Yatıya gelen görümceler

Okuyanda sanırki herkes yatak odasında misafir ağırlıyor öyle karşı cıkmışlar konu sahibine. Benim annem odama girmez 10 yasındaki kardeşim girmez ben cagırırım cekinerek gelirler ama anam kardeşim en sevdiklerim onlarla aramızdaki saygı onları istememezlik falan da değil edep bu

Okuyanda sanırki herkes yatak odasında misafir ağırlıyor öyle karşı cıkmışlar konu sahibine. Benim annem odama girmez 10 yasındaki kardeşim girmez ben cagırırım cekinerek gelirler ama anam kardeşim en sevdiklerim onlarla aramızdaki saygı onları istememezlik falan da değil edep bu
Edeple hiçbir ilgisi yok bana göre.. Hiç tanımdağım bir insan değil nihayetinde... Yatak odasında misafir ağırlamam gerekseydi ağırlardım.. Mabet olarak görmüyorum.. Asıl bana göre edepsizlik sanki odada her daim sevişiliyormuşcasına insanları o odadan uzaklaştırma çabası..

Konu sevişip sevişmemek degil ki ayrıca evin her kösesinde sevişirseniz bu durum tüm evi kutsamak mı oluyor yani? Ben birinin evine gittiğimde kimsenin dolabını açmam yatak odasına da baska bir odasına da girmem ayrıca yatak odasına girmekten özellikle korkarım sonuçta çantası orda ya bişeyi kaybolsa ve aklından ben geçsem üzülürüm. Yakınım olup olmaması önemli degil odaya girmek için. Yetiştirilme tarzı ve kişinin özel yaşamına saygı olarak balıyorum olaya. SiZin sadece sevişirken mi tek kalmaya odadan herkesi uzaklaştırmaya ihtiyacınız var. Ben odamın bana özel olduğunu bilirsem rahat davranırım. Yatak odası misafirin girip zaman geçireceği bir yer değil bundan bahsediyorum yoksa ben odadayken tabi annem falan kapıyı vurup girer konusuruz bişey der. Ya da yemeğe çağırır vs. Ama konu annemin yatak odasının beraber vakit geçiremicemiz oturup çay kahve içemeyeceğimiz ya da dolaplarımı kafasına göre acamayacagı biyer olduğunu bilmesi. Girip girmemesi degil saygı göstermesi önemli.

Yıllardır yalnız yaşamaya alıştığım için kalabalık ev ortamı bir süre sonra beni de boğar rahat edemem. İnsan evinde de rahat edemeyecekse ne anladım o evden? eş kişisine düzgün bi şekilde söylemek gerek, ha keşke mecbur bırakmasa, inçe düşünebilse onlar da ama nerdee

Konu sevişip sevişmemek degil ki ayrıca evin her kösesinde sevişirseniz bu durum tüm evi kutsamak mı oluyor yani? Ben birinin evine gittiğimde kimsenin dolabını açmam yatak odasına da baska bir odasına da girmem ayrıca yatak odasına girmekten özellikle korkarım sonuçta çantası orda ya bişeyi kaybolsa ve aklından ben geçsem üzülürüm. Yakınım olup olmaması önemli degil odaya girmek için. Yetiştirilme tarzı ve kişinin özel yaşamına saygı olarak balıyorum olaya. SiZin sadece sevişirken mi tek kalmaya odadan herkesi uzaklaştırmaya ihtiyacınız var. Ben odamın bana özel olduğunu bilirsem rahat davranırım. Yatak odası misafirin girip zaman geçireceği bir yer değil bundan bahsediyorum yoksa ben odadayken tabi annem falan kapıyı vurup girer konusuruz bişey der. Ya da yemeğe çağırır vs. Ama konu annemin yatak odasının beraber vakit geçiremicemiz oturup çay kahve içemeyeceğimiz ya da dolaplarımı kafasına göre acamayacagı biyer olduğunu bilmesi. Girip girmemesi degil saygı göstermesi önemli.
Ya zaten kimse kimsenin odasına girip oturup çay kahve içecek değil... Ya da girip dolap karıştıracak değil... Ben bunu savunmuyorum.. Mesela kardeşim annem yatak odama girip üzerini değiştirebilir.... Bunun için benden izin almasına gerek yok bana göre... Ben bunu savunuyorum.. Yoksa tabiki her gelene oda açalım girsin, çıksın değil.. Ama anne kardeş o kategoriye girmiyor bende..

