- 19 Mayıs 2025
- 501
- 2.615
- 28
- 27
- Konu Sahibi kaktusella
Ne güzel işte rahat edin diye yapıyor olabilir arkadaşlarıyla konuşuyorda olabilir. Mesaj atıp süpürgeyi almam lazım dersin gidip alırsın. Çekingen davranmayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle yorum yap canımı ye yaAy kızcağız nasıl da sıkılmıştır
Hamile birinin dengesizliği az buz bişey değil
Burada yabancı yok bizbizeyiz kızlar![]()
Haklısın, birbirimizi kısıtlamadan yaşayalım gidelim düşüncesindeyim. Onun özeline müdahale etmemek için de benim sabrım tükeniyor birazNe güzel işte rahat edin diye yapıyor olabilir arkadaşlarıyla konuşuyorda olabilir. Mesaj atıp süpürgeyi almam lazım dersin gidip alırsın. Çekingen davranmayın.
Mesaj mantıklı bi çözüm evet bende odaya girmeyi çok mantıklı bulmuyorum. Yatılı kalmak bunaltıcı gerçekten misafir olsam da ev sahibi olsam da evde daima birini görmek kolay bi şey değil kesinlikle. Bana tuhaf geldi demek ki normal bir durummuş. Ben uzun süreli yatılı bi misafir ağırlamadım daha önce. Kendim misafir gittiğim zamanlarda da böyle bi hareket yapmadım pek. Ben biraz dinleniyorum filan der bilgilendiririm. Demek ki bunu yapmam da çok gerekli değilmişGenelde ben bana bir gün bile olsa yeğenlerim arkadaşım falan kalmaya geldiğinde kapıyı tıklatıp bir anda onu huzursuz edip müsait değilse bile apar topar toplandırtmak yerine mesaj atıyorumyada arıyorum . Kahvaltı kahve çay için kimseyi beklemem yaparım içerim o da canı isterse yapar içer. Mutfakta o kadar işi yaptıktan sonra bir tezgahın suyunu da bir zahmet alıverin yahu dünyadaki tek hamile siz değilsiniz bi ay önce ikiz doğum yaptım hamilelik sürecinde ne kimseden yardım aldım ne de birinden markette yardım bekledim temızlıgımıde kendım yaptım yemegımıde . Sizin son aylarda hormonlar Fırlamış olabilir ama bence onun da sıkılmış olma ihtimali çok yüksek. çünkü ben birinin evine gidince akşam böyle hava kapanmaya başladığında içime daral geliyor kendi evime gitmek istiyorum . Sürekli ayağımızın altında dolanmak yerine ona verdiğiniz odaya istediğinde girip vakit geçirebiliyor olması bence gayet normal sevgilisiyle telefonda konuşabilir ailesiyle konuşabilir arkadaşlarıyla konuşabilir bunun için size gelip de her defasında ben odaya çıkıyorum demesi çok saçma olur. şey gibi düşünün ben tuvalete gidiyorum ben tuvalete gidiyorum ne kadar saçma değil mi ? aynı evin içinde bir odadan bir odaya geçerken birine haber vermek çok saçma .
Neden hadi gidelim diye seslenmek yerine buraya konu açıyorsunuzAma yapacağımız şey varken habersiz ortadan kaybolması normal mi? Mesela alışverişe çıkacağız dedik ve yemeklik malzeme alınacak. Yani saat 2 oldu hala çıkmadı. Onun keyfini mi bekleyeceğim ben markete gitmek için bile. Bi sebep söylese bende planımı ona göre yapabilirim en azından
Bunu yapmam doğru olur mu diye emin olamadığım için?Neden hadi gidelim diye seslenmek yerine buraya konu açıyorsunuz![]()
Çok garipsiniz gerçektenBunu yapmam doğru olur mu diye emin olamadığım için?Misafir gelmiş neticede rahatsız olur diye çekiniyorum
Misafirlik 3 gün olur, 15 gün değil.Bunu yapmam doğru olur mu diye emin olamadığım için?Misafir gelmiş neticede rahatsız olur diye çekiniyorum