- 12 Şubat 2016
- 339
- 255
- 18
Rica ederim canım. "Dolduruşa gelmek istemiyorum" yazmıştınız bir yerde. Gelmeyin de zaten. Tartışmaya girin, negatif konuşun demiyorum. Ama kendinizi sevin, onu bunu değil kendinizi mutlu edecek şeyleri yapın. Sizi mutsuz edecek veya mutlu olmak için yapacağınız şeyin tersini teklif eden olursa da gülerek tatlı tatlı reddedin.
Şu misafirlik konusunda ne yaparsınız bilmiyorum. Eşiniz ablasıyla konuşsa "Nemecek'le konuştuk. Yeğenimiz için en doğrusu sınava bir ay kala alıştığı ortamın bozulmaması. O yüzden siz gitmeyin. Biz yeğenimiz için sizin son aylık kiranızı hediye olarak vermeye karar verdik" dese. Kabul etmezlerse "O zaman sen de bizimle kal, ortamı değişiyor, bari sen de yanında ol da sınava daha iyi çalışsın" dese.
Eşiniz ablasının da kalmasını teklif etmeyi kabul etmedi mi?
Ablasi ile tekrar konusmadi. Bugun soyledim aksam ablanlara bir ugra istersen son durum nedir ve o da kalabilir mi sor dedim. Yarin gideyim dedi. Bakalim yarin ne olacak.
Kendini dusunme konusuna gelince. Bir mesajimda yazmistim. Ben is sosyal hayat vs kati biriyimdir. Istemiyorsam hayir derim. Birseyden hoslanmiyorsam olmaz derim. Cunku taviz tavizi doguruyor biliyorum ozellikle is hayatimda. Arkadaşlarım es, gorumce, elti vs konulari hakkinda konustuklarinda senin hic sorunun yok mu derler yok derim. Ilk defa hic tanimadigim insanlara bir de anlattim bunlari. Sanirim kim oldugumuzun bilinmiyor olmasi ve artik dolmus olmam bunda cok etkili. Bu konular arkadas ortaminda konusuldugunda bir arkadaşım o bizim yaşadığımız hic bir seyi yasamaz o kendini ezdirmez dedi. Beni dominant bulurlar hatta duygusuz...
Disari hayatimda hep guclu duvarlari olan bir maske ile gezdigim icin aile icinde bunu yapmak istedim cunku zaten hep bir maske ile gezmek zor benim icin. Ailemin yaninda dogal olmayacaksam nerde olacaktim. Ama anladim ki onlar benim ailem değilmiş.
Artik daha dikkatli olacagim. Tekrar cok tesekkur ederim. Su yazdiklarimi beni taniyan biri okusa cok sasirdi. Bunlara nasil izin verdin derdi.