Yavaş artan bthcg 20 gün gecikme

askmeyvesi

gelll bebeğimmm
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
148
44
298
Son adet tarihim 27 eylül. Pko var ancak gününde oluyorum. Adetim 6 gün gecikince kan verdim sonuç 31 çıktı 2 gün sonra 49 2 gün sonra 73 4 gün sonra 210 çıktı doktor 5mm lik bir kese gördü rahim içinde. 2 gün sonra tekrar beta bakıldı 219 çıktı. Kese var fakat değer %4 artmış inanılmaz az. Aradan 4 gün daha geçti toplamda 20 gün adet gecikmem var. Ne ağrım ne kanamam hiçbir şeyim yok bu şekilde olup sağlıklı gebeliği devam eden varmı? Bugün doktor kontrolüm var içim içimi yiyiyor

Canım moralini bozmak istemem ama sanırım sağlıksız gebelik . İnşallah yaniliyoruzdur

Kızlar malesef sağlıksız gebelik yada dış gebelik emin olamadılar. Yarın sabah narkozlu kürtaj olacağım. 8 yaşında evladım var zaten Rabbim isteyenlere nasip etsin

Kızlar malesef sağlıksız gebelik yada dış gebelik emin olamadılar. Yarın sabah narkozlu kürtaj olacağım. 8 yaşında evladım var zaten Rabbim isteyenlere nasip etsin
Bende aynı durumdayım sizinle şuan benimde bugün Dr kontrolüm vardı aynı şekilde umutsuz konuştu kendisi sonlanır dedi benimde adetim 13 gün gecikti değerlerim şu şekilde
10 Kasım beta 45.8
12 Kasım beta 79.2
17 Kasım beta 101
Perşembe günü tekrar vercem bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…