- 27 Ekim 2022
- 5.623
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.364
- 178
Taktik degistirip siz aynilarini ilk soyleseniz ayy cok kotuyum yemegi siz yapin diyip uzanin hemenSöylüyorum
Halim yok migrenim tuttu ayakta durunca bel fıtığım deliriyor gibi laflar duyuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taktik degistirip siz aynilarini ilk soyleseniz ayy cok kotuyum yemegi siz yapin diyip uzanin hemenSöylüyorum
Halim yok migrenim tuttu ayakta durunca bel fıtığım deliriyor gibi laflar duyuyorum
Yetişemiyorum vallahi
Dediğiniz gibi ikiz kızlarım var onlara normal zamanlarda bile zor yetişirken şu zamanlarda resmen onları göremiyorum
Sabah saçlarını arabada yaptım inanır mısınız ?
Annemle kahvaltı yaptık ben hazırlanıyorum çıkmamız lazım geç oldu dedim ben hazırlandım geldim üstüne kahvaltıyı topladım saçları öyle kaldı.![]()
Aksine eşimin ailesi daha anlayışlıdırYabancı insanlar gibi hizmet mi bekliyorlar?
Ben ablama ugrasam çayımı yapar ikram da ederim.
Kardeşim bekar haftasonu bazen gelir o da canı ister cay yapar bazen dışardan alırız.
Zaten çok yemez.
Ama ben özel birşey nadir hazirlarim.
Onlar da ben gidince panik olmaz.
Sizinki sanki erkek ailesi gibi.
AhhhaaahhhaaTaktik degistirip siz aynilarini ilk soyleseniz ayy cok kotuyum yemegi siz yapin diyip uzanin hemen![]()
Tavsiyem kalmadi en iyisi gelmelerine engel olmak baska care yok gibi gorunuyorAhhhaaahhhaa
Denedim dün annem taksi çağırın hastaneye gidicem galiba dayanamıyorum dedi vallahi![]()
Tamam da dört dörtlük gerek yok.Aksine eşimin ailesi daha anlayışlıdır
Ben kime gidersem gideyim aman yük olmayayım diye kalkarım su bile uzatılınca kötü hissederim kendim alırım
Ya ben değişik biriyim ya onlar![]()
Misafir mi?Ailem değişik
Ben de arkadaşıma giderken bile yardım etmeyi severim hizmet yapışması beni daha çok kasar beraber yapmak yemek oturmak daha eğlenceli
Ama bizimkiler “biz misafiriz 3-5 güne gideceğiz zaten” kafasındalar.
O zaman anlamaları için konuşmalısınızAnnem dahil hepsi öyle
Bu konuda kaynanam çok iyidir ben okulda olunca telde çamaşırım varsa alır katlar lavaboları yıkar toz alır ki yaşı da epeyce var (70 küsür sanırım) yapma desem de sen yorgun oluyorsun elime mi yapışacak diyor ama annem ablam kardeşim hep beni izler yapmamı bekler ve arkandan konuşur yaranamam asla
Anne taksiyle olmaz ambulans çağıralım deyin:)) oturdukları yerde iş verin, biri soğan doğrasın biri patates doğrasın, otururken bir şey olmaz iyisin iyisin deyin, siz yüzünüz yumuşak şekilde söylüyorsunuz sanırım, o yüzden dikkate almıyorlardır.Ahhhaaahhhaa
Denedim dün annem taksi çağırın hastaneye gidicem galiba dayanamıyorum dedi vallahi![]()
Evet bayağı oturuyorlarTamam da dört dörtlük gerek yok.
Hepiniz beraber yapın.
Biri yapıyor diğerleri oturuyor mu?
Aynen öyle hocam
Hayır üstüne laf sokuyorlar yapmam lazım illa bişeyler
Misal önceki gün çayı koydum çerez vardı sadece annem “senin şu tatlını çok beğeniyorum,nasıl yapılıyordu,zor mu yapılıyor,her tatlıyı sevmem ona bayılıyorum” falan dedi dayanamadım kalktım yaptım![]()
Bilmem her şeyi vicdan yapmak gibi aptal bir duygum varYok anne çok kolay, bak tarifi burada. Şimdi benim de canım çekti, hadi yap yiyelim beraber demek neden zor?
Eşinizi bahane edin , düzeni bozulunca sorun çıkarıyor falan deyin , evliliğinzde biseyler bu yüzden yolunda gitmiyor gibi konuşun ...Merhaba herkese
Öğretmenim tatil dönemlerinde gelmeyen misafirim okul başlayınca bitmek bilmiyor
Çok yorgun eve geliyorum üstüne yemek çay meyve yatak,yatağa geçince perişanım
Sabah da aynı curcuna başlıyor kahvaltı kur kaldır yıka kızları hazırla okula hep koşmaca
Yani normalde gerçekten belki bize de iyi gelecek,uzaktayız ikizlerim için de benim için de iyi oluyor ama tatil döneminde davet ettiğim halde gelmeyen insanlar çalıştığım dönemde canı istedi diye çıkıp geliyor
Müsait değilim desem kötü ben olacam çünkü öz kardeşim ablam bahsettiğim kişiler
(Öz ablan kardeşin için aaa nasıl böyle diyorsuncular yorum yapmasın lütfenöz de olsalar hizmet bekleyen ve kusur arayan tipler o yüzden ekstra yoruluyorum kafa olarak bi de anlayış olayı yok gece ben uyumak isterken onlar kahve yapıp içmemi istiyor)
Bilmem her şeyi vicdan yapmak gibi aptal bir duygum var![]()
bedava otel ohh mis. İsterse kardeşiniz olsun bir yerden sonra yatılı misafir olayı bedavaya otel bulduk kullanalım oluyor.Merhaba herkese
Öğretmenim tatil dönemlerinde gelmeyen misafirim okul başlayınca bitmek bilmiyor
Sabah da aynı curcuna başlıyor kahvaltı kur kaldır yıka kızları hazırla okula hep koşmaca
Yani normalde gerçekten belki bize de iyi gelecek,uzaktayız ikizlerim için de benim için de iyi oluyor ama tatil döneminde davet ettiğim halde gelmeyen insanlar çalıştığım dönemde canı istedi diye çıkıp geliyor
Müsait değilim desem kötü ben olacam çünkü öz kardeşim ablam bahsettiğim kişiler
(Öz ablan kardeşin için aaa nasıl böyle diyorsuncular yorum yapmasın lütfenöz de olsalar hizmet bekleyen ve kusur arayan tipler o yüzden ekstra yoruluyorum kafa olarak bi de anlayış olayı yok gece ben uyumak isterken onlar kahve yapıp içmemi istiyor)
Çok güzel yapmış(Yirmi yıl kadar önce) Bir gün apartman toplanmış bize geldi 'sen gelmiyorsun biz sana gelelim dedik' diye.
Annem de "neden haber vermediniz? Ben de tam çıkıyordum" dedi, içeri almadıböylece catkapi gelişlerin önüne geçmiş oldu.
Bence insan bir asker gibi kendi kişisel sınırlarını korumayı bilmeli
Öz ablanıza,kardeşinize kahvaltiya yardim etmelerini söylersiniz, hatta yiyip hadi siz toplayın ben işe gec kalıyorum diyebilirsiniz.Merhaba herkese