Evet tam da bu şekildeHaftanin 6 gunu 24 saat ev icinde mi olacaksiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tam da bu şekildeHaftanin 6 gunu 24 saat ev icinde mi olacaksiniz?
İş çerçevenizi sözleşmeyle net belirlerseniz arkanızda da size muhtaç birileri yoksa ücret çok cazip. Yatılı olunca kira yemek gibi giderleriniz de olmayacağından birikim de yapma şansınız olur. Güvenliğinizden emin olmanız çok önemli tabi kiHepinize merhabalar sizinde fikirlerinizi almak istiyorum şimdi önümde iki iş seçeneği var sağlıkçıyım mezuniyet aşamasındayım biri evde yatılı hasta bakımı hastanın bakıcısı var ben sadece sağlıkçı olarak yanında kalacağım hafta da bir gün izin maaş 9 bin TL diğer iş ise bir otel temizliği asgarinin bir tık üzerinde sabah gidip akşam evime geleceğim karar veremiyorum yatılı olması beni düşündürüyor daha önce hiç yatılı kalmadım bir evde iş olarak onun haricinde bu ikinci okuduğum üniversite diğerinden ekmek yiyemedim iş alanı yoktu dedim bari sağlık okuyayım ama ne yazık ki bölümde yığılma var o nedenle bu tür işlere yöneldim sizlerin fikirleri nedir şimdiden çok teşekkür ederim
Bence 9000 tl böyle bir iş için az bile. 24 saat sürekli sorumluluk sahibi olacaksın. Demekki ağır bir sağlık sorunu var kişinin, sürekli kontrol altında tutulması gerekiyor. Birşey olsa sizden bilirler, bunları da iyi düşünün. Ben başka bir evde kalamazdım. Anca kendi evim olmayacak sokakta kalacağım öyle kabul ederdim.Evet tam da bu şekilde
Bekar ve çocuksuzsam bunu tercih ederim. Hızlı şekilde para biriktirmek için.Gayrimüslim ve çok zengin bir aileymis ben tanımıyorum da ayarlayan kişi dedi
Bunun mantığı böyle değil. Günde yine nerden baksanız 8 saat uyuyorsunuz.otelde 8 saat çalışıp 4 bin alacaksınız. diğerinde 24 saat kalacaksınız. en az 12 bin almalısınız o halde düşününce. iki işi de sevmedim açıkçası. tek avantaj zengin ailenin gözüne girerseniz hasta vefat ederse falan referansınız olabilir
Ben bunlari yapanlarin insan olduguna inanamiyorumOtel işletiyorum ben. House keeping çok zor bir iş. Ben sadece bir kez bir oda temizlenmeden girdim. Kusuyordum. Sehpanın üzerine atılmış kullanılmış prezervatif ve klozetin üzerinde dışkı gördüm.
House keeping 5 yıldızlı iyi otellerde kazançlı. Müşteri bahşiş veriyor.
Kardeşimin yatılı bakıcısı vardı. Evi müstakil. Akşam 9’da bakıcı odasına çekiliyordu.
Yatılı işin tanımını iyi yaparsanız, haftalık 1 gün izninizi vereceklerse ve güvenilir bir yerse daha mantıklı. Ulaşıma para vermeyeceksiniz. Aile muhtemel onlardaki yemeği yemenize de izin verir. Epey para biriktirebilirsiniz.
ama sonuçta o evin içinde hapis benim için 24 saat çalışmaktır oBunun mantığı böyle değil. Günde yine nerden baksanız 8 saat uyuyorsunuz.
Ben bebeğime yatılı bakıcı arıyordum. 6-7 bin tl idi Ocak ayında. Filipinli filansa onlar epey yüksek.