• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yavaş ilerleyen beta hcg

_matilda_

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
25
3
611
Ankara
Merhaba arkadaşlar 27 mart son adet tarihi ve yavaş ilerleyen bir hcg degerim var siz de böyle bir şey yaşadınız mı? Normal de iki katı artması gerekirken bende oyle degil. Teşekkürler şimdiden
1000070024.webp

Merhaba arkadaşlar 27 mart son adet tarihi ve yavaş ilerleyen bir hcg degerim var siz de böyle bir şey yaşadınız mı? Normal de iki katı artması gerekirken bende oyle degil. Teşekkürler şimdidenEki Görüntüle 3584779
Merhaba. Evet değerleriniz beklenen artıştan baya az gözüküyor. Doktora gittiniz mi ? Yani inşallah öyle değildir ama sağlıklı bir hamilelik gibi durmuyor

Hiç üzmek istemiyorum ama, cok taze bi süreçten çıktım. Dün yaptım düşüğü. Benimde sağlıksız olduğu beta değerlerimden belliydi kese göründü ama kalp atışına kadar gelişim durdu.. inşallah güzel haberler alırsınız. Ki almasanız bile üzülmeyin sağlıksız bir bebek ya da sağlıksız bir süreç en yıpratıcı olanı bol dua edin hayırlısını isteyin.

Doktor kanama olmadığı müddetçe birsey yapamam dedi ama cumaya tekrar randevum var kese görünecek mi ne olacak kafam allak bullak

Doktor kanama olmadığı müddetçe birsey yapamam dedi ama cumaya tekrar randevum var kese görünecek mi ne olacak kafam allak bullak
Doktor neden öyle bişey dedi ki her bu tarz durumda kanama olmuyor misal ben 6+5 te kalp durması sonucu kürtaj oldum ama haberim yoktu 10 haftalıkken gidebildim doktora o zaman öğrendim kanama vs hiç bişeyim yoktu. Tuhaf geldi doktorun öyle söylemesi başka bir doktorada gözükün bence bu tarz durumlarda tek doktor yeterli olmuyor

Doktor neden öyle bişey dedi ki her bu tarz durumda kanama olmuyor misal ben 6+5 te kalp durması sonucu kürtaj oldum ama haberim yoktu 10 haftalıkken gidebildim doktora o zaman öğrendim kanama vs hiç bişeyim yoktu. Tuhaf geldi doktorun öyle söylemesi başka bir doktorada gözükün bence bu tarz durumlarda tek doktor yeterli olmuyor
1000 hcg olmadan kese goremem dedi. Bekle dedi ama cuma baska doktora gideceğim

Bir güncellemesi yapayım. 2 saat bekledim devlet hastanesinde sıranın geleceği yoktu Muayene olamadım. Birde cezalandırılır 15 gun randevu alamayacakmışım🤣 siz ne yapardınız

Bir güncellemesi yapayım. 2 saat bekledim devlet hastanesinde sıranın geleceği yoktu Muayene olamadım. Birde cezalandırılır 15 gun randevu alamayacakmışım🤣 siz ne yapardınız
Kötü olmuş durumunuz tam ne bilmiyoruz erken teşhis muhabbeti önemli imkanınız varsa özelde bir doktora gözükün

Hiç üzmek istemiyorum ama, cok taze bi süreçten çıktım. Dün yaptım düşüğü. Benimde sağlıksız olduğu beta değerlerimden belliydi kese göründü ama kalp atışına kadar gelişim durdu.. inşallah güzel haberler alırsınız. Ki almasanız bile üzülmeyin sağlıksız bir bebek ya da sağlıksız bir süreç en yıpratıcı olanı bol dua edin hayırlısını isteyin.
Geçmiş olsun neden düşük yaptınız sebebi var mıydı

Back
X