İnşallah öyledir. Her defasında canavar muamelesi görüyor çocuk ama hareketleri ben buradayım diyor. Bol bol dualaşalım.Ah aşkım ah içimden bir ses senin çocuğunun hiç Bir sorunu yok diyor sağ sağlim almayı nasip etsin Rabbim kac haftalık oldunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah öyledir. Her defasında canavar muamelesi görüyor çocuk ama hareketleri ben buradayım diyor. Bol bol dualaşalım.Ah aşkım ah içimden bir ses senin çocuğunun hiç Bir sorunu yok diyor sağ sağlim almayı nasip etsin Rabbim kac haftalık oldunuz
İnşallah❤Konuyu takipteyim hayırlı haberler alalım inşallah.![]()
Geçmiş olsun başınız sağ olsun.. Enfeksiyon diyince sormak istedim lökosit vs nasil cıkıyorud sizin idrar yolu enfeksiyonu değil mi? Belirtiniz var mıydı. Ben de aylardır enfeksiyonla ugraşıyorum öyle çok yüksek deigl sanırım ama dirençli bi enfeksiyon o yüzden korkutuyor.Cok gecmis olsun
20+2 deyken servikal dikisli olmama ragmen kesenin dışarı cikmasi ile hastaneye yatisim yapildi akabinde su gelisim basladi , 22+4 te suyumuz sadece 17 ml idi. Tabi bende enfeksiyon durumu da vardi zaten enfeksiyon bu hale getirmisti. Cogu kez sonlandiralim dediler ben yanasmadim ve kendi doktorum da dahil birkac doktor kese kendini onarabilir ama enfeksiyon sana zarar verecek raddeye gelirse sana da sormayiz direk sonlandiririz dediler.
22+4 dikisimi aldilar ve 10 saat sonra normal doğum yaptım, bebegim sadece 6 gün yasayabildi yogun bakimda.
Suyunuzda sızıntı yoksa yüksek ihtimalle taburcu olabilirsiniz. Enfeksiyon ve aksi bir durum yok ise tabi.
Havuc suyu denmis cogu yorumda fakat sekeriniz varsa havuc suyu problem yaratır sizde.
Bana doktorum demisti ki sızıntın olmasa bebek kendi suyu ile de yaşayabilir. Umuyorum suyunuz doguma kadar yeterli gelir ve zamanında saglikla kucaginiza almak nasip olur evladinizi.
İstanbul da iseniz Zeynep Kamil hastanesini öneririm size. Benim doktorum perinatologdu. Ve zaten perinat katında yatısim yapılmıştı.
Ediyorum tabiki aşkım inşallah sağ saglim alalım yavrularımızı kulaklarımıza amin amin aminİnşallah öyledir. Her defasında canavar muamelesi görüyor çocuk ama hareketleri ben buradayım diyor. Bol bol dualaşalım.
Çok teşekkür ederim. Benim crp değerim 60 lardaydi , idrarda enfeksiyon çıkmıyordu, kanda enfeksiyonum çıkıyordu.Geçmiş olsun başınız sağ olsun.. Enfeksiyon diyince sormak istedim lökosit vs nasil cıkıyorud sizin idrar yolu enfeksiyonu değil mi? Belirtiniz var mıydı. Ben de aylardır enfeksiyonla ugraşıyorum öyle çok yüksek deigl sanırım ama dirençli bi enfeksiyon o yüzden korkutuyor.
Crp degerime belk de hiç bakılmamıstır. Siz mi talep ettiniz bu tahliliÇok teşekkür ederim. Benim crp değerim 60 lardaydi , idrarda enfeksiyon çıkmıyordu, kanda enfeksiyonum çıkıyordu.
Benim vücudum kendisi yapıyormuş maalesef. Umarım sizdeki enfeksiyon cabucak gecer
Crp degerime belk de hiç bakılmamıstır. Siz mi talep ettiniz bu tahlili![]()
Çok geçmiş olsunKese dışarı çıktığı zaman dikise rağmen, kesenin kenarinda camurlasma gördü doktorum ve akabinde de crp ye bakıldı, crp 0-5 aralığında olmasi gerekirken benim 60 lardaydi ve yogun antibiyotik tedavisine ragmen yukarıya dogru çıkıyordu. Değer 100 üzeri olmasi halinde sespis ihtimalini doğurup benim hayatımı tehlikeye atabilecegimi söylediler.
