Yatıya gelen görümceler

mylittlepeony

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
406
520
33
Merhaba arkadaşlar, kafamı kurcalayan bu konuda fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Kısaca bahsedeyim. Benim ortaokul ve lise çağlarında 2 görümcem var. Okul tatillerinde ve bazı zamanlar yatıya geliyorlar. Eşim onlara çok düşkün olduğu için hemen gelin bizde kalın diyor benim fikrimi hiç sormadan. Yanlış anlamayın ben gelmesinler demem. Ama evin durumunu düşünmeden, benim fikrim sorulmadan gelip 1 hafta kadar kalıyorlar bazen. Ben evde misafir varken çok rahat edemiyorum. Üstelik safra kesesi rahatsızlığım var zaman oluyor ağrıdan uyuyamıyorum. Kızlar rahatsızlık vermiyor ama sadece evi çok rahat kullanıyorlar. Mutfak, yatak odası, özel alan bilmiyorlar... Kozmetik eşyaları bile sormadan kullanıyorlar. Ben birşey diyemiyorum çünkü eşimin beni yanlış anlamasindan korkuyorum. Sizce yanlış mı düşünüyorum? Acaba abartıyor muyum? Ve ne yapmalıyım..

:oha:
erkekler anlamaz canim yok ev temiz yok bilmem ne diye
en gicik kaptigim seydir birilerinin yatak odasina giremesii ..
sen sokmak istesen sokarsin zaten :P:KK59:

çalışıyor musunuz?

bir daha eşiniz çağırdığında yataklarını vs sermeyin

eşiniz yapsın; canım hiç halim yok yorgunum kardeşlerinle sen yapıver gibi

baktınız vıdı vıdı ediyorsa bende yorgunum vs diye: çağırırken bana sormadığına göre bunları yapacak gücün vardır vs gibi konuşun

Canım ben bu durumda iki şeye inanıyorum. A. Misafir gibi gel kalmadan gir b. Ev sahibi gibi gel yardım et.
Ablamın evine gittiğimde kalıyorum. Çoook uzak bir şehir bana ama ablamda olsa mutlaka yardım ederim. Yani o yemek yapmışsa mutlaka ben toplarım gibi.
Dipnot: yatak odasını evlenmedikleri için akıl edemiyor olabilirler. Mesela onlar geldiklerinde kapısını çekip şurayı kapayım uygun olmayabilir de.
Makyaj malzemesini insan nasıl ortak kullanmak ister o kısmı anlayamadım bile

Eşinin sana sormadan çağırması dusuncesizlik.bu konuda onu uyarmalisin.Ama benim görümcem de 10 gündür burda mesela 3 gün sonra gidecek uçak bileti aldı o yüzden canım çok sıkkın keşke 1 ay falan kalsa diye başının etini yiyorum.o da evimi rahat kullanır ama hiç gözüme batmaz.biraz arkadaş gibi olmaya calisirsan belki senin de gözüne batmaz en azından kendi sinirlerini bozmazsin.çunku sinirlenip tepki verememek cok zor gercekten

ben mi rahatım buradaki hanımlar mı çok katı bilemedim. Beni rahatsız etmedi anlattıklarınız. Abisi iki küçük kardeşine size sormadan gel diyemeyecekse ne anladım ben o işten? Ben eşimin ailesini çok sevdiğimden midir bilmiyorum, bana sormadan çağırabilir, haber vermesi kafii. İki genç kız nolmuş makyaj eşyalarınıza baksa merak ediyolar işte. Ben de teyzemin kızlarını alıp getiriyorum eve ona sormadan hem de 3 taneler, her yeri karıştırıyolar, kendi evleri gibi dolabı açarlar, her yere girerler ne bileyim ben rahatsız olmuyorum böyle şeylerden. Dert etmeye değmez.

Merhaba arkadaşlar, kafamı kurcalayan bu konuda fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Kısaca bahsedeyim. Benim ortaokul ve lise çağlarında 2 görümcem var. Okul tatillerinde ve bazı zamanlar yatıya geliyorlar. Eşim onlara çok düşkün olduğu için hemen gelin bizde kalın diyor benim fikrimi hiç sormadan. Yanlış anlamayın ben gelmesinler demem. Ama evin durumunu düşünmeden, benim fikrim sorulmadan gelip 1 hafta kadar kalıyorlar bazen. Ben evde misafir varken çok rahat edemiyorum. Üstelik safra kesesi rahatsızlığım var zaman oluyor ağrıdan uyuyamıyorum. Kızlar rahatsızlık vermiyor ama sadece evi çok rahat kullanıyorlar. Mutfak, yatak odası, özel alan bilmiyorlar... Kozmetik eşyaları bile sormadan kullanıyorlar. Ben birşey diyemiyorum çünkü eşimin beni yanlış anlamasindan korkuyorum. Sizce yanlış mı düşünüyorum? Acaba abartıyor muyum? Ve ne yapmalıyım..
1 hafta abilerinin evinde kalmalari normal. Seninde sevdiklerin ayni hakka sahip.
1. Derece yakinlarin kisasureli ziyaretleri idare edilmeli.
Evi rahat kullanmasi da normal ama sizin özel alaninizi onlara bildirmeniz gerekir. Onkar yengem zaten bir sey demiyor diye düşünüp özel esyalarinizi kullaniyor olabilir.
Onlara tatli dille soylemelisiniz. belki bir iki kozmetik urunde hediye alirsaniz konusmanizi destekler iyi niyetinizi gösterir.

