• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yattığımız yatağa karışılır mı ?

KV art niyetli veya değil kimse evli insanların yatacak yerine karismamali. Mahremiyet sadece yataktaki işte değildir evli insanların hayatlarına her türlü müdahale mahremiyete saldırıdır. BiziM insan olarak en büyük eksiğimiz maalesef bu başkalarının hayatlarına burnunu sokmak. ..

Takılmayın. .. bir daha bu ve buna benzer birsey olursa çok da kırmadan dokmeden biz evli insanlarız anne kaç yıllık evliyiz biliriz ne yapacağımızı siz dert etmeyin deyin kapatın konuyu.

Normalde demiyor (cocuk oldugundan beri) ama bir misafir görsün hemen beni külkedisi moduna sokuyor
Bayramın 1. Gunu etkeri kovaya koymuşlar bana diyor ki bunu yukarı götür :) oldu canım hem çiğ ete dokunucam hem ağır kova taşıyacagım!
Hemen kocama seslendim 'annen taşı dedi de askım ben bunu tasıyamam kiiii':KK43: '
Cok iyi yapmissin cnm
Oglu dururken sana kova tasitmak istemesi
Allahim yaa
Düşüncesiz valla

Cok iyi yapmissin cnm
Oglu dururken sana kova tasitmak istemesi
Allahim yaa
Düşüncesiz valla

Kayınpederimden kaynaklanıyor
Her işe karısını koşturur oğullarına çok demez
O da öyle gördüğü için bana yaptırmayı anormal bulmuyor

Kayınvalide kocası karsısında ezik
Ama başkalarına asla ezdirmez kendini o ezer

Bizimki de yapıyor
14 senedir hep ayrı yatırmaya uğraşıyor
Geçen sene ev kalabalıktı ama eşimin odasında yatabilecek şekilde ayarlayabilirdi ilk gün yapmadı
İkinci gün eşim biz burda yatalım dediğinde cevap Hayır oldu dinlemedik tabi kpeder de onlar ailece ayrı odada kalsınlar deyip destek oldu

İlk bebeğimiz olduğunda da bana hepsen salonda bebekle yat x sabah işe gitcek derdi

Kendisi çok erken sanırım 40 yaşında yatağını ayırmış eşinden
Ondan öncede çok iyi bir ilişkileri yokmuş
Bu yüzden yaptığını düşünüyorum

Sonuçta senede bir ya görüşüyoruz ya görüşmüyoruz ama evde naparsa yapsınlar benim yanımda yan yana yatmasınlar diye fesatlık yapıyor

Bizimkide sizinki gbi ayrı yatıyor
Herkes ayrı yatsın istiyor

Bence akil edemiyor yasli oldugundan. Genclerdeki tutku, ten tene deginceki bag, cinsellik felan onda seneler once bitmis olmali( kp öldu sanirim).
Niyetide kotu degil.
Tikis tikis yatmayi biz ayri yatmaktan daha iyi gorurken, o ayri yatmanin verdigi rahatligi tercih ediyor.
Tercih.
Kadina gonul koymayin bundan.
Benim annem akil ediyor mesela, abimgil turkiyeye gittigimizde bizim ordaki eve geldiginde annem kendi yataklarindaki carsafi herseyi yeniledi ve abimgili kendi yataklarina yatirdi. Babam oturma odasinda yatti annemde kardesimin odasinda. Ayri ayri yataklarda. Her anne bunu akil edemiyor demekki, beraber yatmanin onemini bilmiyor genclerde( gerci annem babam icinde onemli, ama neyse). Herneyse. Kv uzun zamandr dul galiba. Sebebi bu.

Dul degilde dul hayatı yaşıyor
Kp tv karsında uyuyor
Kv yatak odasında

Bu yuzden heralde kimsenin beraber yatmasını istemiyor

Dul degilde dul hayatı yaşıyor
Kp tv karsında uyuyor
Kv yatak odasında

Bu yuzden heralde kimsenin beraber yatmasını istemiyor

Istemiyor diye dusunmeyin. Sanki " kv ayri gayri yattigi icin benimde ayri yatmami istiyor kocamla' der gibi oluyor o cumle. Akil edemiyor eskiler diyelim ona.

Herkese iyi bayramlar diliyorum öncelikle..
Biz bayram için memlekete geldik burda köy evinde kalıyoruz
Eşimle kaldıgımız oda da bir çift kişilik birde tek kişilik yatak var bu yıllardır böyle.
Kızım babaannesiyle yatmak istedi onların oda da.

