• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatıya kalmayı adet edindi

Bence istenmediklerini anlasalar bile gelmeye devam ederler,yüzsüzlükte sınır tanımadıkları çok belli.O yüzden açık açık rahatsızlığınızı aile büyüklerine iletin başka çözümü yok.Yoksa gelmelerini engelleyemezsiniz.Kim bilir belki de sizin şehirde sevgili yapmışlardır ondan sık sık gelip gidiyolardır.

Eşiniz de bitiyor olay ağzını açıp söyleyemediği sürece siz sinir olmakla kalırsınız.

Kayınvalide yok sizlere ömür arkadaşlar.hata eşimde bence de insan karsı tarafıda düşünür o erkek belki rahatsız oomaz da ben evimde hep başka erkekler ile yaşamak zorunda değilim ki
aslinda senden haric esin bu durumdan rahatsiz olmasi lazim. hangi erkek kardesi haric baska erkekle esini evde birakir!?
benim esim bekar misafir bile eve almaz. disarda bulusur.

Bakın tavrınızı koymazsanız daha çok vahlanırsınız. Isterseniz size yardımcı olayım bir örnek ile. Annemin teyzesi tatil oldu mu okullar, üç arsız çocuğuyla bize yatıya gelirdi. Üniversiteyi başka şehirde okurdum yarıyıl tatilinde eve bir gelirim ki piyangooo! Sıkış tepiş yatmalar, odamı birileriyle paylaşmalar, kahvaltısı yemeği çay saati hengameleri... Yahu yurttan evime gelirdim rahat etmeye hale bak. Yazın önemli bir sınava hazırlanırken duydum ki yine geliyorlarmış. Anneme çaktırmadan küçük valizimi hazırladım. Tam geldiler kapıya valizle çıktım. Şaşırdılar. Suratım asık "Hoş geldiniz ben de gidiyorum." dedim. Nedenini sordular. "Bu gürültüde çalışamam anneanneme gidicem bir haftalığına dedim. " .
Ertesi gün toplanıp gitmişler. Oh olsun. Gerçi annem hala kızar bana ama iyi oldu ayakları kesildi. Mesafe aramızdaki bir saat zaten daha ne yatılı kalırsın ki.

Ay çok feci ya. Koca koca adamlarla aynı evde, bari ev işi yapıyorlar mı?

Slm arkadaşlar burda çoğunuz sanırım benimle ortak bi soruna sahip ama benim sıkıntım eşimin kardeşleri falan değil onlar devamlı gelip kalır bizde de eşimin amcaoğulları hepside ünv mezunu memleketten gelip işleri olmasa da bir hafta bazen on gün bizde kalıyorlar bende eşim gibi çalışıyorum ve bunlar yılda bir değil her kafalarına estiğinde geliyorlar eşimle sırf bu yüzden hep dargınız.kardeşi olsa hani neyse kuzenleri yada uzaktan akrabaları kimse musait değiliz diyemiyor bana bi akıl verin ben bunları çekmek zorundamıyım ben mi abartıyorum acaba.bu arada bir yıllık evliyim daha ikinci haftamız da bunlar gelip gitmeye başladı kafayı yemek üzereyim
iş eşinde bitiyor

Slm arkadaşlar burda çoğunuz sanırım benimle ortak bi soruna sahip ama benim sıkıntım eşimin kardeşleri falan değil onlar devamlı gelip kalır bizde de eşimin amcaoğulları hepside ünv mezunu memleketten gelip işleri olmasa da bir hafta bazen on gün bizde kalıyorlar bende eşim gibi çalışıyorum ve bunlar yılda bir değil her kafalarına estiğinde geliyorlar eşimle sırf bu yüzden hep dargınız.kardeşi olsa hani neyse kuzenleri yada uzaktan akrabaları kimse musait değiliz diyemiyor bana bi akıl verin ben bunları çekmek zorundamıyım ben mi abartıyorum acaba.bu arada bir yıllık evliyim daha ikinci haftamız da bunlar gelip gitmeye başladı kafayı yemek üzereyim

ne görgüsüz insanlar var :işsiz:

Esin de cok genismis yani. Onlarin esinizin akrabasi olmasi sizin de akrabaniz oldugu anlamina gelmiyor.

Anlasilan esinizin bir sey yapacagi yok. En iyisi hic guleryuz gosterme, tv den sikilacaklari seyleri ac mesela kiro tiplerse caz, metal muzik falan ac. Yemekleri kotu ve az yap. Mesela banyodan bagir "havluyu yere kil dusurdu acaba" "bu tuvaleti temiz bulamayacak miyim ya" diyerek surekli soylen. Rahat huzur verme. Sofra kurulurken toplanirken esine emir yagdir. Ve yapabiliyorsan yanlarinda biraz rahat giyin.

Esin de cok genismis yani. Onlarin esinizin akrabasi olmasi sizin de akrabaniz oldugu anlamina gelmiyor.

Anlasilan esinizin bir sey yapacagi yok. En iyisi hic guleryuz gosterme, tv den sikilacaklari seyleri ac mesela kiro tiplerse caz, metal muzik falan ac. Yemekleri kotu ve az yap. Mesela banyodan bagir "havluyu yere kil dusurdu acaba" "bu tuvaleti temiz bulamayacak miyim ya" diyerek surekli soylen. Rahat huzur verme. Sofra kurulurken toplanirken esine emir yagdir. Ve yapabiliyorsan yanlarinda biraz rahat giyin.

Hiç yemek yapmasın deli mi?

Bu ne ya.Kafaya göre gidip insanda bir hafta on gun kalırmı.Birisine bir gece yük olucam diye ödüm kopar.Hiç mi yok bunların anası,babası,uyaran birisi.

Benim esim yapsa bana kalmadan kayinvalidem cingar cikartir hepsinin agzina s..... ne demek. Kuzen de olsa elin adami ne isi var benim mahremimde dakka basi.

Ben sevmiyoum yatılı mısafır ya. hadı yılda 1 kere yada 2 kere o da kardes falan olurda ne o dıdısının dıdısı kuzenıymışte 10 gunmuşte. 2 geceyı gecmemelı.

Bana kalmaz eşim kabul etmez. . Kardeş falan neyse ama kuzenlerini hayatta yatıya kabul etmez..

Yuh diyorum yüz vermissiniz saçmalamıslar kardes bile yatılı gelmemeli öyle sık skı

Elin erkeğinin sizde esin yokken ne işi var? Esin nasıl bu kadar rahat? En modern erkekte bile böyle bir şey duymadım. Hadi eşini geçtim, o erkekler de mi utanmıyor?

Valla sonuna kadar haklısın.Kardesleri değil birşey değil benimde kuzenlerim aynısını yapıyorlar yazın bizden çıkmak bilmiyorlar ve bende bıkmış durumdayım insan biraz düşünceli olur

Kesinlikle haklisin 1 yil değil 10 yilda evli olsaniz one ya koca koca adamlar bide sizde çalışıyorsunuz ne münasebet ya kafalarina gore geliyorlar siz evlisiniz orasi bekar evi degil ki valla ben burdan sinirlendim seni düşünemiyorum hem çalışıyorsun bide kostur koştur misafir agirliyosun cok haklisin.

Misafire de ki halamlar geliyormuş kalmaya özlemiştim de zaten yere yatak açarım sen çocuklarla uyursun ablacım yatağa işiyorlar ama idare edecen artık :KK51: de.

Back
X