Yatılı misafirler

vahiba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.852
542
373
Ankara
Hayırlı akşamlar herkese.arkadaşlar ben evleneli 8 ay oldu.çok şükür bir sıkıntım sorunum yok.biz eşimin ailesinin oldugu şehirden farklı bir şehirde yaşıoruz.aynı şekilde annemlerlede farklı şehirdeyiz.benim bütün ailem geldiler.kardeşler ve anne baba.ayrı zamanlarda gelip 1 gece kalıp döndüler.şimdi eşimin ailesi gelicek ama çok kalabalıklar.nasıl ağırlıyacagım nerde yatırıcam çok takıyorum.yani 5 kişi 3 kadın 2 erkek.eşimin abisi ablası yengesi falan.misafiri seviorum ama eşimin söylediğine göre biraz yengesinde kıskançlık varmış.en ii şekilde agırlamak istiorum ama arkaödan gidip buna ragmen kötülerlermi die içim içimi yiyiyor.ne yapmalıyım?

İyi ağırlamaya çalış ağızlarına laf verme. Yatacak yer bir şekilde ayarlanır. Rahat ol güler yüzlü ol kafi.

Daha şimdiden kasmışsın tatlım ya.
Doğal ol,kendin ol.
Lafı edenin kendi terbiyesizliği olur eğer ederse.

Yatacak yer yoksa bi odaya kadinlari bi odaya erkekleri koy
En kisa cozum. Onun disinda samimi oan yetecektir bence. Eltinin de huyunu kocan biliyosa herkes biliyodur kafana takma

Yatacak yer yoksa bi odaya kadinlari bi odaya erkekleri koy
En kisa cozum. Onun disinda samimi oan yetecektir bence. Eltinin de huyunu kocan biliyosa herkes biliyodur kafana takma
Evet bende öyle düşünmüştüm oda olarak.tşk ederim fikir verdiğin için.eltide doğru diyorsun huyunu biliodur herkes

İlk kez gelecekleri için böylesiniz. Sonrakilerde böyle olmayacak çünkü kime ne kadar değer verilir fikriniz olacak.
Şöyle düşünün, kötü kalpli insansa bir daha ağırlamazsınız, iyi niyetli insan da kusur bulmak için uğraşmaz.
Her iki durumda da sıkıntı yok Kolay gelsin, çok kasmayın kendinizi.
Bir de unutmayın nasıl alıştırırsanız öyle gider, abartmayın yani.

Evet çok doğru.fazla abartmak istemiorum alışmasınlar diye.sonra hep fazlasını bekliycekler biliorum.inş gelip giderlerde atlatırım hayırlısı ile

Yaz ayındayız ser bir kalın yorgan yere varsa tabiki.. Yoksa battaniyelerini ust uste ser uzerinede carsaf okadar.

Elbette iyi bir ev sahibesi ol ama öyle kendini de paralama. Benim adım hıdır, elimden gelen budur. Kıymet bilinmiyor çünkü, canına yazık.

biz cift kisilik sisme yatak almıştık k.validemler koltukta rahatsiz olmasin diye cok memnun kaldilar rahat dediler tavsiye ederim.

banada, eğer görümcem kv ile gelirse, görümcemler bizde kalacak. benimde ilk yatılı misafir olacaklar. annemi saymıyorum. o kalmıştı ama. yabancı olmadığı için. :)
bende arada düşünüyorum, napacağım diye.

diyecek olan dört dörtlükte olsan yine bi kusur bulur. o yüzden stres yapıp elini ayağına dolaştırma. güzel geçecek :) ayrıca kayınvaliden evini falan bilmiyor mu ? yani nerede yatırıcam diyorsun ya. ona göre gelir yatılı misafir. evin durumuna göre sıkışa sıkışa yatarlar artık. kv sorarsın yatakları nasıl yapalım diye. ama daha önce bir konu açmıştı birisi. misafire kendi yatağınızı verir misiniz diye. sen sakın verme

Kendi yatagımı vermem ya alılmasınlar.sevmiorum öyle şeyleri.özelime kadar giremezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…