Kese neden yırtılır kiEvet bende de olmuştu maalesef on altinci haftda ama benim kese yirtilmis sonlandırılmisti şimdi yine hamileyim yeni korkuyorum ileriki zmanda aynı şeyi yaşamak istemiyorum
Hiç bilmiyorum inan kimi zar yapısı çok ince olurmuş en ufak kasilmada yırtılabilir mis kimisdi de alt enfeksiyonlardan olur dedi şimdi de yeni hamileyim sürekli sıvı akıntı oluyor bende ama bu haftalarda kese yırtılması olmaz tabi daha yeni oluşuyor neden bu kadar çok akıntı geliyor bilmiyorum hep o yaşadığım kötu tecrübe geliyor aklıma çok rahatsız ediyor beniKese neden yırtılır ki
Benimde ilk hafta beyaz sonra sarı akıntım oldu hatta dün kahve oldu acile gittim adete göre 6 haftalık ama döllenmeyi esas alıyorum ozaman 3 buçuk 4 haftalık , sağlıkla kucağıma almak istiyorum başka hiç bişey istemiyorumHiç bilmiyorum inan kimi zar yapısı çok ince olurmuş en ufak kasilmada yırtılabilir mis kimisdi de alt enfeksiyonlardan olur dedi şimdi de yeni hamileyim sürekli sıvı akıntı oluyor bende ama bu haftalarda kese yırtılması olmaz tabi daha yeni oluşuyor neden bu kadar çok akıntı geliyor bilmiyorum hep o yaşadığım kötu tecrübe geliyor aklıma çok rahatsız ediyor beni
Bende şu an adete göre 5 hafta oldum bende sürekli akıntı geliyor bazen sarımsı oluyor açık kahve iccamasirim ama akıntı sürekli var beyaz adet olur gibi doktora sordum aslında geçen hafta böyle böyle normal dedi bana ama anormal akıntı bence dört gune randevum var yine diyecem daha önceki gebeliğim sonlandırıldı belki prosgesteron verir önceki gebeliğim riskli diye ama bakalımBenimde ilk hafta beyaz sonra sarı akıntım oldu hatta dün kahve oldu acile gittim adete göre 6 haftalık ama döllenmeyi esas alıyorum ozaman 3 buçuk 4 haftalık , sağlıkla kucağıma almak istiyorum başka hiç bişey istemiyorum
Bana duphaston verdiler kullanmalısın bence sende akıntılarımız aynıBende şu an adete göre 5 hafta oldum bende sürekli akıntı geliyor bazen sarımsı oluyor açık kahve iccamasirim ama akıntı sürekli var beyaz adet olur gibi doktora sordum aslında geçen hafta böyle böyle normal dedi bana ama anormal akıntı bence dört gune randevum var yine diyecem daha önceki gebeliğim sonlandırıldı belki prosgesteron verir önceki gebeliğim riskli diye ama bakalım
Saglikla kucaginiza alin insallah. Ikili test, nipt, detayli ultrason sonuçları zamaninda hersey normal miydi? O zaman farklıliklardan bahsetmisler miydi?İnşallah öyledir. Her defasında canavar muamelesi görüyor çocuk ama hareketleri ben buradayım diyor. Bol bol dualaşalım.
Betanız kaçtı en son?Bende şu an adete göre 5 hafta oldum bende sürekli akıntı geliyor bazen sarımsı oluyor açık kahve iccamasirim ama akıntı sürekli var beyaz adet olur gibi doktora sordum aslında geçen hafta böyle böyle normal dedi bana ama anormal akıntı bence dört gune randevum var yine diyecem daha önceki gebeliğim sonlandırıldı belki prosgesteron verir önceki gebeliğim riskli diye ama bakalım
Herşey iyidi bebekte sorun yok demişti peeinatolaji uzmanı senden kaynaklı demiştiSaglikla kucaginiza alin insallah. Ikili test, nipt, detayli ultrason sonuçları zamaninda hersey normal miydi? O zaman farklıliklardan bahsetmisler miydi?
Herşey iyidi bebekte sorun yok demişti peeinatolaji uzmanı sendenSaglikla kucaginiza alin insallah. Ikili test, nipt, detayli ultrason sonuçları zamaninda hersey normal miydi? O zaman farklıliklardan bahsetmisler miydi?
Dört haftalık iken 74 tü şimdi beş hafta oldum dört gün sonra randevum varBetanız kaçtı en son?
O ne ilacı canımBana duphaston verdiler kullanmalısın bence sende akıntılarımız aynı
Progestan düşük olmaması içinHerşey iyidi bebekte sorun yok demişti peeinatolaji uzmanı senden
Dört haftalık iken 74 tü şimdi beş hafta oldum dört gün sonra randevum var
O ne ilacı canım
Bana vermedi ya acaba kese görülmedi diye mi önceki gebelik riskli sonlandı bende vermelerini istiyorum aslında ilk gebeliğim sonlandırıldı önlem amaçlı istiyorum ama söyledim dedi biz gerekeni yaparız diye belki de başka doktora görünurum durumumu anlatirim verirProgestan düşük olmaması için
Senin akıntı nasıl geçti miBana duphaston verdiler kullanmalısın bence sende akıntılarımız aynı