Yavaş gelişim gösteren embriyo

Turuncu kafa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2019
67
32
88
Merhaba arkadaşlar. Opu dan sonra 4yumurta dollenmisti fakat ikisinin gelişimi 3.gun durmus. Geriye kalan 2sinin gelişimi yavaslamiş. Bugun 4.gun sizce 5.gune ulasir mi . Yada ulasirsa transfer yapiliyor mu . Bahçeci tup bebek merkezinde tedavi goruyorum

Ben de bahçecideyim. 2 yumurtam döllenmişti. Biri 3. Gün donduruldu sayı az olduğu için. Diğerini 5 e takip edicez demişlerdi ama gitmedi

O gelişimi yavaş olanları neden 3. Gün dondurmadılar hücre sayısı neydi

Anladım o zaman sanırım embriyo kalitelisi yeterli değildi. Bana hücre sayısını söylediler sadece diğer şeyleri bilmiyorum

O gelişimi yavaş olanları neden 3. Gün dondurmadılar hücre sayısı neydi
Kac hücre oldugunu söylemedilhr benmde aklima gelmedi sormak. Sordum dondurdunuz mu diye. Gebelik ihtimali olmayanlari dondurmuyory
Sizin de mi amh düşük. Hangi bahçecidesiniz
Yok benim amh 4.49
Bahçeci umut altunizade Ebru hanim doktorum

Yumurta sayısı az olduğundan öyle düşündüm. İnşallah güzel sonuçlanır

Yarin bilgi vericekler. Ama bende 5.gune geliceklerini dusunmuyorum. Emeklerim bosa çikti. Transfer bile nasip olmadi sanirm
Yok merak etmeyin bahçeci genelde 1 tane embriyo getiriyor 5 ci güne . Şimdiye kadar 1 kişiden duydum 5 e gelmedi dediklerini .

Hakkınızda hayırlısı olsun,bende aynı durumu yaşadığım için ne kadar üzgün olduğunuzu anlayabiliyorum,biraz dinlenme zamanı şimdi,kendimizi toparlayinca bir daha deneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…