Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son durumunuz nedir aşkım inşallah güzel sonuçlar alıyorsundurÜstte kalsın
Bugün usgde değişen bir şey yoktu. Dr mucizelere inan dedi. Bol dua ediyorum havuç suyu içiyorum can suyu olur inşallah brbeğimeSon durumunuz nedir aşkım inşallah güzel sonuçlar alıyorsundur![]()
Değişim yok aynı iç acıcı görünmüyor olumlu düşünüyorum sürekliMerhaba şuan durumunuz ne acaba
Amin amin amin bitenem inşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına Rabbim sesini sesimizi duysun tüm hamileler sağlıcakla alsın bebislerini kucaklarına amin amin aminBugün usgde değişen bir şey yoktu. Dr mucizelere inan dedi. Bol dua ediyorum havuç suyu içiyorum can suyu olur inşallah brbeğime
Aminnnnnn bol dua edelim birbirimizeAmin amin amin bitenem inşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına Rabbim sesini sesimizi duysun tüm hamileler sağlıcakla alsın bebislerini kucaklarına amin amin amin![]()
Nasıl oldunuz ablamda 3,96 18. Haftada az demişler suyaAminnnnnn bol dua edelim birbirimize
Benim tek cephede 2 cm.. İnşallah düzelir havuç suyu vesilesiyle. Sizin ne kadardı hatırlıyo musunuzBenim bir ara sivi azalmisti doktorum havuç suyu onerdi bir haftada normale dondu. Ama sizinkinin derecesi ne onu bilmiyorum insallah saglikla vaktinde kucgainizda olur
Yatıştayım durum aynı inşallah düzelir. Rabbim ablanıza da şifa verir inşallahNasıl oldunuz ablamda 3,96 18. Haftada az demişler suya
Sizin su seviyeniz nedir acabaYatıştayım durum aynı inşallah düzelir. Rabbim ablanıza da şifa verir inşallah
Allahım sizede şifa versin bizim 3,96 mış seviye ama en az 5 normali 8 diyorlarYatıştayım durum aynı inşallah düzelir. Rabbim ablanıza da şifa verir inşallah
2 cm denildi inşallah yükselirSizin su seviyeniz nedir acaba
Doktoru ne diyor peki yükseliyor muymuş bu değer hiç duydunuz mu2 cm denildi inşallah yükselir
Aşırı olumsuzlar. Havuç suyu iç dediler. Üç gündür başladım henüz gelişme yok. Daha çok erken inşallah 10 güne sonuç alırım yükseliş az olsun fazla olsun fark etmez yükselmesi önemli olan. Benzer vakalar varmış yükselen umarım biri de ben olurumDoktoru ne diyor peki yükseliyor muymuş bu değer hiç duydunuz mu
İnşallah bitanem benim inşallah yükselir bebeyin suyu neden azalma olmuş pekiAşırı olumsuzlar. Havuç suyu iç dediler. Üç gündür başladım henüz gelişme yok. Daha çok erken inşallah 10 güne sonuç alırım yükseliş az olsun fazla olsun fark etmez yükselmesi önemli olan. Benzer vakalar varmış yükselen umarım biri de ben olurum
9 Yil pldu malesef hatirlamiyorumBenim tek cephede 2 cm.. İnşallah düzelir havuç suyu vesilesiyle. Sizin ne kadardı hatırlıyo musunuz
Kaçıncı haftasınız acabaAşırı olumsuzlar. Havuç suyu iç dediler. Üç gündür başladım henüz gelişme yok. Daha çok erken inşallah 10 güne sonuç alırım yükseliş az olsun fazla olsun fark etmez yükselmesi önemli olan. Benzer vakalar varmış yükselen umarım biri de ben olurum
Anladım düzeldimi peki sizin şuan bebeğiniz büyümüştür inşallah9 Yil pldu malesef hatirlamiyorum