Yavas artan hcg acil yardim

Anladım canım tekrar denemeler başladın mı yada süre verdiler mi peki

Ben zaten aşılamayla hamile kalmıştım, kendiliğinden olacağına umudum yoktu, ama düşükten 2 ay sonra kimyasal gebelik geçirdim. Sonra yine olmadı. Ocak ayında tüp bebekle hamile kaldım tekrar.

Merhaba arkadaşlar, hcg adet günümden iki gün önce 12.69 bir gün sonra 27,adet günümde 41 iki gün sonra 55 oldu geçen hafta cuma 231 iki gün sonra tekrar 417 güzel gidiyordu iki gün sonra tekrar verdim yani bu salı 548 çıktı çok korktum öncesinde iki tane kimyasal olduğu için yine mi düşüyor diye. Çarşamba tekrar verdim 645. Doktorun bi tanesi kürtaj sağlıksız gebelik 2 gün daha bekle yoksa temizleyelim dedi. Bugün başka doktora gittim rahim duvarı baya kalinlasmis rahim içi temiz şuan bişey demek için erken şans verelim dedi. Yarın tekrar kan vereceğim iki gün geçmiş olacak insaallah binleri görürüm. Bu sekilde başına benzer olaylar gelen varsa bana acil dönüş yapabilir mi
Yani iki katı olarak zaten artmış nasıl kğrtaj yapalım diyebiliyor bence beklemelisin geç döllenme olabilir adet olman tarih neydi

Bugün adetim geçikeli 14 gün oldu çarşamba 645 di iki gün sonra 717 oldu düşük yani
Bende de stres var şuan 33.44 çıktı adet günü iki gğn sonra yanı bugün kan verdim azöncr sonuç bekliyorum inşallah yükselmiş olur Allah hayırlısını versin

Bende de stres var şuan 33.44 çıktı adet günü iki gğn sonra yanı bugün kan verdim azöncr sonuç bekliyorum inşallah yükselmiş olur Allah hayırlısını versin
Sıkıntı yapma yükselmiştir ama benim gibi fazla kaptırma kendini. Hayırlısı olsun insallah

Ben zaten aşılamayla hamile kalmıştım, kendiliğinden olacağına umudum yoktu, ama düşükten 2 ay sonra kimyasal gebelik geçirdim. Sonra yine olmadı. Ocak ayında tüp bebekle hamile kaldım tekrar.
Rabbim bebeğini sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin canım insaallah

Merhaba benimde düşük düşük arttı değerlerim, ama senin başlangıç olarak gayet iyi gitmiş, son değerlerin az artmış anladığım kadarıyla benim doktorum 2 günde bir artışı 2 kat olarak hesaplatmamıştı yüzde 60 olarak hesaplatmıştı. Yani 2gün önce değer 100 ise bugün değer 160 olursa sağlıklı gebelik ihtimali var diyordu. Benim kürtaj olarak sonuçlandı. İnş senin sağlıklı gebeliktir, olumlu düşün sen🙏🏻🙏🏻

Merhaba benimde düşük düşük arttı değerlerim, ama senin başlangıç olarak gayet iyi gitmiş, son değerlerin az artmış anladığım kadarıyla benim doktorum 2 günde bir artışı 2 kat olarak hesaplatmamıştı yüzde 60 olarak hesaplatmıştı. Yani 2gün önce değer 100 ise bugün değer 160 olursa sağlıklı gebelik ihtimali var diyordu. Benim kürtaj olarak sonuçlandı. İnş senin sağlıklı gebeliktir, olumlu düşün sen🙏🏻🙏🏻
Canım benimde düşük oldu Rabbim hayırlısını versin insaallah

Back
X