• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatıya kalmayı adet edindi

Gulbahcem65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
11
6
86
36
Slm arkadaşlar burda çoğunuz sanırım benimle ortak bi soruna sahip ama benim sıkıntım eşimin kardeşleri falan değil onlar devamlı gelip kalır bizde de eşimin amcaoğulları hepside ünv mezunu memleketten gelip işleri olmasa da bir hafta bazen on gün bizde kalıyorlar bende eşim gibi çalışıyorum ve bunlar yılda bir değil her kafalarına estiğinde geliyorlar eşimle sırf bu yüzden hep dargınız.kardeşi olsa hani neyse kuzenleri yada uzaktan akrabaları kimse musait değiliz diyemiyor bana bi akıl verin ben bunları çekmek zorundamıyım ben mi abartıyorum acaba.bu arada bir yıllık evliyim daha ikinci haftamız da bunlar gelip gitmeye başladı kafayı yemek üzereyim

Slm arkadaşlar burda çoğunuz sanırım benimle ortak bi soruna sahip ama benim sıkıntım eşimin kardeşleri falan değil onlar devamlı gelip kalır bizde de eşimin amcaoğulları hepside ünv mezunu memleketten gelip işleri olmasa da bir hafta bazen on gün bizde kalıyorlar bende eşim gibi çalışıyorum ve bunlar yılda bir değil her kafalarına estiğinde geliyorlar eşimle sırf bu yüzden hep dargınız.kardeşi olsa hani neyse kuzenleri yada uzaktan akrabaları kimse musait değiliz diyemiyor bana bi akıl verin ben bunları çekmek zorundamıyım ben mi abartıyorum acaba.bu arada bir yıllık evliyim daha ikinci haftamız da bunlar gelip gitmeye başladı kafayı yemek üzereyim

yani arada misafir tabi ki ağırlanır da, sizinki çok fazla olmuş
bence yeterli tepkiyi koyamıyorsunuz ki eşiniz kimseye hayır demiyor
birgün yine misafir geleceğinde gelmesinler yoksa ben onlar burada olduğu sürece evde olmayacağım deyin ve dediğinizi de yapın bence
onların geleceği gün, daha onları hiç görmeden kendi ailenizin yanına gidin
şehir dışındaysalar işinizden izin alıp gidin, hasta raporu alın gidin vs
onlar gelmeden de dönmeyin
yalnız bunu yaparken "misafir" yüzünden değil de bu işin "sıklığı ve süresi" yüzünden olduğunu iyice vurguladığınızdan da emin olun
eşinize net bir mesaj vermiş olursunuz

Yakındaki uygun fiyatlı pansiyonun numarası buzdolabında bulunsun. Eşine şikayetini bildir. Başka gelmek isteyen oldupunda. İş arkadaşım. Üni ark kendi akrabalarım gelecek o ara de. Geçmiş olsun

başlarda bizimde oldu ben izin aldım dedim aynı evde benlemı oturcak gelenler sabah kalkmıycam odamı kilitlerim dedim bir iki kavga ettik otelde kalsınlar dedim olmaz ev varken ne oteli tartışması sonra konuyu aile buyukleri yanında açtım eşleri olsa gelseler anlarım bekar genç adamların evımde işi yok gazetedemı okumuyosun dedim kapıyı çarptı gitti geldiğinde beni anlamıştı bir dahada olmadı gelen birgün ya kaldı ya kalmadı gitti

Çalışan yeni evli bir çiftsiniz haklısınız:KK16:
İstemiyorum diyemezsiniz hem eşinizde alınır.:oops:
Hiç evde durmayın her boşunuzda eşinizle yakın yerlere kısa tatiller planlayın.
Tatil sitelerinde çok uygun fiyatlara fırsatlar var değerlendirin.
Eşiniz sizin hevesinizi kıramaz kabul eder hem gezmiş olursunuz hemde geliyoruz diyemezler:21:
Size gelip gezeceklerine siz gidip gezin:KK55:

Bu başka şehirde yaşayan akrabalarının evini otel gibi, istedikleri zaman gelip kalabilecekleri bir yer olarak gören insanlara sinir oluyorum.
Çok meraklıysan git tut bir ev kardeşim istediğin zaman git kal.
Millet sizin keyfiniz için yaşıyor sanki o şehirde.

ne düşüncesiz insanlar var.ziyarete gelir bir iki gün kalirsin ayda yilda bir.ama sürekli hiç hoş değil.üstelik zorla emrivaki yapmalari ayrı bir sorun.eşinizle konuşun anlamiyorsa hissettirin biraz.arayi tamamen açmadan.rahatsızım cok yoruldum bugün deyip erken yatin mesela.belki anlarlar ne bileyim.enterasan insanlarmiş.

Back
X