilişki esnasında spermlerden biri tuttu buna rağmen mi geç dollenme oluyo bu konuda aşırı cahilim

Mart ayının son günü oldum 4 nisanda bitti bir günde bekledim normalde hesap lamam adet günlerimi unuturum hep aklımda tutamam geçen pazar yaptım kan testi 0.100 çıktı işte
O zaman bugün 31. gününüz, gec döllenme olduysa testlerde henüz cikmaz, ayrica adet agrisi gibi ama daha hafif sanciniz varsa bu da hamilelik belirtisi, ben hamileyken reglime 4 gün kala agrilarim baslamisti hatta regli olucam sanmistim. Siz bence bir kac gün daha bekleyin, tekrar kan tahlili yaptirin. Insallah hamilesinizdir de hayirli haberlerinizi aliriz.

Canım enfeksiyona bağlı olabilir ağrıların tahlilde çıkar lökosit felan varsa
Rabbim tez zamanda bebis istiyorsan kucagini doldursun...

Geç dollenme hakkında bilgi verebilir misiniz bana hanımlar konumu taşımazsanız eğer sevinirim biliyorum burası değil açmam gereken yer ama mecbur kaldım adet dongusu başlangıç tarihinden mi bitiş tarihinden mi hesaplanıyo benim günüm geçti benim hesap yapmama göre fakat kan testinde 0.100 çıktı kesin değil ama hala adet olmadım be felaket derecede ağrım var (idrara sıkışıpta kendinizi tuttuğunuz zaman kasıklarınız patlayacakmış gibi ağrır ya aynen öyle) ve akıntım var beyaz ve koyu krem gibi renkte geç dollenme olabilir mi acaba kanda çıkmaz belki veya bana vereceğiniz bi bilgi doktora gitmem gerekiyor du adetimin 3. Günü hormon testi için olamadığım için gidemedim aynı zamanda sol yumurtalığımda ufak ufak polikistik over adı verilen kistlerim varmış lütfen yardım edin bana aklım çorba oldu
Cnm gec dollenmeyi tam bilmiyorum ama adet gecikmesi hamillik falan adetin ilk gununden ihtibaren hesaplaniyor diye biliyorum yanlis hatirlamiyorsam . Belirtilere cok takilmamani oneririm sebebi cokdaha farkli olabilir stres yada adet belirtileri gibi eger bebek istiyorsan umitlenip sonra hayal kirikligi yasamak cok zor ben alti aydir her ay farkli bi adet belirtisi goruyorum (hepside hayatimda ilk kez basima gelen seyler)ve sonuc husran o yuzden kendini olumsuza hazirla gelirse her turlu guzel kislerinden bendede vardi sogan kuru yaptim gecti cok sukur tavsiye ederim faydasini goren cok Allah gonlune gore versin .

Gec döllenme: Eger normalde 14. günde olan yumurtlama daha gec bir tarihte olursa ve o sirada hamile kalirsaniz buna gec döllenme deniyor.

İnşş kızlar rabbim nasip eder inşş soğan kuru yaptım ama 3 gun dayanabildim o gun bugundur yemekelere dahi soğan koyamıyorum tiksindim

Buarada akinti enfeksiyondan olabilir simdi geldi aklima siz bence bir jinekologa gidin bir baksin, hem iciniz rahat eder hemde emin olursunuz.

Yaa bu konuda kalın kafalıyım biraz şimdi diyelim ilişki esnasında spermlerden biri tuttu buna rağmen mi geç dollenme oluyor bu konuda aşırı cahilim
Geç yumurtaladıysan geç dollenme oluyor. Rutinde yumurtladıysan normal dollenme oluyor. 1 kaç gün daha bekleyip kan testi yapmaktan başka çare yok gibi İnşallah hamilesindir

Öyle bi hal aldım ki akıntı bi kere kahvemsi gibi geliyo sora tekrar beyaz ve bu durumda temiz miyim değilmiyim bilemediğimden herhangi Bi ilişkide yaşamıyorum 4 5 gundur terettut de kaldım

Öyle bi hal aldım ki akıntı bi kere kahvemsi gibi geliyo sora tekrar beyaz ve bu durumda temiz miyim değilmiyim bilemediğimden herhangi Bi ilişkide yaşamıyorum 4 5 gundur terettut de kaldım
O kahvemsi akinti dediginiz lekelenme de olabilir, yani bebegin yerlesme kanamasi ne zaman geldi o renk akinti?

Buarada akinti enfeksiyondan olabilir simdi geldi aklima siz bence bir jinekologa gidin bir baksin, hem iciniz rahat eder hemde emin olursunuz.
yok canım 13 nisanda gittim doktora enfeksiyon mantar hiç bişi yok dedi sağ temiz fakat sol yumurtalık da kist var ama kum tanesi gibi dedi kendiliğimden 7 8 kg verirsem gidermiş normalde de adet olsamda kanamam az olurdu şimdi hiç yok iki aydırda spora gidiyordum geçen ay normal oldu ama bu ay husran

O kahvemsi akinti dediginiz lekelenme de olabilir, yani bebegin yerlesme kanamasi ne zaman geldi o renk akinti?
Ole sandım bende bir hafta önce oldu bende ole dedim gidip kan verdim ama bişi çıkmadı dun daha koyu krem di akıntım bide ufacık bi kahve rengi gibi bişi geldi adet oldum dedim gene değil

Ole sandım bende bir hafta önce oldu bende ole dedim gidip kan verdim ama bişi çıkmadı dun daha koyu krem di akıntım bide ufacık bi kahve rengi gibi bişi geldi adet oldum dedim gene değil
Valla insallah öyledir bana hamileymissiniz gibi geliyor bence yarin bir kan testi yaptirin bakalim degeriniz iki katina cikacak mi

Valla insallah öyledir bana hamileymissiniz gibi geliyor bence yarin bir kan testi yaptirin bakalim degeriniz iki katina cikacak mi
Yüzde sıfır çıktı canım bu kesin gebelik yok demekmiş iki katına çıkması mümkün mu

Kan tahlilinde bişey çıkmadıysa bence idrar yolları enfeksiyonu geçiriyor olabilirsiniz
Değeriniz düşük sanki
Inşallah sağlıkla hayırla gelsin bebeğiniz

X