• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatıya kalmayı adet edindi

başlarda bizimde oldu ben izin aldım dedim aynı evde benlemı oturcak gelenler sabah kalkmıycam odamı kilitlerim dedim bir iki kavga ettik otelde kalsınlar dedim olmaz ev varken ne oteli tartışması sonra konuyu aile buyukleri yanında açtım eşleri olsa gelseler anlarım bekar genç adamların evımde işi yok gazetedemı okumuyosun dedim kapıyı çarptı gitti geldiğinde beni anlamıştı bir dahada olmadı gelen birgün ya kaldı ya kalmadı gitti
Dogru valla aynen öyle
Eşinin kendinin kabul etmemesi lazım
YuZ bulmuslar

Misafirden daha çok nefret ettiğim şey varsa yatılı misafirdir.
Bu ne yüzsüzlük. Madem habersiz geliyorlar müsait değiliz diyip geri çevirin. Baktınız eşinizden yüz buluyorlar alın bavulunuzu çıkın. Bazen çözüm cinnettir.

Kayınvalide yok sizlere ömür arkadaşlar.hata eşimde bence de insan karsı tarafıda düşünür o erkek belki rahatsız oomaz da ben evimde hep başka erkekler ile yaşamak zorunda değilim ki

İşleri yoksa niye geliyor ya, gelip de niye 10 gün kalıyorlar? Siz ve eşiniz evde yokken napıyorlar? Turistik bir yerde misiniz?

Üniversite bitmiş, ama kafa basmıyor mu bu kuzenler de?

Muzurtilkiye katılıyorum, sen evden uzaklaş eşin ağırlasın.

Peki bu amca çocuklarının annesi filan yok mu arayıp onauygun bir dille söylesen.Yenge kusura bakmayın ama bu şekilde gelinip gidilmesinden hoşlanmıyorum evli olsalar anlarım ama eşimin kuzenleri bile olsa evimde bekar erkeklerin olmasından çok rahatsızlık duyuyorum de

Kesinlikle abartmıyorsun bende çalişiyorum anca çekirdek aileme bakabilirim onlara hizmeti kim edecek eve gelip pijamalarınla oturup dinlenemeyecek misin eşin buna binson vermeli kardeşleri anlarim da amcaoğlu ne diye geliyor..

eşinle bu konuyu ciddi ciddi konuş anlat içindekileri.. baktın olmuyor ilgilenme, eşine de karnım ağrıyo , sırtım ağrıyo filan bişeyler de , bikaç kere kendi yaparsa yemeği vs bak bi daha gelin diyor mu ..

De ki konu komşu sorup duruyor ne kadar çok gelen giden oluyo kim bunlar diye ben zor durumda kalıyorum sonra de

Sahili olan bi kent tabi ki evde yokken anahtarları vermem de adam sabah bizimle çıkmıyor ki evde kalıyorlar işte mümkün olsa şehir değiştirecem ama iş burda he deyince de çıkamıyorsun ki

Arkadaşım o zaman bu adamların ailesini anasını babasını arayıp rahatsızlığını dile getireceksin.Yollamasınlar oğullarını,siz sesinizi çıkarmayınca durumdan hoşnutsun zannediyorlar.Etrafta dedikodu yapan çok de şöyle böyle de zırt pırt gelmesinler.

İyi bir tartışmanız ve geri adım atmamanız gerekiyor. Çok şükür bu konuda hiç sıkıntı yaşamadım, eşim aile olarak geldiklerinde sıkıntı etmez fakat kuzenleri de olsa bekar bir erkeğin evimizde kalmasına da müsaade etmez kesinlikle. Bu güven meselesinden çok uygunsuz bir davranıştır onun gözünde.

Kayınvalide yok sizlere ömür arkadaşlar.hata eşimde bence de insan karsı tarafıda düşünür o erkek belki rahatsız oomaz da ben evimde hep başka erkekler ile yaşamak zorunda değilim ki
İyide senin baska adamlarla aynı evde olmandan rahatsız olmasi lazım
Bide yeni evlisiniz
Görümce filanda mi yok canım?

amcaogullarının ne isi var ya gelip kalıyorlar ustelik evliligin ikinci haftasında ama esinizin sucu bu istememesi lazım cok sacma ya evde de yoksunuz yeni evlisiniz uygun degil hic

resmen birlikte yaşıyorsunuz. kiraya doğalgaza falan da ortak çıksınlar bari en azından bi işe yararlar.

hepsi bi yana eşinle bu konuyu son kez tartış ve onların bi dahaki geldiklerinde evden gideceğini, onlar gidene kadar da dönmeyeceğini söyle. ''çünkü o kadar erkekle aynı evde kalmaktan rahatsız oluyorum'' de ve ya kendi annene ya da kayınvalidene git.

hatta kendi annene değil de kv'ye git, hem neden gittiğini ona da anlatırsın, o da hem oğluyla, hem ötekilerin anneleriyle falan konuşur.

Ne kadar düşüncesiz insanlar 1 2 gün olsa neyse. Sonuna kadar haklısınız. Eşinize durumu anlayana kadar anlatmalısınız.

Aklima geldi okuyunca, 1 yillik evliydim bir aksam esim amcaoglunun gelecegini soyledi. Aksamin 9u, kosa kosa markete gittik. Geldim kek yaptim, oda hazirladim, yatagini, pijamasini vs. Misafir sonuçta. 1e kadar bekledim, esime dedim is var ben yatıyorum. Gece 2de gelmis, sabaj ciktim ise gittim. Esim de ise gitti tabi. Kiz arkadaşıyla gorusmeye 1 saat uzakta yakin bir sehre gidecegini söylemiş, kapiyi cekip cik demiş esim. Aksam geldim. Hani anlarsiniz eve yabanci girdigini ya. Banyo, havlu kullanimi falan neyse. Seytan durttu bir actim bulaşık makinesini arkada 2 bardak, 2 tabak :kk77: sonrasi aksam bir kriz :) bir daha gelmedi tabi. Hatta aksam aradi esim kabul etmedi

Son düzenleme:
Gebere Jackson Gebere Jackson ağzına sağlık,
Cidden tut kollarından at bu ne yav.
Cadıyım vs ama iyi ki cadıyım,kimseyi kabul etmiyorum ben,görmek isterse gidiyor yanlarına.
Milletin tatillik oteli miyim ben
Ti Allam.

Tamamen aliskanlik haline gelmeden noktayi koyun.
Madem gelip 10gun kaliyolar ilk gun gidin arkadasinizla oturun biyerde gec gidin eve. Sonraki gun cagirin mutfaga yardim etsinler cayida onlardan isteyin . Muhakkak tv izlerler isten geldim basim kaldirmiyo diyip kapatin . Sabahta supurge surda evi supurursun diyin misafir degilsin dersin .
Istenmedigini anlar gelmez bidaha

Back
X