- 29 Aralık 2010
- 8.418
- 23.880
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #19.801
Kız doğru söyleeeeKız okumuyon mu ben hediye şey ettim
Hemde kırmızı kırmızıKız doğru söyleeeebibi öptün mü beni şimdi
Niye ya çok mu cimri görünuyoruminanamadı bir türlü
tövbe ona güvenme buna güvenme.ne işimiz var bu sitede o zaman.banane ben güvenirimm güvenilmeyecekleri de eler geçerimmm önüme bakarımmmAylardır diyorum mihaile çok güvenmeyin
Kazen yazar diyordum süpriz olamadiKız doğru söyleeeebibi öptün mü beni şimdi
Kız kadın bir saattir diyor ben öptüm seni diyeKız doğru söyleeeebibi öptün mü beni şimdi
Yaaa bibi çok mesudum şu an aptal aptal sırıtıyorumNiye ya çok mu cimri görünuyorumkeşke biraZ cimri olsam dicem de yok yok
Vallahi anlamamıştımKız kadın bir saattir diyor ben öptüm seni diye
Bdv gitme gel buraya oralar cisss,tuzak,depresif...Bu gece tüm uğursuzluğum üstümde . Hangi konuya girip yazmaya başlasam konu anında kapanıyor
HahajajajaYaaa bibi çok mesudum şu an aptal aptal sırıtıyorumgel allasen öpüjem
50 defa niye pro oldum diye tatava yapınca eeeeh demiştir belki deKazen yazar diyordum süpriz olamadi
Ayyy kahkaha attım gecenin bir vaktiHahajajaja
Yaaaaa Kahkaha attım oğlanı uyandiriyordum neredeyseHahajajaja
Artık sende alttaki üyeleri görebileceksin baska da bi numarasi yok50 defa niye pro oldum diye tatava yapınca eeeeh demiştir belki deçok teşekkür ederim bibi çok mutlu ettin beni
Neydi ya geçen bir konuda sahtekar fakirler miydiArtık sende alttaki üyeleri görebileceksin baska da bi numarasi yokhe pis fakirler diyebilirsin bide kırmızı olmayanlara ben diyorum
Cüş artık bu nasıl bir öpüşme şekildir allahım , gözlerim benimle alay ediyor sankiHahajajaja
Etmaaaa...Artık sende alttaki üyeleri görebileceksin baska da bi numarasi yokhe pis fakirler diyebilirsin bide kırmızı olmayanlara ben diyorum
Yıl olmuş 2021 pro olmayan da ne bileyim yaniNeydi ya geçen bir konuda sahtekar fakirler miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?