Bizimki acik aslinda benim benim meslek grubuma. Cok kar vardi gidemediler bu yüzden iki hafta. Bugün gittiler cok sükür
Seni cok iyi anliyorum, benim esim birakiyor neyseki ama evden cikana kadar bile mesele yani

Tamam işte bu ben benimde yukselenim akrep bide sunu söylim ev hoşlasmadıgım burç yengeç çok alingan melankoliksiniz tam zıttım etrafimda çok var yengeç alınirlar anlamam bile

Isik plastik pts sali tavandi dün de iyiydi bugun taban yapmis

16 tl değil miydi ya

AAdamlarbizim.sirket 16 eder demişler şu an 38 mi hahahah

Ya halka arz artık pek mantıklı olmaya başladı çünkü herkes cullaniyor:) bakınız ben bir sonraki halka arz inşallah ilk sıra hahahah

Hahaha bugun biraz kardan zararla sattim.
Sabah tek kirmizi kagit buydu dedim portakal kaç. Ama taban da dusunmemistim yuzde 3 4 iner falan diye dusunup kacmistim iyi ki kacmisim

Aynen ya sadece furya.
Adam kendi malina fiyat biciyor. 2 kati oluyor biz hala almaya calisiyoruz hahaha

Ben ne zaman yeşil görcem acaba borsada 3 kağıt aldım sürekli kırmızı, coine girdim 1 haftadır kırmızı.Azıcık altınım dolarım vardı onlarda ekside Bakalım önümüzdeki günlerde neler görcem

Son düzenleme:
Canım borsa göbek çatlatan yeri:// keşke aldığımız her hisse yürüse gitse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…