- 16 Ağustos 2024
- 304
- 168
- 23
- Konu Sahibi kaktusella
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama yapacağımız şey varken habersiz ortadan kaybolması normal mi? Mesela alışverişe çıkacağız dedik ve yemeklik malzeme alınacak. Yani saat 2 oldu hala çıkmadı. Onun keyfini mi bekleyeceğim ben markete gitmek için bile. Bi sebep söylese bende planımı ona göre yapabilirim en azından15 gün olmuş artık bana normal geldi o da sizi rahat bırakmaya çalışıyordur. Hamileliğin son demleri ondan takılıyorsunuz.
Görümceniz mi markete gidecek o durumlarda mı kayboluyor ortadan ?Ama yapacağımız şey varken habersiz ortadan kaybolması normal mi? Mesela alışverişe çıkacağız dedik ve yemeklik malzeme alınacak. Yani saat 2 oldu hala çıkmadı. Onun keyfini mi bekleyeceğim ben markete gitmek için bile. Bi sebep söylese bende planımı ona göre yapabilirim en azından
Kapısını çalın canım ne olacak. İçerden bir şey lazım olursa çalın kapıyı özür dilerim bunu alacağım diyin çıkın. Bir yere gidecekseniz ne zaman gidiyoruz diye sorun. Size yasak bölge değil orası, öyle davranmayınAma yapacağımız şey varken habersiz ortadan kaybolması normal mi? Mesela alışverişe çıkacağız dedik ve yemeklik malzeme alınacak. Yani saat 2 oldu hala çıkmadı. Onun keyfini mi bekleyeceğim ben markete gitmek için bile. Bi sebep söylese bende planımı ona göre yapabilirim en azından
Hayır beraber gideceğiz yani hepsini taşıyamam diye. Ortadan kaybolmasının bi zamanı yok açıkcası. Tuvalete gitsem bi bakıyorum yok olmuş ortadan. Dün yemek saatinde yemek pişti mesela onu bekledim en son eşim seslendi seni bekliyoruz diye. Bi zamanı vakti olmuyo yaniGörümceniz mi markete gidecek o durumlarda mı kayboluyor ortadan ?
E tıklat kapısını söyleAma yapacağımız şey varken habersiz ortadan kaybolması normal mi? Mesela alışverişe çıkacağız dedik ve yemeklik malzeme alınacak. Yani saat 2 oldu hala çıkmadı. Onun keyfini mi bekleyeceğim ben markete gitmek için bile. Bi sebep söylese bende planımı ona göre yapabilirim en azından
Haklı olabilirsiniz ama bende onlara uzun süre yatıya gittiğimde her fırsatta odaya kapamıyorum kendimiBana anormal gelmedi. Aileden biri ve yatılı kalmaya geleli baya zaman olmuş. Siz aile evindeyken her odaya kapanacağınızda anne babanıza sebebiyle beraber rapor veriyor muydunuz mesela.
Kapısını çalın canım ne olacak. İçerden bir şey lazım olursa çalın kapıyı özür dilerim bunu alacağım diyin çıkın. Bir yere gidecekseniz ne zaman gidiyoruz diye sorun. Size yasak bölge değil orası, öyle davranmayın![]()
Abla ben biraz uzanıyorum demek neden bu kadar zor mesela bende onu anlamıyorumYanlış anlamayın ama kapısını tıklatıp markete gidelim mi kahve içelim mi ya da şunu almam gerek vs vs demek neden bu kadar zor :)
Rahatsız etmek istemiyorum çünkü ne yaptığı hakkında hiçbir fikrim yok. Belki ağda yapıyo yani ne bileyim benYanlış anlamayın ama kapısını tıklatıp markete gidelim mi kahve içelim mi ya da şunu almam gerek vs vs demek neden bu kadar zor :)
Bende evimi salamıyorum mutfağı ona bıraktığımda her taraf su içinde kalmış oluyo tezgahımın kenarları kararmış hep sulu bırakmaktan. Güzelce söylüyorum da sulu kalmasın tezgah diye. Ama çok kaileye almıyorTelefonla mesaj atın isterseniz, isterse gelir istemezse gelmez. Dondurucudan alacağınız seyler icin de mesaj atabilirsiniz veya kapıya tıklayıp bir kere sorun kahve icin atiyorum, yok derse de kahve orada zaten istediğin zaman sen alırsın o zaman ben daha sormuyorum dersiniz.
