• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatış verildi. Amniyon sıvısı yok

Ah aşkım ah içimden bir ses senin çocuğunun hiç Bir sorunu yok diyor sağ sağlim almayı nasip etsin Rabbim kac haftalık oldunuz
İnşallah öyledir. Her defasında canavar muamelesi görüyor çocuk ama hareketleri ben buradayım diyor. Bol bol dualaşalım.

Cok gecmis olsun

20+2 deyken servikal dikisli olmama ragmen kesenin dışarı cikmasi ile hastaneye yatisim yapildi akabinde su gelisim basladi , 22+4 te suyumuz sadece 17 ml idi. Tabi bende enfeksiyon durumu da vardi zaten enfeksiyon bu hale getirmisti. Cogu kez sonlandiralim dediler ben yanasmadim ve kendi doktorum da dahil birkac doktor kese kendini onarabilir ama enfeksiyon sana zarar verecek raddeye gelirse sana da sormayiz direk sonlandiririz dediler.
22+4 dikisimi aldilar ve 10 saat sonra normal doğum yaptım, bebegim sadece 6 gün yasayabildi yogun bakimda.

Suyunuzda sızıntı yoksa yüksek ihtimalle taburcu olabilirsiniz. Enfeksiyon ve aksi bir durum yok ise tabi.

Havuc suyu denmis cogu yorumda fakat sekeriniz varsa havuc suyu problem yaratır sizde.

Bana doktorum demisti ki sızıntın olmasa bebek kendi suyu ile de yaşayabilir. Umuyorum suyunuz doguma kadar yeterli gelir ve zamanında saglikla kucaginiza almak nasip olur evladinizi.

İstanbul da iseniz Zeynep Kamil hastanesini öneririm size. Benim doktorum perinatologdu. Ve zaten perinat katında yatısim yapılmıştı.
Geçmiş olsun başınız sağ olsun.. Enfeksiyon diyince sormak istedim lökosit vs nasil cıkıyorud sizin idrar yolu enfeksiyonu değil mi? Belirtiniz var mıydı. Ben de aylardır enfeksiyonla ugraşıyorum öyle çok yüksek deigl sanırım ama dirençli bi enfeksiyon o yüzden korkutuyor.

İnşallah öyledir. Her defasında canavar muamelesi görüyor çocuk ama hareketleri ben buradayım diyor. Bol bol dualaşalım.
Ediyorum tabiki aşkım inşallah sağ saglim alalım yavrularımızı kulaklarımıza amin amin amin

Geçmiş olsun başınız sağ olsun.. Enfeksiyon diyince sormak istedim lökosit vs nasil cıkıyorud sizin idrar yolu enfeksiyonu değil mi? Belirtiniz var mıydı. Ben de aylardır enfeksiyonla ugraşıyorum öyle çok yüksek deigl sanırım ama dirençli bi enfeksiyon o yüzden korkutuyor.
Çok teşekkür ederim. Benim crp değerim 60 lardaydi , idrarda enfeksiyon çıkmıyordu, kanda enfeksiyonum çıkıyordu.
Benim vücudum kendisi yapıyormuş maalesef. Umarım sizdeki enfeksiyon cabucak gecer

Crp degerime belk de hiç bakılmamıstır. Siz mi talep ettiniz bu tahlili 😓

Kese dışarı çıktığı zaman dikise rağmen, kesenin kenarinda camurlasma gördü doktorum ve akabinde de crp ye bakıldı, crp 0-5 aralığında olmasi gerekirken benim 60 lardaydi ve yogun antibiyotik tedavisine ragmen yukarıya dogru çıkıyordu. Değer 100 üzeri olmasi halinde sespis ihtimalini doğurup benim hayatımı tehlikeye atabilecegimi söylediler.

