Yarın doğuma alınıcam çok korkuyorumNasıl oldunuz son durumunuz ne![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın doğuma alınıcam çok korkuyorumNasıl oldunuz son durumunuz ne![]()
Erken değilmi canım?Yarın doğuma alınıcam çok korkuyorum![]()
konuyu okudum da, kaç haftalık oldunuz ? Allah hayırlı doğumlar nasip etsiinYarın doğuma alınıcam çok korkuyorum![]()
Kaç haftalık oldu kuzum bebişin sağlıklı ömürlü doğsun bitanem güzel haberlerini bekliyoruzYarın doğuma alınıcam çok korkuyorum![]()
33+4 yarın ama bebek 29 ile uyumlu. Acaba ciğerleri hangi haftaya göre Dr gelişmiştir dedi ciğer geliştirici yapıldı bi doz. Akşamda yapılacak.Kaç haftalık oldu kuzum bebişin sağlıklı ömürlü doğsun bitanem güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Amin teşekkür ederim. 33+4 ama bebiş 29 ile uyumlukonuyu okudum da, kaç haftalık oldunuz ? Allah hayırlı doğumlar nasip etsiin
Canım Allah yardımcın olsun. Korkma. Yiyecek ekmeği varsa her şey hallolur. Ben normal günüm olduğu halde o civarda doğmuşum. Allah nasip etti 28 yaşındayım. Umut olsun sana da bebeğine de. Zor bir süreç ama bebeğin için güçlü olmalısın. Rabbim yüzüne gülsün, bebeğin çabucak toparlasın da sağsalim evinizde olun. Dua ediyoruz senin ve bebeğin içinErken valla bebeğin gelişimi durmuş. Hiç kilo almamış 33+4 ama 29 ile uyumlu 1300 gram
Amin amin inşallah rahatlıyorum böyle ❤Canım Allah yardımcın olsun. Korkma. Yiyecek ekmeği varsa her şey hallolur. Ben normal günüm olduğu halde o civarda doğmuşum. Allah nasip etti 28 yaşındayım. Umut olsun sana da bebeğine de. Zor bir süreç ama bebeğin için güçlü olmalısın. Rabbim yüzüne gülsün, bebeğin çabucak toparlasın da sağsalim evinizde olun. Dua ediyoruz senin ve bebeğin için![]()
Yaa oylemi canim insallah saglikla kavuşursun bebegin saglikli bir bebek olurErken valla bebeğin gelişimi durmuş. Hiç kilo almamış 33+4 ama 29 ile uyumlu 1300 gram
Merhaba canım doğum yaptım yeni kendime gelıyorum. Dikiş ağrım var. Bebiş 1400 gram doğdu. Şu an yoğun bakımda. İnşallah çok daha iyi olurKaç haftalık oldu kuzum bebişin sağlıklı ömürlü doğsun bitanem güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Merhaba canım doğum yaptım yeni kendime gelıyorum. Dikiş ağrım var. Bebiş 1400 gram doğdu. Şu an yoğun bakımda. İnşallah çok daha iyi olur
Aminnn inşallah canımMaşallah gözünüz aydin,geçmiş olsun. Ben inanıyorum o çok güçlü bir bebek buraya sağlıkla eve gidiyoruz yazdığınızı da gorecegiz
Geçmiş olsun sağlıkla sürecinizi tamamlayın inşallah. Bebeğiniz de çok güçlüdür inanıyorum hızla da kilo alıp toparlanacak eve götüreceksinizMerhaba canım doğum yaptım yeni kendime gelıyorum. Dikiş ağrım var. Bebiş 1400 gram doğdu. Şu an yoğun bakımda. İnşallah çok daha iyi olur
Amin Amin bitanem sağlıcakla çıkarsınız inşallah hastanedenMerhaba canım doğum yaptım yeni kendime gelıyorum. Dikiş ağrım var. Bebiş 1400 gram doğdu. Şu an yoğun bakımda. İnşallah çok daha iyi olur
Geçmiş olsun sağlıkla sürecinizi tamamlayın inşallah. Bebeğiniz de çok güçlüdür inanıyorum hızla da kilo alıp toparlanacak eve götüreceksinizBebeğin akciğerleri ne durumda bilgi verdiler mi? Beslemeye başladılar mı?
Beslenmeye yarın başlıcaklar. Solunum sıkıntısı var. İnşallah. Desiğiniz gibi olur ben işimle sağ sağlim çıkarım buradanGeçmiş olsun sağlıkla sürecinizi tamamlayın inşallah. Bebeğiniz de çok güçlüdür inanıyorum hızla da kilo alıp toparlanacak eve götüreceksinizBebeğin akciğerleri ne durumda bilgi verdiler mi? Beslemeye başladılar mı?