- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
yok canım tabıı ki istemıyor. rahatsızlık vermek işte amaç. benım kv ben 3 ay da bır kez görurum o da ben ıstersem tabı ki... kocam önceden bosanmıs bız evlenmeden 6-7 yıl önce gecen gun geldı kaynanam bize diyor ki aahhhh oğlum öbür karında yanınızda kala ona da yazık değil mi
manyakmı ne ya dedım. ustelık o kadın bakıma muhtac falan degıl kı hanı acıdı dıye kendımızı tesellı edelım. ne karısı anne ya ben boşanalı yılar oldu dedı. kocam hıc gorusmez asla bagı yok . nerden aklına geldıyse . hala durur duru o kadının lafını acar . normalde ondan da nefret eder aslında . sırf ben raatsız olayım dıye ama bu defa kocamı fecı sınırlendırdı çunku durmadan bana rahatsızlık vermeye calısması kocamın tepesını attırdı . resmen güzel mutlu evlılıgımıze fıtne sokmaya cabalıyor. süreki eskı evlılıgınde bahsedıyor . anneme bak ya huzurumu bozmaya calısyor dedı kocam sonunda ... derdı ne ya 80 yasında kadının ya dedi
Yuh yani baya ileri gitmiş densiz kadın
Benimki de ilk evlendiğimde kızınız olursa adını şu koyun diyerek eşimin eski sevgilisinin adını söylemişti
Benziyorlar ama sizinki daha fena Allah yardımcınız olsun