Alışveriş icin de ben çıkıyorum gelmek istiyorsan bekleyeyim dersiniz, yoksa da gelince haber vereyim taşımama yardim edersin dersiniz. Biraz salın yoksa stres olursunuz, gelen kişi de yardımcı olamaz. Biliyorum zor bir kadın için, sizi anlıyorum benim de bütün mutfak düzenim bile bozulmuştu bir de onu stres yapmıştım ama böyle onun da size bir faydası dokunmaz. Esas siz uzanın odanıza gidip yemekleri o yapsın sonuçta yardıma gelmedi mi, yemek konusunda da market eşyalarını siz taşımayın artık karnınız burnunuzda bırakın o taşısın, bana sorarsanız araba dahi kullanmayın ben yaptim ama doktorum hic önermiyordu![]()
Abla ben biraz uzanıyorum demek neden bu kadar zor mesela bende onu anlamıyorum
size yardıma gelen o sıkılmış yorulmuş olabilir, ben büyütülecek bir şey göremedim, doğum yaklaşmış bence böyle saçma şeylerle doldurmayın kendinizi kızın yaptığı bir şey yok.Rahatsız etmek istemiyorum çünkü ne yaptığı hakkında hiçbir fikrim yok. Belki ağda yapıyo yani ne bileyim ben
Ee odasinin kapisini calip soylesenize? Cok mu zor bir sey anlamadim. X markete gidecektik, hazirlandin mi diye kapidan tik tik yapmaya neden korkuyorsunuz?Ama yapacağımız şey varken habersiz ortadan kaybolması normal mi? Mesela alışverişe çıkacağız dedik ve yemeklik malzeme alınacak. Yani saat 2 oldu hala çıkmadı. Onun keyfini mi bekleyeceğim ben markete gitmek için bile. Bi sebep söylese bende planımı ona göre yapabilirim en azından
Kapiyi calip musait misin girebilir miyim diyebilirsiniz? Siz de bir garipsiniz.Rahatsız etmek istemiyorum çünkü ne yaptığı hakkında hiçbir fikrim yok. Belki ağda yapıyo yani ne bileyim ben
Canım acaba ailesi zorla gönderdi de tepki mi veriyor kendince. Kaç yaşında bu kizKızlar hamileliğimin son ayındayım eşimin kız kardeşi yardım için geldi 15 gündür bizde kalıyor. İyi her şey hoş. Ancak bana mı tuhaf geliyor bilmiyorum. Yattığı odaya bazen bi giriyo kapıyı kapatıp hiçbir şey söylemeden. Saatlerce çıkmıyor. O odadan alacağım süpürge, dondurucudan bi eşya olunca bende girmeye çekiniyorum. Ya da markete gideceğim onun çıkmasını bekliyorum mesela. Yani normal bi şey mi bu? Biraz uyuyacağım, telefonla konuşacağım vs bi şey dese sorun yok. Ben iki dk çamaşır katlamaya alt kata iniyorum (ev ters dubleks) bi çıkıyorum üst kata kapısı kapalı ortada yok. Kahve içeceğim mesela beklesem ayrı beklemesem ayrı. Bi daral geliyo bana. özel alanını korusun tabi bende yalnız kalmak istiyorum. ama bi şey söyleyebilir değil mi. Ben biraz odadayım de naparsan yap mesela sanki benim aşağı inmemi bekleyip odaya kaçıyo![]()
Garip olan siz ve anlayışsız yorumlarınız bence. Güzelce eleştiri yapabilirsiniz eğer düşüncem yanlışsa da.Kapiyi calip musait misin girebilir miyim diyebilirsiniz? Siz de bir garipsiniz.