- 31 Ekim 2015
- 265
- 63
- 18
- Konu Sahibi Elenora004
-
Yaa hamilelige engel olmuyordr degilmi beni korkutan da bu..tedavisi olan birsey yani insallah zor değildir.cok istiyorum bebegimin olmasimionu ilaçla büyütüyorlar canım sıkıntı değil bende de hem pko hem yumurta tembelliği var klomen kullandım bu ay 3 yumurtam oldu..
pco var mı sende?Yaa hamilelige engel olmuyordr degilmi beni korkutan da bu..tedavisi olan birsey yani insallah zor değildir.cok istiyorum bebegimin olmasimi
Yok canim galiba.daha ilk defa gittim dr.a bi sonraki adetimde belli olacak canmpco var mı sende?
Tamam insallah her gun yuruyuse çıkayım bundan snra.yürüyüş yapın. yürüyüş yumurtalığın çalışmasını düzenler
Yaaa gercktenmi cok sevindim icim rahatladiiiSıkıntı yapma hiç ilacla buyutuyolar bi kaç gün içinde kocaman oluyorlar takma sakin kafani
Evet evet hiç düşünüp üzülme cnmYaaa gercktenmi cok sevindim icim rahatladiii
Hayırlısı takma kafana hiç sıkıntı değil hamileliğe, incir kürünü yap istersen bi araştırYok canim galiba.daha ilk defa gittim dr.a bi sonraki adetimde belli olacak canm
Canim sakın panikleyip syres yapna.bende bekarligimdan beri yumurta tembelliği vardı. Öyle ki doktorlar ancak tedavoyle hamile kalirsin demişti. Geçen sene bu aylarda tek ilişkiyle hamile kaldım. Bu seferki bebegime de geç dollenmeyle yine tek ilişkide hamile kaldım. 8 ay bekletti ama olsun :) bu sefer sağlıklı gelsin tek dileğim.Selam kizlar bugun bebek icin dr.a gittim vajinal muayene yaptı yavas calisan yumurtalik dedi.inofolic yazdi bi sonraki randevuda diger testleri yapcak.bu. yavas calisan yumurtaliklar hamilelige engel mi? Başından boyke bisey gecen varmi?kısırlıkla ayni şey mi?
aynen benimde geç döllenme :) bizde yumurtlama günü belli olmaz :)Canim sakın panikleyip syres yapna.bende bekarligimdan beri yumurta tembelliği vardı. Öyle ki doktorlar ancak tedavoyle hamile kalirsin demişti. Geçen sene bu aylarda tek ilişkiyle hamile kaldım. Bu seferki bebegime de geç dollenmeyle yine tek ilişkide hamile kaldım. 8 ay bekletti ama olsun :) bu sefer sağlıklı gelsin tek dileğim.
Haftasini nasil hesaplicam bilmiyorum. Cuma kontrolümüz var gerçi ama kim dayancak:) normalde son adet tarihimin ilk günü 21 ağustos. Ama eylulun 17 si gibi yumurtlama akintim geldi. Beta hcg de geçen perşembe 14lerde çıktı. Şaskinimaynen benimde geç döllenme :) bizde yumurtlama günü belli olmaz :)
benimkini ultrasona göre söyledi doktor son adet tarihimle falan hiç alakası yok :) benimde ilk testimde 9 çıkmıştı :)Haftasini nasil hesaplicam bilmiyorum. Cuma kontrolümüz var gerçi ama kim dayancak:) normalde son adet tarihimin ilk günü 21 ağustos. Ama eylulun 17 si gibi yumurtlama akintim geldi. Beta hcg de geçen perşembe 14lerde çıktı. Şaskinim
Aaaa sen benden de erken ogrenmissin:) cumaya kadar beklicem o zaman mecbur :)benimkini ultrasona göre söyledi doktor son adet tarihimle falan hiç alakası yok :) benimde ilk testimde 9 çıkmıştı :)
Yaa bi ara denemistim ama istikrarli kullanmadım ama tekrar deneyeyim :)Hayırlısı takma kafana hiç sıkıntı değil hamileliğe, incir kürünü yap istersen bi araştır
Ayy insallah yaa cok teşekkürler icim rahatladi gercekten..banada kilolu degilsin neyseki dedi.insallah Rabbim isteyen herkese verir bi an önce.canım bende de var tembellik kilolu değilim ama doktorum biraz kilo verirsen yumurtlaman düzelir demişti ama hamile kaldım o ay :) yumurta tembelliği hamileliğe engel değil tedavisi de mümkün :) için çokça rahat olsun allah başka dert de vermesin inşallah eşinde sorun yoksa seninki kolay iş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?