- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.121
Yani neden olmasinÇünkü neden olmayayim? Hahaha
Fıstığı kim sevmez
Fıstık benim olucakAklima eski bir filmde gecen eşek fıstık geldi ama biz bunu mor a nasil anlaticaz
Heyyy fıstık kjshajs
hangisiBugun bende bi anormallik var.
Sabahki zarari cikardim 20 dolarda kara gectim bi cete dadanmis o coine hala dusuyor
Ama yok herseyden erken cikiyorum carpildim galiba kafam calismaz oldu
hangisi
Büyük giderli şeylerin kayınvalidenin göndermesi çok çok güzel olmuş. Aman diyim bdv den uzak durun sonra ban banSucuk peynir tereyagi zeytin zeytinyagi konserve donuk sebzeler meyvesulari bal et tavuk ceviz badem esimin ailesi yolluyor.
Ama et genelde yetmedigi icin biz de aliyoruz. Daha dogrusu oglum köfte haric pek yemiyor, kayinvalidem hep kusbasi yolluyor neden bilmemhic sormadim ama canim sıkılırsa bdv de olay yaratmalik guzel konu olur
Peynir de farkli cesitler de aliyoruz eski kasara benzeyen bi yoresel peynirler ezine peyniri geliyor. Daha soft biseyler istiyor oglum.
Bize 2 bin tl bu gelenlerden sonra ancak yetiyor, dolu dolu her seyi yiyerek. Balik, mozarella kasar labne, taze sebze meyve, süt, yogurt, ekmek, bakliyat baharat aliniyor genelde. asil para tutucak seyleri yolluyorlar balik haric. Yine de en az 2 bin tale.
Ama mesela badem ve ceviz varken illa antepfistigi olacak diyip gidip onu almam. Olani yerim, canim illa cekerse gider az bi miktar alirim, cevizden devamtatli kendim yaparim bu da buyuk avantaj, tatlilar cok pahali. nasil zengin oldum 101
Senin antepfıstıkları da beleşe gelir hadi yine iyisinYalniz su kisim biraz korkunc ince olmus
esila stoplu işlem yapmıyor musun ?Xem magmaya gitti resmen dunyanin dibine elinin korune gitti aksam airdrop yapildi bana da bsy gelmedi ztn 0.8 leri goren coin su anda 0.37lerde
2 kere al sat yaptim kurtardim karda ekledim
Ben siirt fıstığı severim. Kıza siirtli bir koca ararım vakti gelinceSenin antepfıstıkları da beleşe gelir hadi yine iyisin
3 bin tl ile ev araba alman lazım. Cıkss sen de müsrif çıktınBüyük giderli şeylerin kayınvalidenin göndermesi çok çok güzel olmuş. Aman diyim bdv den uzak durun sonra ban banbenimkilerde sadece yağ falan gönderir muhtemelen eşim parasını da gönderiyordur(sormuyorum çünkü kv kp konusu ne zaman açılsa kavga ederiz asıl benim bdv konu açmam lazım, bendekileri Rabbim düşmanıma vermesin o cinsten neyse onları anıp evrene daha fazla mesaj göndermeyeyim ) Bizimkilerinde köyü falan yok ordan da bir şey gelmiyor.
Dediğim gibi ben ne kadar tutuyor bilmiyorum bundan sonra hesaplayacağım ama 3binden aşağı değildir buzluk dolu olmasına rağmen birde öyle çok yemeye düşkün değiliz en büyük zaafım tatlı onu da ben yapmıyorum senin gibi becerikli hatun değilim
esila stoplu işlem yapmıyor musun ?
Ben stop koyarım maliyetimin az biraz üstünden
Vurun kırbaçı fıstık mı bu? Hani zengünn tombik oğlanın eziyet ettiği ha ha haAklima eski bir filmde gecen eşek fıstık geldi ama biz bunu mor a nasil anlaticaz
Kizzz ben Siirt’te görev yapıyorum . Zengin fistikci ogrencim varBen siirt fıstığı severim. Kıza siirtli bir koca ararım vakti gelince
Ne diyorsun? Bundan sonra en iyi arkadaşım sensinKizzz ben Siirt’te görev yapıyorum . Zengin fistikci ogrencim var
Bu coinler neden düşüp duruyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?