• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatış verildi. Amniyon sıvısı yok

Aminnn
Ediyorum tabiki aşkım inşallah sağ saglim alalım yavrularımızı kulaklarımıza amin amin amin

Saglikla kucaginiza alin insallah. Ikili test, nipt, detayli ultrason sonuçları zamaninda hersey normal miydi? O zaman farklıliklardan bahsetmisler miydi?
İkili test yaptırdım hiçbir şey yoktu. Detaylı da suyumun az olduğunu ve karın çevresinin küçük olduğunu söylediler

Bana vermedi ya acaba kese görülmedi diye mi önceki gebelik riskli sonlandı bende vermelerini istiyorum aslında ilk gebeliğim sonlandırıldı önlem amaçlı istiyorum ama söyledim dedi biz gerekeni yaparız diye belki de başka doktora görünurum durumumu anlatirim verir
Randevun ne zaman ? Benim akıntım geçti şuan bugün doktora gideceğim kese görüldü ama beta çok az yükselmişti en son o yüzden gideceğim tekrar

Canim merhaba benim ikizilerimin birinin suyuda az dı.
Beyninde problem gördü .
Senin bebegininde sanirim beyninde bi problem gorulmuş🥺

Beyninde problem gördü .
Beyninde problem gördü .
Yok benim kese yirtilmis suyum gelmişti su kalmamisti

Bugün Dr gittim beyninde problem var dedi. Her hafta yeni bişi çıkıyor çok yoruldum
Merhaba canim benimde ikizlerimin birinin suyu azdı .
Bu gun detayli ultrasonda beyninde sivi birikimi var dedi doktor 🥺
Sende bebegin beyninde problem var demişsin sana ne demişti doktor?

Saglikla kucaginiza alin insallah. Ikili test, nipt, detayli ultrason sonuçları zamaninda hersey normal miydi? O zaman farklıliklardan bahsetmisler miydi?
Amınn inşallah
Merhaba canim benimde ikizlerimin birinin suyu azdı .
Bu gun detayli ultrasonda beyninde sivi birikimi var dedi doktor 🥺
Sende bebegin beyninde problem var demişsin sana ne demişti doktor?
Csp yokluğu dendi Mr çekildim bu akşam sonuç bekliyorum. Rabbim bbeilerimşze şifa versin. İnşallah sizinde öyle bi şey yoktur

Hanımlar hastanedeyim şu an bebek sıvısı 2 cm denildi kimse olumlu konuşmadı. Gelişim geriliği de var ne olacak napacağım. Çok stresliyim. Havuç suyu içeceğim bol bol bu şekilde öyküsü olan var mı merak ediyorum
Rabbim şifalar versin canım. Sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah. Dualarım sizinle

Amınn inşallah

Csp yokluğu dendi Mr çekildim bu akşam sonuç bekliyorum. Rabbim bbeilerimşze şifa versin. İnşallah sizinde öyle bi şey yoktur
Hayirli sonuçlar alirsin inşallah canım 🙏🏻☘️
Benim bebegimde sivi birikimi varmiş beyninde bacakları da içe dönükmüş 🥺
Doktor anne karninda vefat etmesi daha hayirli dedi .
Havuç suyu ictim 1 aydir ben ama düzelmedi suyu falan az. cocuk içinde zor görünüyor susuzluktan.
Ne olacak bilmiyorum bende .
Hayirli sonuçlar alalım insallah nasil hayirli olacaksa o şekilde olsun 🙏🏻☘️

Hayirli sonuçlar alirsin inşallah canım 🙏🏻☘️
Benim bebegimde sivi birikimi varmiş beyninde bacakları da içe dönükmüş 🥺
Doktor anne karninda vefat etmesi daha hayirli dedi .
Havuç suyu ictim 1 aydir ben ama düzelmedi suyu falan az. cocuk içinde zor görünüyor susuzluktan.
Ne olacak bilmiyorum bende .
Hayirli sonuçlar alalım insallah nasil hayirli olacaksa o şekilde olsun 🙏🏻☘️
Vazgeçmek yok Rabbim bebişlerimize şifa versin ❤

Merhaba suyum bi arttı şu an yine az. Beyninde görülmeyen yapı için fetal Mr çekildim. Sonuç bekliyoruz
Mesajlarınızı okudum RABBİM sifa versin sağlıkla kavuşun inşallah yavrunuza dualarım sizinle⚘️

Back
X