Benim gerilik 22 haftadan beri var sürekli korkutuyorlar inş güzel haftalar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gerilik 22 haftadan beri var sürekli korkutuyorlar inş güzel haftalar
inşallahBenim gerilik 22 haftadan beri var sürekli korkutuyorlar inş güzel haftalar görürüm
Canım ne durumdasınAminnnn inşallah görürüm o haftaları
Bugün Dr gittim beyninde problem var dedi. Her hafta yeni bişi çıkıyor çok yoruldumCanım ne durumdasın
Tam olarak neyden şüphe ediyormuşBugün Dr gittim beyninde problem var dedi. Her hafta yeni bişi çıkıyor çok yoruldum
Size çok dua ediyorum inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi ve hiçbir problemi olmadanBugün Dr gittim beyninde problem var dedi. Her hafta yeni bişi çıkıyor çok yoruldum
Aminnn ALLAH' razı olsun. En güzelleri de sizi bulsun inşallah. Tanışmadan dualaşmak çok kıymetli.Size çok dua ediyorum inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi ve hiçbir problemi olmadan
Aminnn ALLAH' razı olsun. En güzelleri de sizi bulsun inşallah. Tanışmadan dualaşmak çokSize çok dua ediyorum inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi ve hiçbir problemi olmadan
Csp denilen bi bölge yokmuş yokmuş beyninde Mr tarihi verildi inşallah görülürTam olarak neyden şüphe ediyormuş
Aminnn ALLAH' razı olsun. En güzelleri de sizi bulsun inşallah. Tanışmadan dualaşmak çok kıymetli.
Ne zamana verildi tarih? Acil erken sıra yapsalardı haftan geliyorAminnn ALLAH' razı olsun. En güzelleri de sizi bulsun inşallah. Tanışmadan dualaşmak çok
Csp denilen bi bölge yokmuş yokmuş beyninde Mr tarihi verildi inşallah görülür
Valla söyledik kâr etmedi perşembe gireceğim inşallah. Suyum da azalmış yine, plesanta kalınlaşması var. Bir sürü yeni şey çıkıyor. Doktorların bana hissettirdiği şey bebek değil de canavar taşıyorum sanki. İçimde iyi bişi kalmamış gibi hissediyorumNe zamana verildi tarih? Acil erken sıra yapsalardı haftan geliyor
Tövbe yarabbim ya. Bu kadar kötü konuşulur mu? Perinatoloji mi bakıyor? Acil mr diye bir şey var. Ne salak saçma iş yapıyor bunlar.Valla söyledik kâr etmedi perşembe gireceğim inşallah. Suyum da azalmış yine, plesanta kalınlaşması var. Bir sürü yeni şey çıkıyor. Doktorların bana hissettirdiği şey bebek değil de canavar taşıyorum sanki. İçimde iyi bişi kalmamış gibi hissediyorum
Evet bende de olmuştu maalesef on altinci haftda ama benim kese yirtilmis sonlandırılmisti şimdi yine hamileyim yeni korkuyorum ileriki zmanda aynı şeyi yaşamak istemiyorumBol sıvı için eğer kese açılmadıysa işe yarar çok geçmiş olsun nezaman böyle konu görsem içim sızlar bende yaşadım![]()
Evet seni hatırlar gibiyim benim enfeksiyon yüzünden kesem açılmıştı sonraki gebeliğimde perinotolog bir prof ile devam ettim bol su içtim enfeksiyon az başladığında doktor tek şase antibiyotik ile önledi çok şükür sağlıkla geçirdim sen kaç haftalık oldun şimdi sağlıkla al kucağına inşallahEvet bende de olmuştu maalesef on altinci haftda ama benim kese yirtilmis sonlandırılmisti şimdi yine hamileyim yeni korkuyorum ileriki zmanda aynı şeyi yaşamak istemiyorum
Ben daha 4 haftaligimEvet seni hatırlar gibiyim benim enfeksiyon yüzünden kesem açılmıştı sonraki gebeliğimde perinotolog bir prof ile devam ettim bol su içtim enfeksiyon az başladığında doktor tek şase antibiyotik ile önledi çok şükür sağlıkla geçirdim sen kaç haftalık oldun şimdi sağlıkla al kucağına inşallah
Ben daha 4 haftaligim amin insllah sen peki sonraki hamileliğinde yine tekrar etmedi demi aynı sorun
Perişan bakıyor evet. Birkaç kişiye de gidiyorum birinin dediğini öteki de desteklemiyor. Arada yıpranan ben ve eşim olduk. Saçımız beyazladı hep.Tövbe yarabbim ya. Bu kadar kötü konuşulur mu? Perinatoloji mi bakıyor? Acil mr diye bir şey var. Ne salak saçma iş yapıyor bunlar.
Perinat bakıyor evet. Birkaç kişiye de gidiyorum birinin dediğini öteki de desteklemiyor. Arada yıpranan ben ve eşim olduk. Saçımız beyazladı hep.
Ah aşkım ah içimden bir ses senin çocuğunun hiç Bir sorunu yok diyor sağ sağlim almayı nasip etsin Rabbim kac haftalık oldunuzPerişan bakıyor evet. Birkaç kişiye de gidiyorum birinin dediğini öteki de desteklemiyor. Arada yıpranan ben ve eşim olduk. Saçımız beyazladı hep.