- 2 Kasım 2019
- 67
- 32
- 88
- Konu Sahibi Turuncu kafa
-
Kac hücre oldugunu söylemedilhr benmde aklima gelmedi sormak. Sordum dondurdunuz mu diye. Gebelik ihtimali olmayanlari dondurmuyorz dediO gelişimi yavaş olanları neden 3. Gün dondurmadılar hücre sayısı neydi
Kac hücre oldugunu söylemedilhr benmde aklima gelmedi sormak. Sordum dondurdunuz mu diye. Gebelik ihtimali olmayanlari dondurmuyoryO gelişimi yavaş olanları neden 3. Gün dondurmadılar hücre sayısı neydi
Yok benim amh 4.49Sizin de mi amh düşük. Hangi bahçecidesiniz
Yarin bilgi vericekler. Ama bende 5.gune geliceklerini dusunmuyorum. Emeklerim bosa çikti. Transfer bile nasip olmadi sanirmBende Ankara bahcecide tedavi gördüm 2 toplandı biri dollendi,sonra 3.gun gelişimi yavaş dediler,5. Güne gitmedi malesef
Yok merak etmeyin bahçeci genelde 1 tane embriyo getiriyor 5 ci güne . Şimdiye kadar 1 kişiden duydum 5 e gelmedi dediklerini .Yarin bilgi vericekler. Ama bende 5.gune geliceklerini dusunmuyorum. Emeklerim bosa çikti. Transfer bile nasip olmadi sanirm
Bilmiyorum. Gelişim yavas dedikleri icin onlarında durdugunu dusunuyorum acikcasiYok merak etmeyin bahçeci genelde 1 tane embriyo getiriyor 5 ci güne . Şimdiye kadar 1 kişiden duydum 5 e gelmedi dediklerini .
Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim kötü embriyo transferi şup bissürü ilaç alıp tutmamasından iyidir . Boşverin sağlık olsun tekrar denersinizOnlarda durmus. Transfer iptal
Cuma doktora gidip takviyelere baslicaz .Hakkınızda hayırlısı olsun,bende aynı durumu yaşadığım için ne kadar üzgün olduğunuzu anlayabiliyorum,biraz dinlenme zamanı şimdi,kendimizi toparlayinca bir daha deneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?