Qua alir haftaya da.
Biz burda cok konusuyoruz halka arzlari.
Takip et pengu'cum bizi.
onlar 3 kuruş para ama.ben zengünn olmak istiyorum 40 yaşını geçtim yetti gayriiii ..ne zaman gelecek bu zenginlik?ahh dede ahh ne vardı 2 bir şeyde bana bıraksaydın

Natasa deme valla çok sinirleniyorlar . Benim bir Rus arkadaş küplere biniyordu bu kelimeyi duyunca
Bizde deriz ki ne diyem Mahmut mu diyem
aldıklarımı bile kullanmıyorum ayol.virüs var virüs.
Virüs bitikten sonra başlayacağız suan planlama aşamasındayız
Halka arzları topluyoruz bakalım Ruslara kaç Mahmut düşecek

Bizde deriz ki ne diyem Mahmut mu diyem

Virüs bitikten sonra başlayacağız suan planlama aşamasındayız
Halka arzları topluyoruz bakalım Ruslara kaç Mahmut düşecek
yufkacı muammeri de kadrona ekle.ülkecek kurtulalım adamdan sonsuza dek

onlar 3 kuruş para ama.ben zengünn olmak istiyorum 40 yaşını geçtim yetti gayriiii ..ne zaman gelecek bu zenginlik?ahh dede ahh ne vardı 2 bir şeyde bana bıraksaydın

Aslinda ben coin de guzel kazandim ki asla esilalar gibi takipte degilim. Dusununki binance indirdim ama hiiic islem yapmadim.

10900den 1 tam etheryum aldim btcde
Bu aksam 17000 gosterdi.
1 ay falan oluyor galiba alali.
Ama nerde bozmaliyim hic fikrim yok.

coin den hiç anlamıyorum işte.bana başka bir dil konuşuyorsunuz gibi geliyor.anlasam kaçırırmıyım o paraları

coin den hiç anlamıyorum işte.bana başka bir dil konuşuyorsunuz gibi geliyor.anlasam kaçırırmıyım o paraları

Ben de asla bibi ve esila gibi anlamiyorum canim

Inan bu bahsettigim sey migrostan bulgur almak gibi bisiy :)) en basiti. 5 yas aktivitesi.

takı olarak kullanmayacaksanız en iyisi külçe altın 24 ayar gram altında aynısı .çeyrekte tam altında tarih olduğundan tarihi eskidikçe daha ucuza satılıyor satarken.ben hep 24 ayar altın aldım.bir de ata lira iyi diyorlar yatırım topiklerinde kulpsuz olanı alınmalıymış

Nisan sonu mayıs başı oyak halka arz olacak dediler ama ne kadar doğru bilmiyorum.Coinde ben panik satışları yapıyorum bugün yine yaptım yine zarar ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…