Yatılı iş mantıklı mı

otelde 8 saat çalışıp 4 bin alacaksınız. diğerinde 24 saat kalacaksınız. en az 12 bin almalısınız o halde düşününce. iki işi de sevmedim açıkçası. tek avantaj zengin ailenin gözüne girerseniz hasta vefat ederse falan referansınız olabilir

yatili isi cok paraya skismadiysam kabul etmezdim. Isin ne zaman baslayip, ne zaman bittigi belli degil. Surekli gorevdesiniz. 6/24. Bir gun tatil. Bilemiyorum. Benim ruh sagligim icin uygun bir is degil surekli gorevde olmak

Hepinize merhabalar sizinde fikirlerinizi almak istiyorum şimdi önümde iki iş seçeneği var sağlıkçıyım mezuniyet aşamasındayım biri evde yatılı hasta bakımı hastanın bakıcısı var ben sadece sağlıkçı olarak yanında kalacağım hafta da bir gün izin maaş 9 bin TL diğer iş ise bir otel temizliği asgarinin bir tık üzerinde sabah gidip akşam evime geleceğim karar veremiyorum yatılı olması beni düşündürüyor daha önce hiç yatılı kalmadım bir evde iş olarak onun haricinde bu ikinci okuduğum üniversite diğerinden ekmek yiyemedim iş alanı yoktu dedim bari sağlık okuyayım ama ne yazık ki bölümde yığılma var o nedenle bu tür işlere yöneldim sizlerin fikirleri nedir şimdiden çok teşekkür ederim
İş çerçevenizi sözleşmeyle net belirlerseniz arkanızda da size muhtaç birileri yoksa ücret çok cazip. Yatılı olunca kira yemek gibi giderleriniz de olmayacağından birikim de yapma şansınız olur. Güvenliğinizden emin olmanız çok önemli tabi ki

Evet tam da bu şekilde
Bence 9000 tl böyle bir iş için az bile. 24 saat sürekli sorumluluk sahibi olacaksın. Demekki ağır bir sağlık sorunu var kişinin, sürekli kontrol altında tutulması gerekiyor. Birşey olsa sizden bilirler, bunları da iyi düşünün. Ben başka bir evde kalamazdım. Anca kendi evim olmayacak sokakta kalacağım öyle kabul ederdim.

Gayrimüslim ve çok zengin bir aileymis ben tanımıyorum da ayarlayan kişi dedi
Bekar ve çocuksuzsam bunu tercih ederim. Hızlı şekilde para biriktirmek için.
Ayrıca kendi alaniniz olduğu için ileride deneyiminizden faydalanır siniz diye düşünüyorum
Hangisi olursa olsun umarım hayırlı olan olur

Bence yatılinişi deneyin. Hatta kendi evinizi kapatın kira derdi olmaz para biriktirirsiniz. Yatili yerde ayri odanız olur sonucta' bekarken birikim olarak iyi secenek bence

Yani bir yerde evde sadece sağlık la ilgili bir iş yapıp 9 bin alacaksınız diğer tarafta temizlik yapıp asgari ücret.Sizce hangisi mantıklı 🙂

otelde 8 saat çalışıp 4 bin alacaksınız. diğerinde 24 saat kalacaksınız. en az 12 bin almalısınız o halde düşününce. iki işi de sevmedim açıkçası. tek avantaj zengin ailenin gözüne girerseniz hasta vefat ederse falan referansınız olabilir
Bunun mantığı böyle değil. Günde yine nerden baksanız 8 saat uyuyorsunuz.
Ben bebeğime yatılı bakıcı arıyordum. 6-7 bin tl idi Ocak ayında. Filipinli filansa onlar epey yüksek.

Otel işletiyorum ben. House keeping çok zor bir iş. Ben sadece bir kez bir oda temizlenmeden girdim. Kusuyordum. Sehpanın üzerine atılmış kullanılmış prezervatif ve klozetin üzerinde dışkı gördüm.
House keeping 5 yıldızlı iyi otellerde kazançlı. Müşteri bahşiş veriyor.
Kardeşimin yatılı bakıcısı vardı. Evi müstakil. Akşam 9’da bakıcı odasına çekiliyordu.
Yatılı işin tanımını iyi yaparsanız, haftalık 1 gün izninizi vereceklerse ve güvenilir bir yerse daha mantıklı. Ulaşıma para vermeyeceksiniz. Aile muhtemel onlardaki yemeği yemenize de izin verir. Epey para biriktirebilirsiniz.
Ben bunlari yapanlarin insan olduguna inanamiyorum🤮 boylelerinden cikmadan ek ucret alinmasi gerekli.. kendi evlerinde oyle
Mi yapiyolar🤮🤮

Bunun mantığı böyle değil. Günde yine nerden baksanız 8 saat uyuyorsunuz.
Ben bebeğime yatılı bakıcı arıyordum. 6-7 bin tl idi Ocak ayında. Filipinli filansa onlar epey yüksek.
ama sonuçta o evin içinde hapis benim için 24 saat çalışmaktır o🤷‍♀️ diğer işlerde
işini bitirir evine gidersin mesain biter. yatılı işte mesai kavramı yok bence. çocuğa yatılı bakıcı 6-7 bin ise süpermiş valla

Ben olsam ilk işi seçerdim, çocuğunuz ,eşiniz olmadığını düşünerek belirttim bunuda tabi,evli çocuklu biri için uygun olmayabilir.
Masrafıniz az olur,paranızı biriktirebilirsiniz hemde bu durumda sanki.
Diger is epey yorucu olur bence, maaşı da daha az.

Back
X