Kese dışarı çıktığı zaman dikise rağmen, kesenin kenarinda camurlasma gördü doktorum ve akabinde de crp ye bakıldı, crp 0-5 aralığında olmasi gerekirken benim 60 lardaydi ve yogun antibiyotik tedavisine ragmen yukarıya dogru çıkıyordu. Değer 100 üzeri olmasi halinde sespis ihtimalini doğurup benim hayatımı tehlikeye atabilecegimi söylediler.
Çok geçmiş olsun 😔zor şeyler yasamıssınız gerçekten 🙏🏻

Kese neden yırtılır ki
Hiç bilmiyorum inan kimi zar yapısı çok ince olurmuş en ufak kasilmada yırtılabilir mis kimisdi de alt enfeksiyonlardan olur dedi şimdi de yeni hamileyim sürekli sıvı akıntı oluyor bende ama bu haftalarda kese yırtılması olmaz tabi daha yeni oluşuyor neden bu kadar çok akıntı geliyor bilmiyorum hep o yaşadığım kötu tecrübe geliyor aklıma çok rahatsız ediyor beni

Hiç bilmiyorum inan kimi zar yapısı çok ince olurmuş en ufak kasilmada yırtılabilir mis kimisdi de alt enfeksiyonlardan olur dedi şimdi de yeni hamileyim sürekli sıvı akıntı oluyor bende ama bu haftalarda kese yırtılması olmaz tabi daha yeni oluşuyor neden bu kadar çok akıntı geliyor bilmiyorum hep o yaşadığım kötu tecrübe geliyor aklıma çok rahatsız ediyor beni
Benimde ilk hafta beyaz sonra sarı akıntım oldu hatta dün kahve oldu acile gittim adete göre 6 haftalık ama döllenmeyi esas alıyorum ozaman 3 buçuk 4 haftalık , sağlıkla kucağıma almak istiyorum başka hiç bişey istemiyorum

Benimde ilk hafta beyaz sonra sarı akıntım oldu hatta dün kahve oldu acile gittim adete göre 6 haftalık ama döllenmeyi esas alıyorum ozaman 3 buçuk 4 haftalık , sağlıkla kucağıma almak istiyorum başka hiç bişey istemiyorum
Bende şu an adete göre 5 hafta oldum bende sürekli akıntı geliyor bazen sarımsı oluyor açık kahve iccamasirim ama akıntı sürekli var beyaz adet olur gibi doktora sordum aslında geçen hafta böyle böyle normal dedi bana ama anormal akıntı bence dört gune randevum var yine diyecem daha önceki gebeliğim sonlandırıldı belki prosgesteron verir önceki gebeliğim riskli diye ama bakalım

Bende şu an adete göre 5 hafta oldum bende sürekli akıntı geliyor bazen sarımsı oluyor açık kahve iccamasirim ama akıntı sürekli var beyaz adet olur gibi doktora sordum aslında geçen hafta böyle böyle normal dedi bana ama anormal akıntı bence dört gune randevum var yine diyecem daha önceki gebeliğim sonlandırıldı belki prosgesteron verir önceki gebeliğim riskli diye ama bakalım
Bana duphaston verdiler kullanmalısın bence sende akıntılarımız aynı

Saglikla kucaginiza alin insallah. Ikili test, nipt, detayli ultrason sonuçları zamaninda hersey normal miydi? O zaman farklıliklardan bahsetmisler miydi?

Betanız kaçtı en son?

Saglikla kucaginiza alin insallah. Ikili test, nipt, detayli ultrason sonuçları zamaninda hersey normal miydi? O zaman farklıliklardan bahsetmisler miydi?
Herşey iyidi bebekte sorun yok demişti peeinatolaji uzmanı senden kaynaklı demişti

Herşey iyidi bebekte sorun yok demişti peeinatolaji uzmanı senden
Betanız kaçtı en son?
Dört haftalık iken 74 tü şimdi beş hafta oldum dört gün sonra randevum var
Bana duphaston verdiler kullanmalısın bence sende akıntılarımız aynı
O ne ilacı canım

Progestan düşük olmaması için
Bana vermedi ya acaba kese görülmedi diye mi önceki gebelik riskli sonlandı bende vermelerini istiyorum aslında ilk gebeliğim sonlandırıldı önlem amaçlı istiyorum ama söyledim dedi biz gerekeni yaparız diye belki de başka doktora görünurum durumumu anlatirim verir

Back
X