- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.321
Nerelerden takip ediyorsun haberleri
Ben hala coook amatörüm.
Unutur muyuz altini hic? Ben az daha bekleyip alacagim gene bir 20-30 gram.Ya kizlar altini hepten unuttunuz.
Gelelim altina.
Ne olucak, alalim mi? Almayalim mi?
Daha duser mi?
Dusunce mi aliriz?
Ne cabuk gundem degisiyor.
Sozde 8 subatta da herkes whatsapp silecekti. Bi uyandim baktim ooo durumlar bile paylasilmis hahaha kimsenin aklina bile gelmedi galiba
Unutur muyuz altini hic? Ben az daha bekleyip alacagim gene bir 20-30 gram.
HeyecanliAlirken haber verir misin
Ben napicam bilmiyorum
Haftaya persembe cuma da halka arz var
Cuma.aksamustunden carsamba oglene kadar yalniz bakiyoruz ikizleri.Pertingen oluyorum.Daha simdi uyuttuk oglanlari,mutfak dag gibi ve yorgunluktan gozlerim kapaniyor
Heyecanli
Veririm tabi. Ben az daha düser diye bekliyorum ama ytd.
Cuma.aksamustunden carsamba oglene kadar yalniz bakiyoruz ikizleri.Pertingen oluyorum.Daha simdi uyuttuk oglanlari,mutfak dag gibi ve yorgunluktan gozlerim kapaniyor
Hedef ayda 3 altindi.1 tane attim maas yatinca.Haftaya doktora gidicem.En az 500 gidicek.O yuzden temkinli olmakta fayda var.Ay sonuna maastan artarsa alicam yine.
Coincikler de 4 gunde 140 lira kazandirdi.Biraz daha devamm.
Peki ilaç sektörü hisseleri hakkında düşüncelerin var mı biraz da o alanda bizi bilgilendirebilir misin ?Aa bende var esyalari ya tühh.
Rica ederim. Hemen pazartesi kac diyemem alici kapatti muhtemelen daha yukselecek ama stoplu git. buna uzun vade kagit gibi al unut diye bakma. Biyerde karini al cebe koy. Sonra alir unuturuzytd
bekleyin ben alayımm anında düşüyorrr.garantiliEvet dun 396ydi
Dustukce alim firsatidir ama ben aldikca dusmesin ya hahaha o tam dussun ben ordan topliym
Peki ilaç sektörü hisseleri hakkında düşüncelerin var mı biraz da o alanda bizi bilgilendirebilir misin ?
bankalar acayip yükseldi cuma günü mor.son 40 dakika da zarardan kara döndük ama diğer hisseelrden zararı dengeledik anca.kar sıfırrrrrrr yaniiiipazartesi gene bankalar diyorummmmCok bilgim yok ama ilac zammi etkiledi
Pers cuma da talep toplama var yeni halka arz olucak TRILC
Baska bilgim yok malesef. Bu gece bakicam halka arz icinyarin yazarim.
Tamam bende o yok 2 farklı hisse aldm birisi deva (uzun) birisi ecilc (kar gördüm mü kaçmalık) bakalım neler olacak. YTDCok bilgim yok ama ilac zammi etkiledi
Bana bankam mesaj atmadı bu sefer, her bankadan talep toplanmayacak mı acaba?Cok bilgim yok ama ilac zammi etkiledi
Bana bankam mesaj atmadı bu sefer, her bankadan talep toplanmayacak mı acaba?
Kızlar selaaaaaaam
Altın ile ilgili duyumlarınız var mı ? Düşer mi daha ?
Bir miktar param var onu değerlendireceğim.
Bekleyeyim mi alayım mı ?
Bende de 10.000 var ama işte nakit tutmak bana mantıklı gelmiyor hiçValla bunun cevabını kimse bilemez
O yüzden parca parca almayı önerirler ya da altın ve başka şeylere para yatırmayı tavsiye ederler vs vs
Benim.param olsa mesela 9 bin
3 bin alırım
Diğer 6 bin için ya farklı şeyler düşünür ya da gidişata bakardim
Halkbank mesaj atmadı bi öncekinde atmıştı.oyak yatırım açıklama yapmış türkiye finans toplarmı acabaIs ziraat ve yapikredi yok diye duydum
Henuz garanti de msj atmadi
Hangi bankalar meselabankalar acayip yükseldi cuma günü mor.son 40 dakika da zarardan kara döndük ama diğer hisseelrden zararı dengeledik anca.kar sıfırrrrrrr yaniiiipazartesi gene bankalar diyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?