- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #6.861
Dün gece hesap açtım hatta alarm kurdum gece kalktım ama ne alacağımı bilmedigim için hiçbir şey almadım keşke alsaydim bugün güzel artmış baktiklarim..
Bizimki acik aslinda benim benim meslek grubuma. Cok kar vardi gidemediler bu yüzden iki hafta. Bugün gittiler cok sükürBizim burda haftaya kreşler açılıyor
mavimli sizin orda da açılıyor mu? Biraz rahatlarsın açılırsa
hoş ben benim kızı okula bırakana kadar elektrik çarpmışa dönüyorum(huysuzluklarından, tutturup, bağırıp çağırmasından her sabah)..o gelene kadar insanlığa dönmeye çalışmakla geçiyor bikaç saatim
Sırf bir süre takip edeyim diye başladım canım 10 lirada para ekledim arada girip grafiklerine bakıyorum cikiyorum geri...Fırsat bitmez canim, tekrar denk gelir. Takipte ol
Tamam işte bu benBibibella bibicim sen de koçsun di mi koç burçları yanlış anlamasın lütfen ama en anlaşamdığım burçtu benim ben de yengecim yükselen terazi:/
kızımın yükseleni de akrepmiş: en olmadık şeyden huzursuzluk çıkartabilir diyor yorumda. Gerçekten her gün %90 modumuz buAllahım sen ıslah et diyorum biran evvel akıllansın
Hala mı ışıkIsik plastik pts sali tavandi dün de iyiydi bugun taban yapmis
Hala mı ışıksatinca bakmadim bidaha
Isik plastik pts sali tavandi dün de iyiydi bugun taban yapmis
Ne ekmağını yemişsin beBen 2 kere daha aldim sattim hahhahaha.
16 tl değil miydi ya
AAdamlarbizim.sirket 16 eder demişler şu an 38 mi hahahah
Ya halka arz artık pek mantıklı olmaya başladı çünkü herkes cullaniyor:) bakınız ben bir sonraki halka arz inşallah ilk sıra hahaha
Sen yenidenmi girmiştin ona?Isik plastik pts sali tavandi dün de iyiydi bugun taban yapmis
Ben valla işten gücten bakamadim hic onemli birsey olsa ararlardı heralde bi bakim az oturdumHahaha bugun biraz kardan zararla sattim.
Sabah tek kirmizi kagit buydu dedim portakal kaç. Ama taban da dusunmemistim yuzde 3 4 iner falan diye dusunup kacmistim iyi ki kacmisim
Ahahaha:) çok hoşsunTamam işte bu benbenimde yukselenim akrep bide sunu söylim ev hoşlasmadıgım burç yengeç çok alingan melankoliksiniz tam zıttım etrafimda çok var yengeç alınirlar anlamam bile
Ayyy kırmızıya mı boyandı yine yaa:///Hahaha bugun biraz kardan zararla sattim.
Sabah tek kirmizi kagit buydu dedim portakal kaç. Ama taban da dusunmemistim yuzde 3 4 iner falan diye dusunup kacmistim iyi ki kacmisim
Maalesef kizınla uyumsuzsunuzAhahaha:) çok hoşsunÖyleyiz walla biz
Bakmaz olaydım heryer kipkirmiziBen valla işten gücten bakamadim hic onemli birsey olsa ararlardı heralde bi bakim az oturdum
Canım borsa göbek çatlatan yeri:// keşke aldığımız her hisse yürüse gitseBen ne zama yeşil görcem acababorsada 3 kağıt aldım sürekli kırmızı, coine girdim 1 haftadır kırmızı.Azıcık altınım dolarım vardı onlarda ekside Bakalım önümüzdeki günlerde neler görcem
Morkomedyen i izliyor musunMaalesef kizınla uyumsuzsunuzo vurdum duymaz sen herseyi kagasina takan ama küçük diye öyledir büyudükçe sakinlesir bide neden bilmem her zaman sinirliyoz komik burç skeçlerinde de bizim hep sinirli olusumuzu yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?