Bir arkadas daha demis onlarla arkadas olmaya calisin.. beraber is yap8n beraber mutfaga girin. Hadi kizlar bugun temizlik yapalim deyin(eger sik sik gelip kaliyorlarsa). Arkasindan kahvenizi yapip karsilikli oturun. Beraber cikin dolasin.
Bir tane gorumcem var yas farkimiz olmasina ragmen mutlu oluyorum o geldigi zaman. Abisi de evlendigimizden beri benim haberim olmadan cagirir. Hatta bazen kendi arar abla size geliyorum evde msisinjz der. Simdiye kadar hic gocunmadim.
Kisisel esyalarinizin karistirilmasindan hoslanmiyorsaniz kirmadan gerekirse sakayla karisik gulerek uyarin. Daha kucukler herseyi dusunemeyebilirler

Makyaj malzemesine heves ediyorlar demek ki hijyenik değil derseniz onlara anlatıp mini boy birşeyler almaya çıkın birlikte

Ama şu kutsal yatak odasına girince ne olduğunu hala anlayamadım 40 yaşında kadınım

Görümcem hatta kocası yatak odama girerler ben de onlarınkine

Hiç aklıma fesat bir şey gelmez

O odada balkonlar var ve bir şeyler almak koymak gerekebiliyor vs cs

Ya da çocuk olunca tüm odalar rahat rahat girilir zaten

Buradaki tek müdahale eşinize olabilir bana da sorsan belki planım vardır yahut uygun olmayabilirim şeklinde

Yani değiştirilecek tek kişi eşiniz

Size sormadan cagirmasi yanlis.
Bence yatak odaniza girmemeliler. Ozel esyalari kullanmak vs. Sanirim bir de izinsiz yapiyorlar... sinir bozucu...
Sevmiyorum benim kişisel alanıma rahatça giren batıran insanları..
Saklayın esyalarinizi. Eşiniz yokken uyarin çekiniyorsanız eşinizden..

En nefret ettiğim.sey eşyalarının kullanılması.sizinde kardeşiniz varsa yatıya sesleyin bir iki eşiniz eahatsizligini dile getirdiğinde bende aynen böyle oluyorum diyin.bu milletteki rahatlığı da anlamıyorum.benim yengem yalvar yakar bir sene sonunda 1 gu n zorla kaldım .evimden başka yerde rahat edemiyorum

Makyaj malzemesine heves ediyorlar demek ki hijyenik değil derseniz onlara anlatıp mini boy birşeyler almaya çıkın birlikte

Ama şu kutsal yatak odasına girince ne olduğunu hala anlayamadım 40 yaşında kadınım

Görümcem hatta kocası yatak odama girerler ben de onlarınkine

Hiç aklıma fesat bir şey gelmez

O odada balkonlar var ve bir şeyler almak koymak gerekebiliyor vs cs

Ya da çocuk olunca tüm odalar rahat rahat girilir zaten

Buradaki tek müdahale eşinize olabilir bana da sorsan belki planım vardır yahut uygun olmayabilirim şeklinde

Yani değiştirilecek tek kişi eşiniz
Burada gariplik siz de ne demek elin adamı benim yatak odama.gorecek gozunuzden kaçarsa sutyen kilot ortada kalmış sa ne olacak.ben ablamın abimin geçtim arkadaşımın bile girmemişim dur yatı odasına.tam da dediğimiz gibi yatak odası kutsaldır

2 tane çocuk için de görümce konusu açmayıverin Allah aşkına. Görümcelik halleri mi var onların ya.... Millet de gaza gelmiş, 40lık kadınmışlar gibi çocuklara karşı vermiş gazı.... Düşmanlık tohumu ekmek yerine, o kızlara kardeşinizmiş, en olmadı kuzeninizmiş gibi yaklaşsanız her şey çok daha kolay olur. Eminim kimse sizin evinizi cehenneme çevirmek için gelmiyordur. 2 çocuk, abisini ziyarete geliyorlar hepi topu. Az iyi niyetli yaklaşın.

İzinsiz kişisel eşyalarınızın kullanılması, yatak odasına girilmeler konusunda uyarın doğru düzgün. Gerekirse kaldırın eşyanızı, kilitleyin odanızı. Yattıkları yeri düzeltmek, yedikleri tabağı kaldırmak gibi şeylerde de uyarınızı yapın, olsun bitsin. Problem mi bunlar...

Burada gariplik siz de ne demek elin adamı benim yatak odama.gorecek gozunuzden kaçarsa sutyen kilot ortada kalmış sa ne olacak.ben ablamın abimin geçtim arkadaşımın bile girmemişim dur yatı odasına.tam da dediğimiz gibi yatak odası kutsaldır

işte o elin adamı, odada gördüğü sütyene kilota bakmayacak

ben onları balkona asıyorum zaten isteyen bakabilir

o adamların hepsi çarşıda binlerce sütyen kilot görüyor

ha tişört görmüş ha sutyen ne fark eder ki

ha bu arada ben tatilde de bikini giyiyorum yani o adam ve binlercesi sütyenimi bolca görüyor

bence bir kutsallığı yok o odanın zira o sütyen kilot da her yerde olabiliyor benim evimde her yerde de sevişilebiliyor

yani evimde yatıya gelen misafir yatak odasına girmese onların yattığı koltukta da biz sevişmemiş mi olacağız

valla bizim evde sevişilmemiş yer bulmak zor kitaplıkların üstü gibi absürt yerler hariç

Bence fesatlık yapıyorsunuz. Onlar sizin kizkardesiniz olsa ve makyaj eşyalarınızı habersiz kullansalar lafını bile etmezdiniz.
Üstelik biri daha 15 yasinda bile olmayan 2 tane cocuk diyeyim. Yol yordam bilmemeleri kadar dogal bir sey olamaz. Oyle bir bahsediyorsunuz ki sanki 35 yasindalar.

Back
X