- 10 Nisan 2014
- 43.750
- 116.346
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.021
gece gece gene sinirlerim zıpladı zaten.neyse sakin ol sakin ollllTamamdır canım bekliyorum bu iyiliğini unutmayacağım
Noldu hayırdır kim sinirlendirdi seni topik olarak gidip hesap soralımgece gece gene sinirlerim zıpladı zaten.neyse sakin ol sakin ollll
gece gece gene sinirlerim zıpladı zaten.neyse sakin ol sakin ollll
gece gece gene sinirlerim zıpladı zaten.neyse sakin ol sakin ollll
çok geçmiş olsun.Dun pozitif oldum. Ayakta geciriyor gibiyim ama ates 38 oluyor ve o halsizlik yapiyor.Umarim boyle biter
çok geçmiş olsun.Selam
Biz 8. Gündeyiz
Eşim toparladı ama benim hala akşamları ateşim cıkıyor. Ve cok yorgunum. Daha iyi olacağım inşallah.
Surecimiz sizin gibi seyredicek sanirim.Ates bir.yukseliyor bir dusuyoe ve ciktikca.hirpaliyor insani.8.gun ates mi olur yaevde maskeyle mi dolasiyorsunuz boza ? Ben,esim ,cocuklar da olduk ama maskeyle dolasin evde diyorlar.Dun gece yeteer dedik cikardik cunku nefes alamiyoruz maskeden.
Ilk gun sari kafanin atesi cikmisti,dun gece de fındığın cikti.Ama.ilginctir ki direncli degil atesleri hemen dusuyoe ates dusurucuyle.Daha cok gunler var ya.off
Gönder gelsin :)Istanbullu beybiler bisey danismak isterim. Arrreeee youuuu readddyyyyy???
Gönder gelsin :)
Benim 5.gun.Yani soylenen hastaligin pik yaptigi 2 gunun sonuncusundayim.Halsizlik ve kuru oksuruk hirpaliyor.Oglanlar bugun energizer a donustuler artik.Durumumuz stabil
bilmiyorum yesa benimkiler yastık altındalarH Heytttt be ben de ceyceye bır sey soracagım onun uzmanlık alanı
dolap hesabımdakı parayı dun aksam bankaya aktar dedım
bugun kac gıbı gelır hesabıma tahmını
Yok evden taşınmak istedinya ondan.İstanbulun en iyi semtlerinden biri derler orası isanaben çok bilmem istanbulu tabi inşallah sana en uygun yeri bulursun.sana bahçeli ev lazım dimi?o kadar hayvanla anca öyle rahat edersin.yoksa sakin olsun neresi olursa modunda mısın?Y Yuppiyayye niye sasirdin kiz :)
Sehrin gobeginde marul ekip 15 hayvanlik ciftlik kurmus insan degil miyim de köye yerlesmek istemem garip geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?