Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalık aşkım bebişHanımlar hastanedeyim şu an bebek sıvısı 2 cm denildi kimse olumlu konuşmadı. Gelişim geriliği de var ne olacak napacağım. Çok stresliyim. Havuç suyu içeceğim bol bol bu şekilde öyküsü olan var mı merak ediyorum
22+2 ama ön gün gerideKaç haftalık aşkım bebiş
Himm bu konuyla ilgili bilgi sahibi degilim ama gebeliğini kurtarmak için elinden gelen i yapacaklardır bol bol dua et aşkım hiç kötü düşünme ki bebeyin etkilenmesin ağrın kanaman felan yoksa yatırırlar seni büyük ihtimal le çok geçmiş olsun bebişini sağlıcakla el kucağına bitenem benim22+2 ama ön gün geride
Amin çok teşekkür ederimHimm bu konuyla ilgili bilgi sahibi degilim ama gebeliğini kurtarmak için elinden gelen i yapacaklardır bol bol dua et aşkım hiç kötü düşünme ki bebeyin etkilenmesin ağrın kanaman felan yoksa yatırırlar seni büyük ihtimal le çok geçmiş olsun bebişini sağlıcakla el kucağına bitenem benim
ÜstttttHanımlar hastanedeyim şu an bebek sıvısı 2 cm denildi kimse olumlu konuşmadı. Gelişim geriliği de var ne olacak napacağım. Çok stresliyim. Havuç suyu içeceğim bol bol bu şekilde öyküsü olan var mı merak ediyorum
Bol sıvı için eğer kese açılmadıysa işe yarar çok geçmiş olsun nezaman böyle konu görsem içim sızlar bende yaşadımHanımlar hastanedeyim şu an bebek sıvısı 2 cm denildi kimse olumlu konuşmadı. Gelişim geriliği de var ne olacak napacağım. Çok stresliyim. Havuç suyu içeceğim bol bol bu şekilde öyküsü olan var mı merak ediyorum
Rabbim sizede şifa versinCanım geçmiş olsun bende sıvı azalma eğilimde 32. Haftadayım.Doktorum bol bol havuç suyu birde armut yememi tavsiye etti. Birkaç yazı okudum birde nişastası olan gıdalarda yükseltiyor diye patates muz gibi. Çok geçmiş olsun streste çok etkili oluyor sen içini ferah tut.
Sızıntı yok ama sıvı azalıyor bebeğin böbrekleri mi problemli bilinmiyorBol sıvı için eğer kese açılmadıysa işe yarar çok geçmiş olsun nezaman böyle konu görsem içim sızlar bende yaşadım![]()
Ozaman su takviyesi yapılabilir amniyon drenajı yani kesede açıklık yoksa eğer başarılı olur bunu benim doktorum yapabiliyordu bir prof perinatoloh ile ilerleyinSızıntı yok ama sıvı azalıyor bebeğin böbrekleri mi problemli bilinmiyor
Nasıl bir işlem acabaOzaman su takviyesi yapılabilir amniyon drenajı yani kesede açıklık yoksa eğer başarılı olur bunu benim doktorum yapabiliyordu bir prof perinatoloh ile ilerleyin
İnternetten detaylı araştırma yapabilirsin yaptıranlar var burada daha sağlıklı bilgi verirler. Doktorlar ne diyor şuan hastanede yatıyorsun dimiNasıl bir işlem acaba
Olumsuz konuşuyolar bana havuç suyu içmemi önerdiler. Yatıştayım ama serum vs tedavi yok. İdrar toplamamı istediler. Yarın bakılacakİnternetten detaylı araştırma yapabilirsin yaptıranlar var burada daha sağlıklı bilgi verirler. Doktorlar ne diyor şuan hastanede yatıyorsun dimi
Bol su ve havuç suyu iç bebek tek böbreklimi detaylı usg bakıldımı. Kesede açıklık yoksa sıvı olandan fazla azalmaz olanı muhafaza eder normalde burda bir arkadaşa drenaj amniyon ekleme yapıldı onun kese açıktı tutmadı normalde sizede denenmeli ama her doktor yapamıor sanırımOlumsuz konuşuyolar bana havuç suyu içmemi önerdiler. Yatıştayım ama serum vs tedavi yok. İdrar toplamamı istediler. Yarın bakılacak
Çok teşekkür ederim Rabbim size de hayırlı evlat nasip etsşnCok gecmis olsun
20+2 deyken servikal dikisli olmama ragmen kesenin dışarı cikmasi ile hastaneye yatisim yapildi akabinde su gelisim basladi , 22+4 te suyumuz sadece 17 ml idi. Tabi bende enfeksiyon durumu da vardi zaten enfeksiyon bu hale getirmisti. Cogu kez sonlandiralim dediler ben yanasmadim ve kendi doktorum da dahil birkac doktor kese kendini onarabilir ama enfeksiyon sana zarar verecek raddeye gelirse sana da sormayiz direk sonlandiririz dediler.
22+4 dikisimi aldilar ve 10 saat sonra normal doğum yaptım, bebegim sadece 6 gün yasayabildi yogun bakimda.
Suyunuzda sızıntı yoksa yüksek ihtimalle taburcu olabilirsiniz. Enfeksiyon ve aksi bir durum yok ise tabi.
Havuc suyu denmis cogu yorumda fakat sekeriniz varsa havuc suyu problem yaratır sizde.
Bana doktorum demisti ki sızıntın olmasa bebek kendi suyu ile de yaşayabilir. Umuyorum suyunuz doguma kadar yeterli gelir ve zamanında saglikla kucaginiza almak nasip olur evladinizi.
İstanbul da iseniz Zeynep Kamil hastanesini öneririm size. Benim doktorum perinatologdu. Ve zaten perinat katında yatısim yapılmıştı.
Üstte kalsınHanımlar hastanedeyim şu an bebek sıvısı 2 cm denildi kimse olumlu konuşmadı. Gelişim geriliği de var ne olacak napacağım. Çok stresliyim. Havuç suyu içeceğim bol bol bu şekilde öyküsü olan var mı merak ediyorum