- 19 Aralık 2024
- 2.450
- 537
- 38
- 25
Tez zamanda evinize kavuşursunuz inşallah bebekleeeAllsh razı olsun çok teşekkür ederim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tez zamanda evinize kavuşursunuz inşallah bebekleeeAllsh razı olsun çok teşekkür ederim![]()
Belki daha tam beslemiyorlardır mideden tolere etmez diye. İlerleyen günlerde hızla kilo alacaktır insallahMerhaba. Küvezde bebiş. Kilo almamış. Stabil kalmış. İnşallah hemen toparlar sağlıkla. Çok zor beklemek
Bir değiliklik var mı canım? Daha iyidir inşallah bebişMerhaba. Küvezde bebiş. Kilo almamış. Stabil kalmış. İnşallah hemen toparlar sağlıkla. Çok zor beklemek
Yavaş da olsa kilo alıyor canım. Durumu aynıBir değiliklik var mı canım? Daha iyidir inşallah bebiş
İnşallah❤Belki daha tam beslemiyorlardır mideden tolere etmez diye. İlerleyen günlerde hızla kilo alacaktır insallah![]()
Canım soramadım ne zamandır. Nasıl oldu? İnşallah hayırlı haberler vardır?Yavaş da olsa kilo alıyor canım. Durumu aynı
Mrb canım. Bi aylık olcaz küvezde hala. Yavaş yavaş kilo alıyo Dr 2 üzeri olmadan çıkarmam dedi. Beklemedeyim bendeCanım soramadım ne zamandır. Nasıl oldu? İnşallah hayırlı haberler vardır?
Hiç korkmayınn bende 7 aylık doğdum 40-45 gün küvezde kaldımm anne sütü maalesef yoktu ve hastaneden cıkar cıkmaz menenjit geçirmişim 27 yasındayımm hiç bi sıkıntımm yok rabbim tez zamanda kavuştursun siziMrb canım. Bi aylık olcaz küvezde hala. Yavaş yavaş kilo alıyo Dr 2 üzeri olmadan çıkarmam dedi. Beklemedeyim bende
Şükür kilo alsın, iyi olsun da. Zor biliyorum ama iyi olsun yeter ki. O minik savaşçı sana kavuşmak için çabalıyor üzme kendini. Görme iznin var mı? Ten teması yaptırıyorlar mu?Mrb canım. Bi aylık olcaz küvezde hala. Yavaş yavaş kilo alıyo Dr 2 üzeri olmadan çıkarmam dedi. Beklemedeyim bende
Aminnn çok teşekkür ederimHiç korkmayınn bende 7 aylık doğdum 40-45 gün küvezde kaldımm anne sütü maalesef yoktu ve hastaneden cıkar cıkmaz menenjit geçirmişim 27 yasındayımm hiç bi sıkıntımm yok rabbim tez zamanda kavuştursun sizi
Aminnnn. Evet canım kanguru var günde 4 kezŞükür kilo alsın, iyi olsun da. Zor biliyorum ama iyi olsun yeter ki. O minik savaşçı sana kavuşmak için çabalıyor üzme kendini. Görme iznin var mı? Ten teması yaptırıyorlar mu?
İyiyim elhamdülillah sadece genel olarak yorucu bi süreç inşallah hemen biter sağlıkla. Siz neden erken doğum yaptınızMerhaba canım nasılsın benim kızım da 3q haftalık doğmuştu
Sebepsiz dendi plesanta yaşlanması ama sebebi bulunamadıİyiyim elhamdülillah sadece genel olarak yorucu bi süreç inşallah hemen biter sağlıkla. Siz neden erken doğum yaptınız
Nasıl oldu canım? Daha iyi mi? Kilo durumu nasılAminnnn. Evet canım kanguru var günde 4 kez
Canım 2 kg olduk eve çıktık.Nasıl oldu canım? Daha iyi mi? Kilo durumu nasıl
Ay çok sevindim. Allah bir daha hastane yüzü göstermeyecek kadar güzel sağlık sıhhat nasip etsinCanım 2 kg olduk eve çıktık.
Ay konudaki bütün yazılarını okudum. Aynı durumu yaşamıyorum bende bebeğim olsun istiyorum çok erken dönemdeyim belki ama bazen isyan ediyorum, vazgeçiyorum filan. İnancım arttı sayendeCanım 2 kg olduk eve çıktık.
Canın çok sevdindim uzun yorucu bir savaşı başarılı bir şekilde atlatmışsın galip çıkmışsın Allah yüzünü artık güldürsün bebeğinin suyunun azalması veya bitmesi bebeğin organda bir anomalisi olursa oluyorCanım 2 kg olduk eve çıktık.