evet canım tr atıyorum binanceye sonra oradan usdt alıyorum senin gibi.
ama binanceye girip papara hesabımdan binanceye para çekecegim zaman 1000 tl ye 10 tl komisyon aldı.
Acaba diger kızlarda da öyle mi ?

Sinpasin tavan yaptigi gun havacilik da iyiydi ben ciktim

Beklentim bittigi icin degil, portfoyu toplamak icin
Halbuki beklentisi yeni basliyor

Egprodan eksideyim cikamam suan.
Portfoyü toplayıp derken canım, yeni hisse belirledin onlamı devam edeceksin.bende dün havacılık almıştım biraz,onlar yeter diyorum.bir iki ay beklerim bir değişiklik olmazsa

Teşekkürler yesaaaa
Oransala ufak parayla da olsa girsem, 2'ye katlasa para benim gibi minik yatırımcı için yine iyi:) Sadece tahminde bulunarak yorum yapıyorum:) Trilaç tahtaya çıktığı günden beri tavan yaptı hep şu an alım da yapılmıyor.
Şu an güvendiğim kağıt bile düştükçe düşüyor, doktorum da yazmıştı yukarıda ben de artık zarar kes yapmıcam beklicem bu bir ay da olur bir ömür de

Bizde iyle yapiyoruz ücretsiz

Trilaç a mpr girdi 50.000 tl bağladı 9 lotmu 10 lotmu ne aldım diyordu eşitsel dağışım iyi oluyor.mesela ışık plastik öyleydi 3-4 bin tl koysanda herkese 28-29 lot düşmüştü.değmişti yani.eşitsel olursa bende girerim ama oransala girmem

Ben Işık'a girdim hala duruyor onu da sırf motive olmak için satmadım orada kar yazısını görünce bile seviniyorum
Oransala da sırf şu yüzden firmek istiyorum ben zaten çok para bağlayamam, bağlayacak param yok Işık'a da 1000 tl ile girdim 466 tl lik lot verdi artık ne çıkarsa bahtıma, ne verirlerse

İzlediğim videolarda genelde cuma düşüş olur diyordu nedenini bilmiyorum ama.hatta biri cumaları düşüşte alımlarımı yaparım diyordu.

Adamlara haftasonu para lazim bu bir

Ikincisi erkek yatirimci cumaya gidicekse cikar tahtadan. Cuma saati tahtada kadinlarin savas cikardigi bi donem vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…