bu gorumcelere noluyor yahu

bende gorumceyım burda gorumce konularından dolayı unutanıyorum resmen

sınırlarını bılsınler ne munasebet ya

esınızı araya katmadan acıkca demenız lazım ızınsız esyamın kullanılmasından hoslanmam kısısel esyalarımı paylasmam dıye

şu yorumlar küçük kızlar için yazılıyor ya şok oluyorum.
biraz sakin arkadşlar ya,
daha ortaokula liseye giden kızlarla kendinizi kıyaslamanız da gerçekten takdire şayan, e bi zahmet siz onlardan daha gelişmiş olun, bir de gelip marifetmiş gibi anlatıyorsunuz.
küçük bu çocuklar daha ya, abileri yeni evlenmiş, heves etmişler gelip kalıyorlar abilerinde.
yazıktır günahtır ya, hiç mi çocuk olmadınız, hiç mi heves etmediniz büyüklerinize...

Ailesi ogretememisse sen ogretsen ne kaybedersin?
Esinin hatiri icin bir abla yenge olarak.
Ozenmislerdir genckiz oluyorlar normal degil mi?
Ben genelde o yastaki kizlar makyaj malzemelerime bakarken 1 tane ruj veya oje ,kalem ne olursa birsey hediye ediyorum. Bizde o zamanlardan gecmedik mi?
Benim hosuma gidiyordu sevinirler.
Yani kocaman kadinlar gelmiste odani karistirmislar gibi yazmissin..

çalışıyor musunuz?

bir daha eşiniz çağırdığında yataklarını vs sermeyin

eşiniz yapsın; canım hiç halim yok yorgunum kardeşlerinle sen yapıver gibi

baktınız vıdı vıdı ediyorsa bende yorgunum vs diye: çağırırken bana sormadığına göre bunları yapacak gücün vardır vs gibi konuşun
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Sevismek illa yatak odasinda mi olurki :) yeterince alan varsa girmeye gerek yok zaten o yastaki kizlarda bilmeleri gerekir.. ama takildigim nokta bu degil benim.. misafir cocuklari benim cocuklarla bir olup yatak odama girerler bi guzel hoplayip ziplarlar.. keza lohusalikta filanda yol gecen hani gibi olmuslugu vardir yatak odamin..kesinlikle girilmez vs durumunu abarti buluyorum. Ama ben kimseninkine girmem kolay kolay burdakiler gibi dusunenler olur diye..

Esin uzun sure oldugu icin ve sureklilik halinde oldugu icin sana sormasi gerek bencede.. ki rahatsizligin varmis...o evde yemegi sen yapiyosan vs dorsa cok iyi.. zaten neden zorunluluk olmadigi halde o kadar kisiyi ne diye cagiracaksinki? Hadi kocan dusuncesiz ama onlari surekli yollayan anne babada dusuncesiz bence.. sonucta bi taraf el kizi skntisi olabilir soyleyemiyor olabilir..kocasiyla arasi acilabilir...bakin ben 1-2 kez olmasina takilmiyorum surekli oldugu icin boyle dusunuyorum...

Kızlara söyleyin. "Kızlar yatak odası her zaman musait Olmuyor. Ortalıkta çamaşır kalabilir, yatağım karışık olabilir. Siz de ihtiyaç olmadıkça girmeyin lütfen diye." Yanlış anlaşılacak birsey yok bunda. YengeM bana dese değil kızmak. Yerin dibine girerim, ne densizmisim diye. Özel eşyalarınızı da oraya koyun. Bende asla hoşlanmam iznim dışında birinin bir şeyimi kullanmasindan.
Eşiniz le de konuşun. Kızları çağırırken bana da soyle, hazırlıksız yakalanıyorum diye.

Açıkcası ben rahatsız olmazdım.eşinizin kardesleri daha küçükler gelip kalmalarını istemesi bana normal geliyor.Ben nasıl ona sormadan kardeslerimi çağırıp kendi evleri gibi rahat etsinler kendilerini misafir gibi hissetmesinler istiyorsam esimde hakkı olduğunu düşünürüm hep.makyaj malzemesi kullanmasını ben sorun etmezdim.Tabi bazı kişiler bu tip kişisel eşyalarını ortak kullanmayı sevmezler.onlarada saygı duyuyorum.bunuda guzel bir dille söylerseniz anlayacak yaştalar dikkat ederler sanırım.Kardesi gectim biz kuzenlerle bile birbirimize kalmaya gideriz ve birbirimizin evinde gayet rahat davraniriz.cok kasmaya gerek yok bu tip şeyleri bana gore.

Back
X