Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lekelenme ya da kanama gibi hiç bir belirtim yok ama sizin olmusmuyduBenimde beta yavaş arttığı için sağlıksız denildi ve düşük yapmıştım bı kaç gün içinde
Hayır bendede olmamıştıLekelenme ya da kanama gibi hiç bir belirtim yok ama sizin olmusmuydu
Son durumunuz nedir? Son reglimiz aynı tarihmiş. Aynı anda bezner şeyleri yaşıyoruz.Merhaba son reglimin başlangıcı 14 Şubat 9 martta beta hcg 161 çıktı 11 martta 267 13 martta ise 386 çıktı.doktorum istenilen gibi artmıyor sağlıksız gebelik olabilir cumartesi tekrar test verin dedi aynı durumu yaşayan var mı ? Çok istemiştim çok üzgünüm bişi mi olacak diye
Kese gayet güzel ilerliyor beta hcg düzene girdi sadece kesenin etrafında kanama alanı görünüyor ilaç kullanıyorum o da azalmaya başladı cumartesi kontrolüm var kalp atışını duyabiliriz muhtemelen dedi doktorum.hamilelik tamamen mucizevi birşeymiş tabiki tıbba doktorlara inancım sonsuz ama Allah ne derse o oluyor kötü şeylerle hemen iç karartmamak gerektiğini öğrendim bu süreçte umarım bundan sonrası da güzel olur umudunu kaybetme sorunun devam ediyorsa eğerSon durumunuz nedir? Son reglimiz aynı tarihmiş. Aynı anda bezner şeyleri yaşıyoruz.
Merhaba son durumunuz nedir, aynı şeyleri yaşıyoruz gibi. 7 Nisan'da 505 ile öğrendim, 9 Nisan'da 804 oldu, 14 Nisan'da 1600 oldu, 21 Nisan'da 2450.Merhaba son reglimin başlangıcı 14 Şubat 9 martta beta hcg 161 çıktı 11 martta 267 13 martta ise 386 çıktı.doktorum istenilen gibi artmıyor sağlıksız gebelik olabilir cumartesi tekrar test verin dedi aynı durumu yaşayan var mı ? Çok istemiştim çok üzgünüm bişi mi olacak diye
Merhabalar bu kan sonuçlarını hep 2 gün arayla mı verdiniz acabaMerhaba, beta hcg değerim benim de istenilen şekilde artmıyor.2 gün arayla 197, 302,340,390,760,1090 ve 1490 şeklinde ilerledi. 2 gün sonra randevum var. Lekelenmem de devam ediyor ve düşük önlemek için fitil kullanıyorum. Doktor keseyi 109ü iken görmedi. Dış gebelik endişem var. Gelişmelerden haberdar ederim![]()
Merhaba cumartesi tekrar gitcem kontrole kese gayet güzel ama kalp atışı 6. Haftada duyamadık olabilir 8 e kadar bekleyelim dedi doktorum bende düşük önleyici ilaca devam ediyorum umarım güzel şeyler olur hepimiz içinMerhaba son durumunuz nedir, aynı şeyleri yaşıyoruz gibi. 7 Nisan'da 505 ile öğrendim, 9 Nisan'da 804 oldu, 14 Nisan'da 1600 oldu, 21 Nisan'da 2450.
6. Hafta içindeyim şuan, 5 haftalıkken kese göründü, kese etrafında kanama alanı olduğu için düşük önleyici iğne ve hap kullanıyorum
Evet 2 gün arayla istedi doktorumMerhabalar bu kan sonuçlarını hep 2 gün arayla mı verdiniz acaba
Yaaaa inşallah bizim de sağlıklı şeyler konuşup duyarızMerhaba cumartesi tekrar gitcem kontrole kese gayet güzel ama kalp atışı 6. Haftada duyamadık olabilir 8 e kadar bekleyelim dedi doktorum bende düşük önleyici ilaca devam ediyorum umarım güzel şeyler olur hepimiz içinkanama alanım benimde devam ediyor
İnsallah güzel haberlerini alalım bize de haber ver olur muYaaaa inşallah bizim de sağlıklı şeyler konuşup duyarızbugün hastane yolcusuyum bebişim 6+4
Benim sonradan girdi düzene beta geç döllenmeden kaynaklı olabileceğini soyledi doktor kendimde çok erken öğrenip gitmiştim doktora zaten. Simdi tek sorun kalp atışı insallah onu da duyarımAynı durumu yaşıyorum kızlar , kese var dış gebelik değil diyorlar ama sağlıklı olmadığı söyleniyor, kanamam bi ağrım hiçbir belirtim yok , bu beta hcg neden düzenli artmıyor olabilir doktorlarınız ne diyor bu duruma , düzenli artmayıp sonra düzene giren var mı
Canım devlet hastanesie gittim ve hiç memnun kalmadım. İlk önce karından keseyi görmeyince dış gebelik dedi, hayır geçen hafta gördüm deyince sonra alttan muayene etti ve kalp atışını duydum baya sağlam güm güm atıyordu. Ama kese şekli düzgün değil falan filan dedi, ne dediğinden hiçbir şey anlamadım doğrusu. Geçen hafta özeldeki doktorum kese için çok iyi demişti. Sadece beta yavaş artıyor diye sağlıksız embriyo olabilir demişti. Haftaya yeniden gideceğim özeleİnsallah güzel haberlerini alalım bize de haber ver olur mu![]()
Benimde aynı durum söz konusu. Kese var, kalp atışı var ama beta iki katı artmıyor. Haftaya yeniden daha iyi bir doktora gideceğimAynı durumu yaşıyorum kızlar , kese var dış gebelik değil diyorlar ama sağlıklı olmadığı söyleniyor, kanamam bi ağrım hiçbir belirtim yok , bu beta hcg neden düzenli artmıyor olabilir doktorlarınız ne diyor bu duruma , düzenli artmayıp sonra düzene giren var mı
Canım bende bu sürede özele gidiyorum daha iyi gibi geliyo bana da hayırlısı olsun hakkımızda bence sorun yoktur duyulduysa kalp atışı biz daha duyamadık bakalım cumartesi gitcem bendeCanım devlet hastanesie gittim ve hiç memnun kalmadım. İlk önce karından keseyi görmeyince dış gebelik dedi, hayır geçen hafta gördüm deyince sonra alttan muayene etti ve kalp atışını duydum baya sağlam güm güm atıyordu. Ama kese şekli düzgün değil falan filan dedi, ne dediğinden hiçbir şey anlamadım doğrusu. Geçen hafta özeldeki doktorum kese için çok iyi demişti. Sadece beta yavaş artıyor diye sağlıksız embriyo olabilir demişti. Haftaya yeniden gideceğim özele
Farklı doktora gitmekte başka fikir almakta fayda var bence deBenimde aynı durum söz konusu. Kese var, kalp atışı var ama beta iki katı artmıyor. Haftaya yeniden daha iyi bir doktora gideceğim