- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.761
Aslında al sat yapmamak daha fazla getirmiş son 1 ayda.bende 1 ay kadar önce açıp 50 tl lik bir coin almıştım, 49 tl ye satmıştımAslinda ben coin de guzel kazandim ki asla esilalar gibi takipte degilim. Dusununki binance indirdim ama hiiic islem yapmadim.
10900den 1 tam etheryum aldim btcde
Bu aksam 17000 gosterdi.
1 ay falan oluyor galiba alali.
Ama nerde bozmaliyim hic fikrim yok.
Aslında al sat yapmamak daha fazla getirmiş son 1 ayda.bende 1 ay kadar önce açıp 50 tl lik bir coin almıştım, 49 tl ye satmıştımşu an dursa o 50 tl 1800 tl oluyormuş. @mihailzoscenko gibi 3-5 tane alıp en az 2 ay beklemeyi düşünüyorum bende ytd.
Valla nasıl olmak lazım bilmiyorumDemekki evet biraz uzuncu olmak lazim
Ben pek anlamadigimdan ellemedim acikcasi
şimdi param yok anca kartlara yetiyor mayısta paralanayım bend e coin işine bir el atacağım.ya batarım ya çıkarım denemedim demeyeyimValla nasıl olmak lazım bilmiyorumben hesap geçmişimde kendi gözümle görünce öyle düşündüm.bu arada bahsettiğim bu coin için 5 kat daha artma söylentileri var. 200 kat artmak ne demek
Valla çok anladığım birşey değil o yüzden al yada alma diyemiyorum canım.bende yok sayabileceğim kaybetsemde üzülmeyeceğim bir miktar koycam.ama artarsaşimdi param yok anca kartlara yetiyor mayısta paralanayım bend e coin işine bir el atacağım.ya batarım ya çıkarım denemedim demeyeyim
kız isveçte yaşıyorsun ne bilelim orda hangi markalar hangi modeller varKızlar buzdolabı ve defrost almam lazım. Bana marka ve model tavsiye edermisiniz?
Mielle , elektrolux, bosch, aeg, simens, samsung vs ordada yokmu kız ?kız isveçte yaşıyorsun ne bilelim orda hangi markalar hangi modeller var
Mielle , elektrolux, bosch, aeg, simens, samsung vs ordada yokmu kız ?
bende ki bosh ama 9 yıllık dolap.ben mielle ürünlerini beğeniyorum ama fiyatları biraz tuzlu türkiyede maalesefMielle , elektrolux, bosch, aeg, simens, samsung vs ordada yokmu kız ?
Evet mielle çok pahalı bende baktım yaklaşık 25 bin civarıBizim bi miele var cok memnunuz ama arizasinda parcasi acayip ucuk fiyat. Servisi de ekstra şişik... zaten alirken de ekstra pahaliydi.
Orda durum farkliysa miele al.
Bir de bosch var valla ondan da memnunuz.
Ama miele her seyi daha taze tutuyor. Kokular karismiyor cok yeni bir model olmamasina ragmen.
ikisi de kaliteli markalar .Evet mielle çok pahalı bende baktım yaklaşık 25 bin civarıama Samsungun bazı modelleri çok daha pahalı . En uygunu elektrolux ve Bosch ama onlarda nasıl bilmiyorum. Gerçi benim eski evdeki elektrolux tu fena değildi yani
Burdada öyle maalesef . Bulaşık makinam mielle nerdeyse antika sayılır ama banamısın demiyor , süper bişey gerçektenbende ki bosh ama 9 yıllık dolap.ben mielle ürünlerini beğeniyorum ama fiyatları biraz tuzlu türkiyede maalesef
Evet mielle çok pahalı bende baktım yaklaşık 25 bin civarıama Samsungun bazı modelleri çok daha pahalı . En uygunu elektrolux ve Bosch ama onlarda nasıl bilmiyorum. Gerçi benim eski evdeki elektrolux tu fena değildi yani
Genelde burda çamaşırhanelerdeki makinalar mielle oluyor , sanırım dayanıklı diye yoksa sırf beyaz eşya araba fiyatına denk gelirdiBenim dolabim esimin bekarligindan kalma, en az 12 yillik bosch. Iyi yani. Bence bosch dusunebilirsin. Camasir bulasik hepsi bosch. Hepsi de esimin bekarligindan kalma, eski makinalar yani. Ben evlenirken hic bisey almadim.
Miele bu evi aldigimizda icinde eski ev sahibi birakmisti yeni evine uymadigi icin. Bu tabi guzel de gerek var mi bilmem.
Kendim almazdim.
Kötü düşünme değildir.başka semptom varmı?Kizlar her yerim agriyorkorkuyorum coronadir diye
Gece de uyumadim, uykum var ama uyuyamiyorum simdi de.
Kötü düşünme değildir.başka semptom varmı?
Çok yürüdüğün için yorulmuş olabilirsin belki hemen kötü düşünme biraz dinlen sabaha semptomlar artarsa hemen test ver şu ara çok fazla artış varKizlar her yerim agriyorkorkuyorum coronadir diye
Gece de uyumadim, uykum var ama uyuyamiyorum simdi de.
Romatizma mı acaba yağmurlu havalarda ben de öyle oluyorumIcten icten yanma geliyor diycem ama baska yöne cekmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?