sakın ha delimisinpantolonlara sığmıyorum fermuarlar zor kapanıyor dar tişört giysem göbek fışkırıyor .böyle mi olmak istiyorsun gerçekten?

Ömrümde hic 60 kg olmadim aslinda tam bilmiyorum
56yken falan cok iyiydim.
60 65 iyidir ya. Boyum var ya boyle az ayva gobekli olurum diye dusundum.
Insan zayiflayinca sinirli ve kirilgan oluyor.
Biraz kilo iyidir

Ömrümde hic 60 kg olmadim aslinda tam bilmiyorum
56yken falan cok iyiydim.
60 65 iyidir ya. Boyum var ya boyle az ayva gobekli olurum diye dusundum.
Insan zayiflayinca sinirli ve kirilgan oluyor.
Biraz kilo iyidir
yap makarna börek çörek ye gün boyu.üstünede bir kavanoz nutella ye hergece.ben zayıfken bulk diye bir toz karışım alırdı annem eczaneden süte karıştırır içerdim.o kadar acınası zayıftım demek ki o zamanlar.

Keyfim yerindeyse ve yanimda sevdigim insanlar varsa yerim. Yoksa yemek kullanmiyorum

Keyfim yerindeyse ve yanimda sevdigim insanlar varsa yerim. Yoksa yemek kullanmiyorum
bugün ev işi yapmayacağım isterse koksun ev umrum değil.dur ayol doya doya moda başlamış ordaki balık etli yarışmacılardan moda dersi alayım.bayağı şey de öğrendim aslında kilolar nasıl kapanır biliyorumm

ben size boşa öğüt vermiyorum.bak halaa devam ediyorlarmış .ev kadınından daha beter haldeler çalışsalar nolacak

Kadina yazdim ki
Maasini neden veriyorsun....

Korkuyorum biriniz gelip 3 haftadir tanidigi adama 2 milyonluk kagit veren sen degil misin diyceksiniz diye

Kadina yazdim ki
Maasini neden veriyorsun....

Korkuyorum biriniz gelip 3 haftadir tanidigi adama 2 milyonluk kagit veren sen degil misin diyceksiniz diye
o çoğaltıyor ama bu koca resmen hortumluyormuş paraları.yarın bir gün boşansa dımdızlak ortada kalacak haberi yok

Insallah
Kocama yemek yapar bebelerime bakarim.
Gomlek ütülemem
ütü ben hiç yapmam.wc temizlerim yapmam.ütücüye veriyorum.pandemi de o da azaldı ütücü söyleniyor nerdesiniz diye.o kadar sevmem ki eve temizliğe kadını 3 ayda bir alırım koca evi kendim temizlerim gene de ütü yapmam.tişörtlerimi bazı kıyafetlerimi yüzde yüz polyester alıyorum ki ütü istemesinler

Senin muhabbetten haberin yok.
Adam gömleklerini benim ütülememi istiyormus Ben ömrümde ütü yapmadim ki...Hahahhahahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…