evet babasını katleden bir cellat oluşu da duygusal kişiliğini daha bir güzel ortaya koymuştur
o zamanın şartlarını şimdiki zamanla karıştırmamak lazım, ayrıca baba kardeş katliamını da tek yapan padişah o değildir
dünyada 10milyar sinek var hepsi b.k yiyor çogunluğun yaptığı hareket dogrudur dşye birşey mümkün olamaz
o sinek olmanın getirdiği birşeydir, bunlarda o dönemde devletin başında bulunmanın getirdği şeyler, insan hakları vb. gibi insanlığın henuz haberdar olmadığı, hatta devlet varlığının insan varlığından daha önde tutulduğu bir dönemden bahsediyoruz .....
mısır seferi sırasında önünde peygamberimizin rehberlik yaptıgı bir padişah için bu yorumlar çok üzücü...:1no2:
canım sen tüm mesajları tam okumamışsın sanırım, ben kendisini savunuyorum onun hakkında hoş olmayan şeyler söyleyen arkadaşa karşı, lütfen baştan sona bir kez daha oku mesajların hepsini....
evet babasını katleden bir cellat oluşu da duygusal kişiliğini daha bir güzel ortaya koymuştur
mısır seferi sırasında önünde peygamberimizin rehberlik yaptıgı bir padişah için bu yorumlar çok üzücü...:1no2:
bunun ispatını kaynak göstererek yaparsanız memnun olurum .dinimizde kur'an-ı kerim ve hadis-i şerifler dışında neyi rehber seçiyorsunuz şimdi bunu merak ettım ;çünkü bu iddianız her ikisinde de yer almamaktadır.
ha babasını öldürmüş ha zorla tahttan indirip bedduasını almış ikisi arasında çok bir fark var mıdır ??? aman canım sen de babasını degıl kardeşi ve yigenlerini öldürmüş bu da bir şey mi !!! padişahım çok yaşa ayrıca açıklaması her ne olursa olsun cana kıymayı onaylıyor olmanız da da vahim bir durumdur ( birisi sevmek ya da nefret etmek herkesin kendi insifiyatindedir kimse kimsenin görünüşünü değiştiremez her gerçek her yerde söylenmez bu da insanların işine gelmez)
görüş paylaşımı,tartışma medeni seviyede olmalıdır ;görüşlerimi eleştirebilirsiniz ama şahsıma yönelık şunu ögrenin bunu yapın şeklinde yargılarda bulunamazsınız o zaman benım de size yanıtım siz kimsiniz olur öncelikle bu bir benim neyi alıntı yaparak soru sordugumu farkedemezdıyseniz yanıt yazmadan(daha dogrusu saldırmadan) tekrar hatta tekrar okuyunuz
ben yok efendim ' Mısır seferi sırasında önunde Hz.muhammed(s.a.v.) rehberlik yaptıgı bir padişah oluşunu ' hangi kaynaga dayanarak söylüyorsunuz dedim yani bu nerde geçiyor yaptığı vahşeti kastetmediğim metnimdeki anlatımda ortadadır konu bitirilip tekrar satır başı alınmıştır yazımdaki nüansa dikkat etmiş olsanız alakasız bölumler oldugunu pek tabi kavrardınız bu da iki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?