Haklısın tşk ederimsen sofraya kus sutude koysan arkadan soyleyecek laf bularlar takma hic kafana elinden geleni yap gerisi onlarin terbiyesine kalsin
Tamam öyle olucam inşİyi ağırlamaya çalış ağızlarına laf verme. Yatacak yer bir şekilde ayarlanır. Rahat ol güler yüzlü ol kafi.
Evet çok strese girdim eşimde rahat ol diyor.inş becerirsem rahat olmayı daha iyi hissedcem kendimiDaha şimdiden kasmışsın tatlım ya.
Doğal ol,kendin ol.
Lafı edenin kendi terbiyesizliği olur eğer ederse.
Evet bende öyle düşünmüştüm oda olarak.tşk ederim fikir verdiğin için.eltide doğru diyorsun huyunu biliodur herkesYatacak yer yoksa bi odaya kadinlari bi odaya erkekleri koy
En kisa cozum. Onun disinda samimi oan yetecektir bence. Eltinin de huyunu kocan biliyosa herkes biliyodur kafana takma
Evet çok doğru.fazla abartmak istemiorum alışmasınlar diye.sonra hep fazlasını bekliycekler biliorum.inş gelip giderlerde atlatırım hayırlısı ileİlk kez gelecekleri için böylesiniz. Sonrakilerde böyle olmayacak çünkü kime ne kadar değer verilir fikriniz olacak.
Şöyle düşünün, kötü kalpli insansa bir daha ağırlamazsınız, iyi niyetli insan da kusur bulmak için uğraşmaz.
Her iki durumda da sıkıntı yokKolay gelsin, çok kasmayın kendinizi.
Bir de unutmayın nasıl alıştırırsanız öyle gider, abartmayın yani.
Yorganda var battaniyede.iyi fikir tşk ederimYaz ayındayız ser bir kalın yorgan yere varsa tabiki.. Yoksa battaniyelerini ust uste ser uzerinede carsaf okadar.
Evet yani insan yapıyor en iisini birde haksız yere arkadan konuşma oluyor.hiç tahammül edemediğim bir durumElbette iyi bir ev sahibesi ol ama öyle kendini de paralama. Benim adım hıdır, elimden gelen budur. Kıymet bilinmiyor çünkü, canına yazık.
Kendi yatagımı vermem ya alılmasınlar.sevmiorum öyle şeyleri.özelime kadar giremezlerdiyecek olan dört dörtlükte olsan yine bi kusur bulur. o yüzden stres yapıp elini ayağına dolaştırma. güzel geçecek :) ayrıca kayınvaliden evini falan bilmiyor mu ? yani nerede yatırıcam diyorsun ya. ona göre gelir yatılı misafir. evin durumuna göre sıkışa sıkışa yatarlar artık. kv sorarsın yatakları nasıl yapalım diye. ama daha önce bir konu açmıştı birisi. misafire kendi yatağınızı verir misiniz diye. sen sakın verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?