- 23 Kasım 2011
- 611
- 882
- 323
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.081
evet canım tr atıyorum binanceye sonra oradan usdt alıyorum senin gibi.tl atıp daha sonra nasıl tl kullanıyorsun. yada herhangi bir çevirme oluyor mu
dediğim gibi çok bilgi sahibi değilim. çok soru soruyorsam kusura bakmayın
benim yaptıgım trbinanceye tl atmak. orada usd çevirmek daha sonra binanceye atmak. oradan usd ile işlem yapmak.
bende kesinti yapmadı sanırım. sizde bakabilri misiniz.
önce 4 tl göndermiştim. o nerede göremiyorum. ilk gönderdiğimde görmüştüm.
sonra 150 tl gönderdim. şuan 150 gönderildiği gözüküyor değil mi
İşte buuuuugünaydın pis fakirler :))
havacılıktan çıktın mı ?Havacilikta kademeli alima uygun bi gun
Ytd of course
Elimde yok kagit, ben sattim.
Biricik askim duruyor onu ellemem.
havacılıktan çıktın mı ?
Ben de çıkmıştım geçen hafta
Portfoyü toplayıp derken canım, yeni hisse belirledin onlamı devam edeceksin.bende dün havacılık almıştım biraz,onlar yeter diyorum.bir iki ay beklerim bir değişiklik olmazsaSinpasin tavan yaptigi gun havacilik da iyiydi ben ciktim
Beklentim bittigi icin degil, portfoyu toplamak icin
Halbuki beklentisi yeni basliyor
Egprodan eksideyim cikamam suan.
Portfoyü toplayıp derken canım, yeni hisse belirledin onlamı devam edeceksin.bende dün havacılık almıştım biraz,onlar yeter diyorum.bir iki ay beklerim bir değişiklik olmazsa
Bye bye bist
Gunaydın kızlarrrrrrrrrrr
halka arz sorulmus gecen mesajlarda alıntılamıstım gıtmıs
1. naturelgaz ama oransal oldugu ıcın ky ıcın zor :) (yenı ogrendıgım kelımeyı cumle ıcınde kullanmanın mutlulugu hahah ky)
2. bı tane daha vardı netlesen ama o da oransal oldugu ıcın not almamısım bıle:)
onun dısında da bu sırketler gundemde
PARAM
GALATA WIND
İZDEMİR ENERJİ
MATRİKS
SELVA GIDA
ALDEM ÇELİK
e biz yeni merhaba dedik sen gidiyorsun.
Bizde iyle yapiyoruz ücretsiztl atıp daha sonra nasıl tl kullanıyorsun. yada herhangi bir çevirme oluyor mu
dediğim gibi çok bilgi sahibi değilim. çok soru soruyorsam kusura bakmayın
benim yaptıgım trbinanceye tl atmak. orada usd çevirmek daha sonra binanceye atmak. oradan usd ile işlem yapmak.
bende kesinti yapmadı sanırım. sizde bakabilri misiniz.
önce 4 tl göndermiştim. o nerede göremiyorum. ilk gönderdiğimde görmüştüm.
sonra 150 tl gönderdim. şuan 150 gönderildiği gözüküyor değil mi
tüm kagıtlarım eksi ha kızlar.
1200 tl zarar yuh be :)
Bizde iyle yapiyoruz ücretsiz
Trilaç a mpr girdi 50.000 tl bağladı 9 lotmu 10 lotmu ne aldım diyorduTeşekkürler yesaaaa
Oransala ufak parayla da olsa girsem, 2'ye katlasa para benim gibi minik yatırımcı için yine iyi:) Sadece tahminde bulunarak yorum yapıyorum:) Trilaç tahtaya çıktığı günden beri tavan yaptı hep şu an alım da yapılmıyor.
Şu an güvendiğim kağıt bile düştükçe düşüyor, doktorum da yazmıştı yukarıda ben de artık zarar kes yapmıcam beklicem bu bir ay da olur bir ömür de
İzlediğim videolarda genelde cuma düşüş olur diyordu nedenini bilmiyorum ama.hatta biri cumaları düşüşte alımlarımı yaparım diyordu.Kızlar cuma günleri borsada satış günü mübir şey var ama adını bilmiyorum. Kara cuma gibi
Trilaç a mpr girdi 50.000 tl bağladı 9 lotmu 10 lotmu ne aldım diyordueşitsel dağışım iyi oluyor.mesela ışık plastik öyleydi 3-4 bin tl koysanda herkese 28-29 lot düşmüştü.değmişti yani.eşitsel olursa bende girerim ama oransala girmem
İzlediğim videolarda genelde cuma düşüş olur diyordu nedenini bilmiyorum ama.hatta biri cumaları düşüşte alımlarımı yaparım diyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?