Bizim oda da yataklar hazır kayınvalide serın olur dıye yorgan çıkardı odamızdaki iki yatak içinde
Tekli yorgan için buna gerek yok ki dedım, oğlu için orada yatar belki dedi.
Neden dediğimde rahat rahat yatın sıkışmayın dedi.
Anlam veremedim gece kızım uyandı kv yanımıza getirdi eşimle birlikte uyudugumuzuda görmüş oldu
Kızımı aramıza aldım.

Ertesi gece evdeki diğer kişilerden biri yorgan istedi tekli yorganı ver dedim kullanmıyoruz.
Kalsın dedi yine oğlu için
Biz buyuk yatakta yatıyoruz rahatız dedim
Yıne bıraktı o yorganı eşime de tam yatarken oğlum senin yatagını açtım iki de yastık koydum yat dedi
Ben içerdeydim ne dedi annen dedm yatagı acmış onu diyor dedi
Sonra baktı yastıkların tekli yatakta olduğunu gördü bir şey demedi
O gece yıne kızım babaannesıyle yatmak istedi kv bu sefer sesını cıkarmadı
Belki de uyanıyor diye
Almak zorunda da degıl tabi ama ısrarla tekli yatak açıp kızımı da çocuk istediği halde almayınca Bir sey mi yapmaya çalışıyor yine dedim
Ne bu şimdi anlamadım yine benimle uğraşmayamı başlıyor bu kadın ?
Iyi oglunu gonderyor tek kisilik yataga.kizim sen buraya yat da oglum orda yatsinda diyebilirdi cift kisilik yatak icin.hamilesiniz sanirim.acaba gercekten siz rahat yatin(hani hava sicak hamilelik vs..)diye oyle davranmis olabilir desem cok mu iyi niyetli olur ki acaba?cunku cift kisilik yatagi ogluna degil size birakmis hep kaynananiz

Hamilelik takviminizi gordum siz rahat edin diyemi acaba dicem ama ogluna ozellikde rahat yatar gibi laflar soylemesi bariz ayri yatmanizi istedigini izah ediyor.

Bunu aynen koyde benim k.v de yapti.
Ozaman oglum 3 yasindaydi.
Odada 2 kanepe vardi.
Birinde biz birinde oglum yatti.
Gece oglum mizmizlaninca ben bazen oglumun yanina gecmistim.
K.v sabahin korunde dan diye odaya giriyordu kalkin diye.
Erkenden.
Oglumla uyumalarima denk geldi genelde.
Bir de bunu ovunc gibi x koyde hep ogluyla yatti diye anlatti eltimlerin falan yaninda.

Ben sok olmustum.
Sen benim odama ne karisiyosun.
+bunu nie 3.sahislarin yaninda soyluyosun.
Ayrica evli iki insan ayni yatakda yatar yani bunu idrak edemiyordu.
Onun hosuna gidiyomus oglumla yatmam yani.

Uff yani k.v oglunu kislaniyoda ise yatak odasida karisinca benim midem bulaniyor.
Evlendirmeyin oglunuzu be diye cemkiresim geliyor.

Baska lafda geliyorda ne ortam ne terbiyem musade eder.

Ben de 2 gün sonra doğum yapcam kayınvalidem geldi bize. Ben çocuk odasında yatıyorum son 2 aydır geceleri dönüp duruyorum diye. Sabah uyandım eşimin yanına gideyim biraz sarılayım diye. Kayınvalide çıktı karşıma tuvalete gir kızım diyo anne tuvaletim yok benim diyom nereye gidiyon diyo. Ya kocamın yanına gitcem ne var zorla tuvalete sokacak beni. : )) Kıskanıyorlar bence :)

Istemiyor diye dusunmeyin. Sanki " kv ayri gayri yattigi icin benimde ayri yatmami istiyor kocamla' der gibi oluyor o cumle. Akil edemiyor eskiler diyelim ona.

Belki de dediğiniz gbi akıl edemediğinden
Ama adı kaynana ya ben direk istemiyor diye yorumluyorum :)

Iyi oglunu gonderyor tek kisilik yataga.kizim sen buraya yat da oglum orda yatsinda diyebilirdi cift kisilik yatak icin.hamilesiniz sanirim.acaba gercekten siz rahat yatin(hani hava sicak hamilelik vs..)diye oyle davranmis olabilir desem cok mu iyi niyetli olur ki acaba?cunku cift kisilik yatagi ogluna degil size birakmis hep kaynananiz

Öyle olsa bunu dile getirirdi diye düşündüm
Hamilesin diye o yatagıda açtım isterseniz ayrı yatın diyebilirdi
Hiç hamilelik konusu gecmedi

Hamilelik takviminizi gordum siz rahat edin diyemi acaba dicem ama ogluna ozellikde rahat yatar gibi laflar soylemesi bariz ayri yatmanizi istedigini izah ediyor.

