Etmaaaa...
Şuan daha çok hırslandim yok mu yeni yarışma hepsine çifter oy benden
Ben artık yavaş yavaş çantamı topluyorum, daha fazla buralarda kalamam sanırım, grubun yarısından çoğu kırmızı kırmızı pro üye.ayrı topiklerin üyeleriyiz ben,sorularım ve tuzluğum gidiyoruz.belki birgün zengin olur geri döneriz

sxp ekim 2020 tarihinden beri btc paritesindeki en yüksek seviyesine ulaştı ve çanak oluşumu için gerekli şartlar hazır görünüyor 9.66 hedefi için bu gece harekete başlaması gerektiğini düşünüyorum

Ay sunu eklemeyi unutmuşum E Esila09 bugun bi twittinin altında hedef hani 66.6 dıydı demis biri ona cevaben ilk hedef 9.66 yazmıs altinada şu videoyu atmıs soran kiş çok komigime gitti

Bende geliyorum toparlanıp az bekle olur mu

Tuzluğu bırak yuppim o lazım bişey deneyecem

50 defa niye pro oldum diye tatava yapınca eeeeh demiştir belki de çok teşekkür ederim bibi çok mutlu ettin beni
mihailciğim Ankaraya gelirken yuppiyayye ye bana bir de dr yad a konya şekeri almadan gelme sakın haaaa mevlana figürü kalsın ondan 2 tane var bende

Gitmeee yuppim ben tek tuzlukçu olarak sıkılırım

Artişi ben de izledim, dur durak bilmedi. Ben korkup erken sattım( iç sesim satma dese de) kaybettiğim parayı çıkardim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…