- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.361
Valla 2900 3000 falan diyorlar da beklemicem
Yeter alıp kaccam coin isini bırakıyorum:) borsa büyüktür coin diyorum artik:)
Deneyebilirsiniz
Ben baska kagitta yapiyorum bunu. Her hafta 7.90 8.20 şaşmaz hatta bu hafta 8.60a cikti da ben 8.39dan kactim.
Yoksa ruh hali soyle oluyor.
Ytd
Kripto guzel. Hos. Kazancli.
Ama entrika yok hahahaha
Olmazmı ne olacak bizim avax ın haliEn kisa zamanda usenmeyip yatirim hesabi acmam gerekiyooo
Cok yabanci kaliyorum yaa
Kripto para soran yokmu
Deneyebilirsiniz
Ben baska kagitta yapiyorum bunu. Her hafta 7.90 8.20 şaşmaz hatta bu hafta 8.60a cikti da ben 8.39dan kactim.
Yoksa ruh hali soyle oluyor.
Ytd
Kripto guzel. Hos. Kazancli.
Ama entrika yok hahahaha
Esila, sen bize bi değerlendiriver şu coinleri20 tane bitcoininiz olsa ne yapardiniz
Etheryum alirmiydiniz
Olmazmı ne olacak bizim avax ın halikaçtan çıksak, sonra neye nerelerden girsek?
Valla 2900 3000 falan diyorlar da beklemicem
Yeter alıp kaccam coin isini bırakıyorum:) borsa büyüktür coin diyorum artik:)
20 tane bitcoininiz olsa ne yapardiniz
Etheryum alirmiydiniz
Esila, sen bize bi değerlendiriver şu coinleribak ben ana coinlerden uzak durdum, zaten gitmiş diye..hala gidiyor ada falan:/ 0,87 lerde gözüme kestirmiştim hesabım yoktu alamadım. Ama dünden beri %20 + yapmış..üzülüyorum yani:/
Bilmem. Alir miydik
Uzulmeyin ya firsatlar bitmez
Hic bir piyasa sonsuza kadar cikmazki illa dusecektir deneye yanila ogrenecegiz
Ada tam bir soru isareti
1 dolar olmaz dediler onu bile kirdi
2 olumlu haber cikti, yurudu gitti yatirim yapilmis birde Etiyopya bir calisma baslatmis
Ama dogrulugunu tam tespit edemedim
Kiiiz 20 tane bitcoinle etheryum aldilar ve etrafimizdalar daha ne olsun
esila bizim işyerinden bazı arkadaşlar vakti zamanında bu bitcoini üreten şirkete 3500 dolar mı ne verip üreten bilgisayar satın almışlar.tabi biz bunu 2017 mi ne o zaman duyduk bitcoin ilk duyulmaya başladığında.Hatta oda ne olaki derken ben, bunu öğrendim o zamanlar hepsi ciddi paralar kazanıp sıfır jip filan almışlardı.Asıl beni şaşırtan içlerinden birinin yatırımlık arsasını satıp komple bu işe yatırmış olmasıydı adam hala işyerinde ama eminim onun çok sayıda btc si vardır.
Büyük düşünelim belki olurRekorunu kirsin hele bi, dur bakalim sonra da bir yuzde 50 yakisir
Cok mu kucuk dusundum
Offf nomu bu güzeldi bakÖyle bir eşitsizliğe varabilmiş olman güzel.
Ben mutlak değer içinde kaybolmuş gibiyim.
esila bizim işyerinden bazı arkadaşlar vakti zamanında bu bitcoini üreten şirkete 3500 dolar mı ne verip üreten bilgisayar satın almışlar.tabi biz bunu 2017 mi ne o zaman duyduk bitcoin ilk duyulmaya başladığında.Hatta oda ne olaki derken ben, bunu öğrendim o zamanlar hepsi ciddi paralar kazanıp sıfır jip filan almışlardı.Asıl beni şaşırtan içlerinden birinin yatırımlık arsasını satıp komple bu işe yatırmış olmasıydı adam hala işyerinde ama eminim onun çok sayıda btc si vardır.
Benim de elime xrp yapıştı, gerçi 5 tane ama olsun zararına vermem hacıUzulmeyin ya firsatlar bitmez
Hic bir piyasa sonsuza kadar cikmazki illa dusecektir deneye yanila ogrenecegiz
Ada tam bir soru isareti
1 dolar olmaz dediler onu bile kirdi
2 olumlu haber cikti, yurudu gitti yatirim yapilmis birde Etiyopya bir calisma baslatmis
Ama dogrulugunu tam tespit edemedim
Benim de elime xrp yapıştı, gerçi 5 tane ama olsun zararına vermem hacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?