Aslında al sat yapmamak daha fazla getirmiş son 1 ayda.bende 1 ay kadar önce açıp 50 tl lik bir coin almıştım, 49 tl ye satmıştım şu an dursa o 50 tl 1800 tl oluyormuş. @mihailzoscenko gibi 3-5 tane alıp en az 2 ay beklemeyi düşünüyorum bende ytd.

Demekki evet biraz uzuncu olmak lazim

50 den 1800 sahane oranmis yalniz.

Ben pek anlamadigimdan ellemedim acikcasi

Valla nasıl olmak lazım bilmiyorum ben hesap geçmişimde kendi gözümle görünce öyle düşündüm.bu arada bahsettiğim bu coin için 5 kat daha artma söylentileri var. 200 kat artmak ne demek
şimdi param yok anca kartlara yetiyor mayısta paralanayım bend e coin işine bir el atacağım.ya batarım ya çıkarım denemedim demeyeyim

şimdi param yok anca kartlara yetiyor mayısta paralanayım bend e coin işine bir el atacağım.ya batarım ya çıkarım denemedim demeyeyim
Valla çok anladığım birşey değil o yüzden al yada alma diyemiyorum canım.bende yok sayabileceğim kaybetsemde üzülmeyeceğim bir miktar koycam.ama artarsa çok iyi kazandırır ytd.

Mielle , elektrolux, bosch, aeg, simens, samsung vs ordada yokmu kız ?

Bizim bi miele var cok memnunuz ama arizasinda parcasi acayip ucuk fiyat. Servisi de ekstra şişik... zaten alirken de ekstra pahaliydi.
Orda durum farkliysa miele al.

Bir de bosch var valla ondan da memnunuz.
Ama miele her seyi daha taze tutuyor. Kokular karismiyor cok yeni bir model olmamasina ragmen.

Evet mielle çok pahalı bende baktım yaklaşık 25 bin civarı ama Samsungun bazı modelleri çok daha pahalı . En uygunu elektrolux ve Bosch ama onlarda nasıl bilmiyorum. Gerçi benim eski evdeki elektrolux tu fena değildi yani

ikisi de kaliteli markalar .

Benim dolabim esimin bekarligindan kalma, en az 12 yillik bosch. Iyi yani. Bence bosch dusunebilirsin. Camasir bulasik hepsi bosch. Hepsi de esimin bekarligindan kalma, eski makinalar yani. Ben evlenirken hic bisey almadim.

Miele bu evi aldigimizda icinde eski ev sahibi birakmisti yeni evine uymadigi icin. Bu tabi guzel de gerek var mi bilmem.
Kendim almazdim.

Genelde burda çamaşırhanelerdeki makinalar mielle oluyor , sanırım dayanıklı diye yoksa sırf beyaz eşya araba fiyatına denk gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…