- 10 Nisan 2014
- 43.668
- 116.154
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.741
aldıklarımı bile kullanmıyorum ayol.virüs var virüs.O paraya ne çantalar be elmaslar alınır ceyceyim
Aklını çelmek gibi olmasın
Hiç bilmiyorum iş arkadaşım aldı banada haftayada alalım dedi12 den halka arz olmadi mi?
Hayirli olsun
Hiç bilmiyorum iş arkadaşım aldı banada haftayada alalım dedianlamayınca böyle oluyor canım
onlar 3 kuruş para ama.ben zengünn olmak istiyorum 40 yaşını geçtim yetti gayriiii ..ne zaman gelecek bu zenginlik?ahh dede ahh ne vardı 2 bir şeyde bana bıraksaydınQua alir haftaya da.
Biz burda cok konusuyoruz halka arzlari.
Takip et pengu'cum bizi.
Bizde deriz ki ne diyem Mahmut mu diyemNatasa deme valla çok sinirleniyorlar . Benim bir Rus arkadaş küplere biniyordu bu kelimeyi duyunca
Virüs bitikten sonra başlayacağız suan planlama aşamasındayızaldıklarımı bile kullanmıyorum ayol.virüs var virüs.
yufkacı muammeri de kadrona ekle.ülkecek kurtulalım adamdan sonsuza dekBizde deriz ki ne diyem Mahmut mu diyem
Virüs bitikten sonra başlayacağız suan planlama aşamasındayız
Halka arzları topluyoruz bakalım Ruslara kaç Mahmut düşecek
onlar 3 kuruş para ama.ben zengünn olmak istiyorum 40 yaşını geçtim yetti gayriiii ..ne zaman gelecek bu zenginlik?ahh dede ahh ne vardı 2 bir şeyde bana bıraksaydın
Ruslarla sıcak savaş tekrar başlıyor deseneyufkacı muammeri de kadrona ekle.ülkecek kurtulalım adamdan sonsuza dek
Muammer oransal olsun ama öyle herkes alamasın. Bir muammer kolay yetişmiyor ceyceyyufkacı muammeri de kadrona ekle.ülkecek kurtulalım adamdan sonsuza dek
Bavul ticareti v2.0Hep Ruslar mi natasa getirecek birazda biz Mahmut felan götürelim
Vallahi girdin aklıma bu ticarete başlayacağım
şu türk devletlerini yıkan çinli prensesler gibi sen de osmanla muammerle hüsnüyle yıkacaksın oraları ha ha ha.Ruslarla sıcak savaş tekrar başlıyor desene
mihail sizin oralarda da sanayi bebeleri vardır .onları da ihraç ederiz olmaz mı?Bavul ticareti v2.0
coin den hiç anlamıyorum işte.bana başka bir dil konuşuyorsunuz gibi geliyor.anlasam kaçırırmıyım o paralarıAslinda ben coin de guzel kazandim ki asla esilalar gibi takipte degilim. Dusununki binance indirdim ama hiiic islem yapmadim.
10900den 1 tam etheryum aldim btcde
Bu aksam 17000 gosterdi.
1 ay falan oluyor galiba alali.
Ama nerde bozmaliyim hic fikrim yok.
coin den hiç anlamıyorum işte.bana başka bir dil konuşuyorsunuz gibi geliyor.anlasam kaçırırmıyım o paraları
hangi altın derken gram çeyrek tam altın 22 ayar bilezik arasındaki farkı mı soruyorsunuz?Altın alırken hangi altını aldığın fark eder mi, birikim yapacak biri için hepsi aynı mı?
Evet.hangi altın derken gram çeyrek tam altın 22 ayar bilezik arasındaki farkı mı soruyorsunuz?
takı olarak kullanmayacaksanız en iyisi külçe altın 24 ayar gram altında aynısı .çeyrekte tam altında tarih olduğundan tarihi eskidikçe daha ucuza satılıyor satarken.ben hep 24 ayar altın aldım.bir de ata lira iyi diyorlar yatırım topiklerinde kulpsuz olanı alınmalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?