Odada 2 kanepe vardi.
Erkenden.
Bir de bunu ovunc gibi x koyde hep ogluyla yatti diye anlatti eltimlerin falan yaninda.

Ben sok olmustum.

Uff yani k.v oglunu kislaniyoda ise yatak odasida karisinca benim midem bulaniyor.

Odada 2 kanepe vardi.
Erkenden.

Ben sok olmustum.

Sizinkinin yaptıgı daha ayıp

Ya kıskanıyor diyoruz da ben gercekten anlamıyorum nasıl kıskanıor bu kıskanclık degil başka bir sey
Oğlunu cok seven onun mutlulugunu yuvasını düzenini kıskanamaz ki

Benim kayınvalidem oğluna çok bağlı biri değil ayrıca

Herkese iyi bayramlar diliyorum öncelikle..
Biz bayram için memlekete geldik burda köy evinde kalıyoruz
Eşimle kaldıgımız oda da bir çift kişilik birde tek kişilik yatak var bu yıllardır böyle.
Kızım babaannesiyle yatmak istedi onların oda da.

Bizim oda da yataklar hazır kayınvalide serın olur dıye yorgan çıkardı odamızdaki iki yatak içinde
Tekli yorgan için buna gerek yok ki dedım, oğlu için orada yatar belki dedi.
Neden dediğimde rahat rahat yatın sıkışmayın dedi.
Anlam veremedim gece kızım uyandı kv yanımıza getirdi eşimle birlikte uyudugumuzuda görmüş oldu
Kızımı aramıza aldım.

Ertesi gece evdeki diğer kişilerden biri yorgan istedi tekli yorganı ver dedim kullanmıyoruz.
Kalsın dedi yine oğlu için
Biz buyuk yatakta yatıyoruz rahatız dedim
Yıne bıraktı o yorganı eşime de tam yatarken oğlum senin yatagını açtım iki de yastık koydum yat dedi
Ben içerdeydim ne dedi annen dedm yatagı acmış onu diyor dedi
Sonra baktı yastıkların tekli yatakta olduğunu gördü bir şey demedi
O gece yıne kızım babaannesıyle yatmak istedi kv bu sefer sesını cıkarmadı
Belki de uyanıyor diye
Almak zorunda da degıl tabi ama ısrarla tekli yatak açıp kızımı da çocuk istediği halde almayınca Bir sey mi yapmaya çalışıyor yine dedim
Ne bu şimdi anlamadım yine benimle uğraşmayamı başlıyor bu kadın ?

fesatlık seni rahatsız etmeye calısyor. benım kaynanam da böyle. evlerımız bırbırıne yakındı önce yalvarırdı eve gıtme dıye ustelık ben daha 1-2 aylık yenı evlıydım ve o şehire yenı gelmıstım. normalde hiç umursamaz ogluna sevgi falan göstermez hatta küfürlü konusur erkek gibi küfür eder 80 yasında ama saygısızdır agzı pistir. süreki benden nası uzaklaştıracak komık gulunesı şeyler yapıyor senın kaynana gibi. eşimde tam tersi annesinin yanında sarılır. oyy benım güzeller güzeli karım falan der. benım dunyam bitanem faşan der sarılır öper .. allahtan kocam iyi ya. ne yapmaya calsıyor bu anne ya dediğimde boşverrr ucmus kafası der

Belki de dediğiniz gbi akıl edemediğinden
Ama adı kaynana ya ben direk istemiyor diye yorumluyorum :)
yok canım tabıı ki istemıyor. rahatsızlık vermek işte amaç. benım kv ben 3 ay da bır kez görurum o da ben ıstersem tabı ki... kocam önceden bosanmıs bız evlenmeden 6-7 yıl önce gecen gun geldı kaynanam bize diyor ki aahhhh oğlum öbür karında yanınızda kala ona da yazık değil mi

manyakmı ne ya dedım. ustelık o kadın bakıma muhtac falan degıl kı hanı acıdı dıye kendımızı tesellı edelım. ne karısı anne ya ben boşanalı yılar oldu dedı. kocam hıc gorusmez asla bagı yok . nerden aklına geldıyse . hala durur duru o kadının lafını acar . normalde ondan da nefret eder aslında . sırf ben raatsız olayım dıye ama bu defa kocamı fecı sınırlendırdı çunku durmadan bana rahatsızlık vermeye calısması kocamın tepesını attırdı . resmen güzel mutlu evlılıgımıze fıtne sokmaya cabalıyor. süreki eskı evlılıgınde bahsedıyor . anneme bak ya huzurumu bozmaya calısyor dedı kocam sonunda ... derdı ne ya 80 yasında kadının ya dedi

Belki hamile olduğunuz için rahat uyursunuz diye yatağı yorganı yedekte bırakıyor olabilir.

Back
X